تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: مادربرد

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض مادربرد

سلام دوستان . من یه مشکل دارم . امروز کامپیورم رو به دلیل هنگ کردن ری استارت کردم ولی دیگه بالا نیومد یعنی وقتی روشنش میکنم بعد از 2-3 ثانیه خاموش میشه . نشستم کامپیوتر رو باز کردم و فهمیدم مشکل از یه سیمه که از پاور به مادر برد میاد و چهار تا شاخه داره یعنی سیم از چهار تا سیم (دوتا زرد و دو تا سیاه)درست شده ودر سر اون یه چهار شاخ وجود داره که به مادر برد وصل میشه . اگه میشه بگید چرا وقتی این چهار شاخ رو وصل میکنم کامپیوتر خاموش میشه و راه درست کردنش چیه راستی اون چهار شاخ مربعی هست نه مستطیل ... ممنون
    Last edited by hshak2006; 23-06-2009 at 23:17.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

یغنی هیشکی نمیدونه مشکل چیه

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم.. اون کانکتور اسمش ATX12V 4-pin و اسم دیگش P4 power connector هستش و تووی مادربوردهای جدیدتر و High End بصورت 8 پین دراومده.. این کانکتور برق اختصاصی پردازنده(( CPU)) را تامین میکنه و باید وصل باشه..
    دومی از چپ>>
    حالا از کجا فهمیدی ایراد از اونه!!!!!!!

Last edited by avecina.ir; 24-06-2009 at 17:54.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

دقیقا همینه . نشستم دونه دونه امتحان کردن همه اجزا و فهمیدم که وقتی تین سیم رو میزنم خراب میشه . من cpu انبرده حالا چیکار کنم تا درست شه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

دقیقا همینه . نشستم دونه دونه امتحان کردن همه اجزا و فهمیدم که وقتی تین سیم رو میزنم خراب میشه . من cpu انبرده حالا چیکار کنم تا درست شه
    CPU که آنبرد نمیشه.. لابد منظورت GPU آنبورد یعنی گرافیک آنبرد..مدل دقیق مادربوردت را نگفتی((روی خود مادربوردت نوشته)) اون کابل, برق کمکی واسه پردازنده تامین میکنه.اگه با جدا کردنش میبینی سیستم بدون مشکل کار میکنه پس جداش کن!!
    شاید پاور نمیتونه برق کافی توی اون شاخه را تامین کنه , یا Mosfet های مادربورد یا یه قسمت دیگش عیبناک شده باید آزمایش شه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

والا نمیدونم فروشنده که اینجوری گفت . گرافیک هم انبرد نیست چون خودم عوضش کردم .مدلش هم asus X series p4p800s_X هست . ببینید اگه اون کابل رو نرنم اصلا کامپیوتر بالا نمیاد ولی وقتی میزنمش دو سه ثانیه روشن میمونه بعد خاموش میشه . حالا چجوری ازمایشش کنم .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

گفتم که اون برق اختصاصی پردازنده را تامین میکنه دیگه.. ضمنن اونی که گفته CPU آنبرد.. سراغش نرو معلومه هیچی بارش نیست.این مادربورد Intel Pentium 4/Celeron را پشتیبانی میکنه.اگه خودت خیلی سر رشته نداری برو بده یه تعمیرکار متبحر تا عیب یابی کنه واست.اگه دوست داری خودت عیب یابی کنی قدم اول اینه که یه ولت سنج دیجیتال دست بگیری و ولتاژ شاخه ی ATX12V 4-pin را بگیری ببینی زیر 12 نباشه.. اگه زیر 12 بود معلومه پاور عیب ناک شده.میتونی یه کار دیگه ای هم بکنی>>یه تبدیل برق IDE به ATXچهار پین از بازار بگیر و این را بجای اون شاخه که میگی مشکل داره وصل کن به مادربورد.البته خودت هم میتونی این را بسازی.. شکل زیر عکسشه>>

در کل اگه ولتاژ این شاخه ها زیر 12 باشه ایراد از پاوره که باید تعمیر یا تعویض شه
    ولی در صورتیکه ولتاژ این شاخه درست باشه معلومه ایراد از مادربورده

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

نمیدونم چرا مال من 30 ولت رو نشون میده

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

پاور نو تهیه کن یا همین را بده تعمیر.. البته اگه تا حالا ترتیب مادربورد رو نداده باشه کلاهت را باید بندازی آسمون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •