از روزه گذشته دسترسی کاربران سرویس ایمیل یاهو با مشکل روبه رو شدند . تو دنیای ارتباطات که اینترنت بازیگر اصلی اون هستش مخصوصا" ایمیل ، کاربران ایرانی نمی تونند از این سرویس هم استفاده کنند . واقعا" چقدر بدبختی باید بکشیم نمیدونم .
از روزه گذشته دسترسی کاربران سرویس ایمیل یاهو با مشکل روبه رو شدند . تو دنیای ارتباطات که اینترنت بازیگر اصلی اون هستش مخصوصا" ایمیل ، کاربران ایرانی نمی تونند از این سرویس هم استفاده کنند . واقعا" چقدر بدبختی باید بکشیم نمیدونم .
سلامم.. بابا من هر روزه دارم ایمیلهای یاهوم را راحت چک میکنم چرا شایعه میسازی مشکل سایت یاهو یا یاهو مسنجرتون از isp تونه اگه از مخابرات بود که سراسری میبودش و هیچکی نمیتونست بازش کنه
بله برای منم بدون مشکل بازه و کار میکنه ....
شایعه چیه ؟؟؟ من 1 هفته بیشتر نمیتونم مسنجر باز کنم . الان 2 روز هم میشه که ایمیل لاگین نمیکنم . البته تمام ISP های تو شهر ما این مشکل رو دارند .
منم مشكلي ندارم
isp شما چيه؟
من همه آی اس پی های تبریز رو تست کردم .
Last edited by symk; 24-06-2009 at 11:51.
سلام.
دقیقا بنده هم همین مشکل رو دارم! خیلی وقته نمیشه وارد email شد.
تا حالا با چندین فیــلتر شکـــن هم امتحان کردم ولی بازهم همون مشکل پا برجاست.
متاسفانه ----- شکن هم کار نمیکنه برای رفع این مشکل . من با ----- شکن وارد فیس بوک و یوتیوب میشم ولی اصلا" نمیتونم وارد ایمیل یاهو بشم . از این مسخره تر دیده بودید ؟؟؟
من همین الآن توی ایمیلم تو یاهو هستم! مثل همیشه کند هست ولی بلوکه نشده.
دیروزم رفتم توی یاهو مسنجر دیدم دسترسی به اتاقها ممکن نیست، ولی هفته قبل تونسته بودم برم تو اتاقها.
من از پارس آنلاین استفاده میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)