تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: mp3 یا mp4

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض mp3 یا mp4

سلام به همه دوستان عزیز
    من میخواهم یک mp3 یا mp4 بگیرم که هم ضبط و هم پخش قوی داشته باشه برای ضبط صدا ی استاد و همینطور گوش دادن به صدای ضبط شده و هم برای تمرین زبان و همینطور گوش دادن به آهنگ در ضمن امکانات زیر را هم داشته باشه:
    1) رادیو
    2) کارت حافظه (حافظه قابل افزایش)
    3) صدای ضبط شده که نیاز به تبدیل نداشته باشد و راحت بشود با کامپیوتر گوش داد
    4) 2گیگ یا 4 گیگ باشد
    5) plag & play باشد(بدون نصب نرم افزار خاص قابل اتصال به کامپیوتر)
    حتما از مارکهای معروف باشه
    خودم بین محصولات iriver و cowon موندم. آیا شما پیشنهاد بهتری دارید؟ تو مارکهایی که خودم معرفی کردم ( محصولات iriver و cowon ) کدام مدلهاش بهتر هست ؟و امکاناتی که من میخواهم را دارد؟
    خودم اول میخواستم ویس ریکورد سونی بخرم ولی چون دوستم داشت (صدای ضبط شده این دستگاه شنیدم عالی بود) ولی گفت فقط ضبط عالی دارد ولی پخش ضعیفی دارد بعدش من منصرف شدم.
    قیمت و گارانتی و مرکز خرید را هم اگر معرفی کنید ممنون میشوم من تهران زندگی میکنم
    مواردی که بالا ذکر کردم برام خیلی مهم(ضبط صدا و پخشش و کارت حافظه و plag & play و2گیگ یا 4 گیگ و رادیو )
    خواهشن راهنمائی کنید.برای یک تا دو هفته دیگر میخواهم.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    من میخواهم یک mp3 یا mp4 بگیرم که هم ضبط و هم پخش قوی داشته باشه برای ضبط صدا ی استاد و همینطور گوش دادن به صدای ضبط شده و هم برای تمرین زبان و همینطور گوش دادن به آهنگ در ضمن امکانات زیر را هم داشته باشه:
    1) رادیو
    4) 2گیگ یا 4 گیگ باشد
    خودم بین محصولات iriver و cowon موندم. آیا شما پیشنهاد بهتری دارید؟ تو مارکهایی که خودم معرفی کردم ( محصولات iriver و cowon ) کدام مدلهاش بهتر هست ؟و امکاناتی که من میخواهم را دارد؟
    خودم اول میخواستم ویس ریکورد سونی بخرم ولی چون دوستم داشت (صدای ضبط شده این دستگاه شنیدم عالی بود) ولی گفت فقط ضبط عالی دارد ولی پخش ضعیفی دارد بعدش من منصرف شدم.
    قیمت و گارانتی و مرکز خرید را هم اگر معرفی کنید ممنون میشوم من تهران زندگی میکنم
    مواردی که بالا ذکر کردم برام خیلی مهم(ضبط صدا و پخشش و کارت حافظه و plag & play و2گیگ یا 4 گیگ و رادیو )
    کارای cowon رو پی بگیر ... D2 هست و اگه بتونی بی خیال کارت حافظه بشی و در عوض به حافظه بالاتر بسازی i7 ...

* عجب شناسه ای ؛ لامروت!! ...

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    1) رادیو
    4) 2گیگ یا 4 گیگ باشد
    سلام
    من به شما مدل +D2 کاوون رو پیشنهاد میدم راستی الان دیگه مدتی هست که D2 نیست و به جاش +D2 جایگزین شده
    من خودم D2 دارم واقعا عالیه درمورد کیفیت ضبط صدا درسته که به ویس رکودر ها نمیرسه ولی با این وجود ضبط خیلی خوبی داره با فرمت wma ضبط میکنه و به راحتی تو کامپیوتر خونده میشه و میتونی BPS رو از 32k تا 256k تنظیم کنی درظرفیت های 4 ، 8 و 16 گیگ موجود هست و میتونی با کارت حافظه ظرفیتشو ارتقاع بدی.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

مدل ایریور اسپیین هم تمام این امکانات رو داره !!!
    همچنین قدرت و کیفیت صداش خیلی عالی هست !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من نظرم عوض شد میخواهم ویس رکورد سونی ux-81 بگیرم به نظر شما 2 گیگ جواب ضبط کلاسهای 6 -8 ساعت را با کیفیت خوب اگه ضبط کنم را میده؟ و کیفیت پخشش در حد قابل قبول هست (من حرفه ای آهنگ گوش نمیدم برای سرگرمی)؟
    بیشتر برای تمرین زبان میخواهم چون دکمه تکرار دارد و همینطور ضبط صدای استاد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من نظرم عوض شد میخواهم ویس رکورد سونی ux-81 بگیرم به نظر شما 2 گیگ جواب ضبط کلاسهای 6 -8 ساعت را با کیفیت خوب اگه ضبط کنم را میده؟ و کیفیت پخشش در حد قابل قبول هست (من حرفه ای آهنگ گوش نمیدم برای سرگرمی)؟
    بیشتر برای تمرین زبان میخواهم چون دکمه تکرار دارد و همینطور ضبط صدای استاد.
    این مدلی هستش که من خودم در تاپیک های دیگه به دوستان معرفی کردم .. دستگاه خیلی خوبیه ...

2 گیگ قابل قبوله ... یعنی حدود 20 ساعت در حالت باکیفیتش می تونی ضبط کنی ..

کیفیت پخشش خوبه ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان مرسی از نظرت.
    پس خیالم راحت باشه که 2 گیگ جواب کارم را میده؟ آخه میخواهم 250 تا 350 مگ آهنگ بریزم و کنارشم صدای استاد با کیفیت خوبش برای کلاسهای 7-8ساعت ضبط کنم. کیفیت پخشش برای گوش کردن آهنگ و صدای ضبط شده چطوره؟ دکمه هاش مقاوم برای عقب و جلو کردن صدای ضبط شده؟ کلا میتونی یک اطلاع جامع در این مورد بدی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان مرسی از نظرت.
    پس خیالم راحت باشه که 2 گیگ جواب کارم را میده؟ آخه میخواهم 250 تا 350 مگ آهنگ بریزم و کنارشم صدای استاد با کیفیت خوبش برای کلاسهای 7-8ساعت ضبط کنم. کیفیت پخشش برای گوش کردن آهنگ و صدای ضبط شده چطوره؟ دکمه هاش مقاوم برای عقب و جلو کردن صدای ضبط شده؟ کلا میتونی یک اطلاع جامع در این مورد بدی؟
    بله - 2 گیگ جواب میده به نظر من ... ولی اگه واقعا بخوای کم کم بری سمت اینکه بعنوان پلیر هم استفاده کنی و حجم آهنگ رو افزایش بدی ، بهتره از الان به فکر این قضیه باشی ... تا 300-400 مگ معقوله ولی مواظب باش بعدش به کمبود جا نخوری ...

بله - کیفیت پخشش خوبه - دکمه هاش مشکلی نداره ... اسپیکر داره .. اتصال به PC اش آسونه .. باتری قلمی می خوره و عمر باتری اش هم خیلی خوبه ... میکروفونش هم استریوئه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •