تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید سیستم

داره خودمونی میشه DISTUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

12 راهنمایی برای خرید سیستم

سلام دوستان من میخوام یه سیستم جم کنم که تا 4سال نیاز به تعویضش نباشه و بازیها رو اجرا کنه ولی نمیدونم از کجا شروع کنم نمیدونم اول باید مین را انتخاب کرد یا سی پی یو یا گرافیک یعنی از کدوم قطعه باید شروع کرد اگه میشه یه توضیح بدید که برای خرید یه سیستم به ترتیب قطعه ها رو از کدوم قطعه باید شروع کرد به انتخاب؟؟؟
    حالا شاید شما بپرسید چقدر بودجه داری در جواب باید بگم که قصد من از زدن این تاپیک مشاوره قیمت نیست و فقط میخوام مراحل انتخاب قطعات سیستم رو بگید . یعنی اینکه مراحل انتخاب قطعات برای خرید یه سیستم متوسط و حرفه ای را به ترتیب توضیح بدید؟؟؟
    با تشکر از همه اساتید و اعضای p30world

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

یعنی اینکه مراحل انتخاب قطعات برای خرید یه سیستم متوسط و حرفه ای را به ترتیب توضیح بدید؟؟؟

مرحله خاصی نداره دوست من!
    شما بودجه و کاربردتون رو مشخص میکنید،بچه ها راهنماییتون میکنند تا چه قطعاتی بخرید

3. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

10 سی پی you

بیشتر برای game البته قیمت نمیگم چون اینجوری به قطعهء مورد نظرم نمیرسم و تجربه بهم ثابت کرده برای خرید سیستم نباید قیمت رو تعیین و با توجه به قیمت از قدرت قطعات کاستفقط همینو بگم که سیستم حرفه ای میخوام
    حالا اگه دوستان لطف کنید به سوالاتم جواب بدید تا به نتیجه مطلوب برسم ممنون میشم
    اول سی پی یو این قضیهء دو هسته ای و سه هسته ای و چهار هسته ای و جنگ هسته ای بین amd و intel چیه؟؟؟برای بازی و کلا سرعت بالا چند هسته ایش مناسبتره؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

اول سی پی یو این قضیهء دو هسته ای و سه هسته ای و چهار هسته ای و جنگ هسته ای بین amd و intel چیه؟؟؟برای بازی و کلا سرعت بالا چند هسته ایش مناسبتره؟؟؟

برای بازیهای امروز CPU های 2 هسته ای بهتر جواب میدن
    ولی برای بازیهای آینده که بازیها برای سی پی یو های 4 هسته ای بهینه میشن انتخاب 4 هسته ای عاقلانه تره!
    بهترین پلتفرم های 4 هسته ای موجود به ترتیب اولویت:
    1.Intel Core i7
    2.AMD Phenom II
    3.Intel Core 2 Quad
    که Core i7 قویترین و البته گران قیمت ترینشون هست
    AMD Phenom II هم قدرت خوبی داره و جدیدتر از Core2Quad هست که قیمت نسبتا مناسبی هم داره
    Core 2 Quad اولین نسل 4 هسته های Intel هست که نسبت به دو مورد قبلی قدیمی تر هست و انتظار آپدیت این پلتفرم LGA775 از سوی Intel خیلی بعیده
    پیشنهاد من به شما مورد اول (در صورت وجود بودجه خوب) و نهایتا مورد دوم هست
    البته مورد سوم هم قدرت خوبی داره ولی برای شما که میخوای یه 3-4 سال نیاز به تعویض سیستم نباشه زیاد توصیه نمیشه
    Last edited by Ultra_Black; 24-06-2009 at 14:25.

6. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

10 اینتل

با تشکر از شما Ultra_Black دوست عزیز انتخاب من اینتل هست و ترجیح میدم از اینتل استفاده کنم حال با توجه به اینکه کور تو کواد قدیمی شده و کور ای سون جدیدترین نسل سی پی یو هست به نظر میاد که ای سون انتخاب بهتری هست حالا سوال من اینه که تو رنج قیمت 300 تا 350 تومن کدوم اینتل رو پیشنهاد میکنید ضمن اینکه شما راجع به اینتل کور تو اکستریم چیزی نگفتید و اگه میشه راهنمایی بفرمایید چون اطلاعات من کمه.
    نکته این که من نمیخوام جنسی که تازه وارد بازار شده و هنوز قیمتش شکسته نشده رو انتخاب کنم و میخام قطعه ای که معرفی میکنید افت خودش رو تا حد ممکن کرده باشه و به صرفه باشه

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

با تشکر از شما Ultra_Black دوست عزیز انتخاب من اینتل هست و ترجیح میدم از اینتل استفاده کنم حال با توجه به اینکه کور تو کواد قدیمی شده و کور ای سون جدیدترین نسل سی پی یو هست به نظر میاد که ای سون انتخاب بهتری هست حالا سوال من اینه که تو رنج قیمت 300 تا 350 تومن کدوم اینتل رو پیشنهاد میکنید
    پیشنهاد من:
    Intel Core i7 920 با قیمت حدود 310-315 تومن هست
    که البته مادربورد این سی پی یو حداقل 280 تومن هست
    ضمن اینکه شما راجع به اینتل کور تو اکستریم چیزی نگفتید و اگه میشه راهنمایی بفرمایید چون اطلاعات من کمه.
    Core 2 Extreme : پردازنده های نسل Core 2 هستند که Multiplier اشون باز هست و برای OverClock ساخته شده اند.
    Core 2 Extreme ها هم مدلهای دو هسته ای دارند و هم مدل های چهار هسته ای قیمتشون هم خیلی بالاتر از Core 2 Duo یا Core 2 Quad است.
    و معمولا برای استفاده های غیر خانگی به کار میره و زیاد برای کاربران معمولی پیشنهاد نمیشه
    نکته این که من نمیخوام جنسی که تازه وارد بازار شده و هنوز قیمتش شکسته نشده رو انتخاب کنم و میخام قطعه ای که معرفی میکنید افت خودش رو تا حد ممکن کرده باشه و به صرفه باشه
    Core i7 920 تا حد زیادی افت قیمت خودش رو کرده و قیمتش نزدیک تر به قیمت جهانی خودش شده است

9. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

4 مادربرد فقط asus

من متوجه مدل دقیق این سی پی یو که گفتید نشدم ایا منظورتون اینه intel core i7-2.66ghz-920 هست؟ایا این بهترین انتخاب هست و یه مدل مثلا 3ghz اکستریم بهتر نیست؟
    ضمن این که مادربرد پیشنهادی فقط از برند asus باشه و کلا قطعات افت خود رو تا حد ممکن کرده و به صرفه باشن.اگه میشه یه مدل از گیگا هم بگید تو رنج قیمت ایسوسی که معرفی میکنید درباره مین هم بگم میخام ddr3 رو ساپورت کنه و raid هم بشه باهاش انجام داد قیمت مین هم از 300 بالاتر نشه
    Last edited by DISTUR; 24-06-2009 at 15:53.

داره خودمونی میشه UNnamed_Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AhvaZ

پيش فرض

دوست من اگه اورکلاک میکنی پیشنهاد میکنم که Core i7 920 & Asus P6T Deluxe V2 بگیری ! متونی با استفاده از این مادربرد تا حدی خوبی از امکانات و مزایای اور کردن استفاده کنی !
    توی تست هایی که تا حالا انجام شده این دو قطعه خیلی خوب جواب دادن و از لحاظ P/P به نظر من بصرفه است !
    البته اگه بودجتون کمه میتونید واسه بستن یه سیستم خوب از CPU های نسل Phenom II و مادر بردهای شرکت GIGABYTE استفاده کنی !

12. این کاربر از UNnamed_Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه UNnamed_Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AhvaZ

11

من متوجه مدل دقیق این سی پی یو که گفتید نشدم ایا منظورتون اینه intel core i7-2.66ghz-920 هست؟ایا این بهترین انتخاب هست و یه مدل مثلا 3ghz اکستریم بهتر نیست؟

CPU های Extreme خیلی گرون هستند ! شما میتونی یه 920 بگیری بعد تا 3 اورش کنی ! البته نتیجه مثه اکستریم نیست اما بازم خوبه !

14. این کاربر از UNnamed_Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

من متوجه مدل دقیق این سی پی یو که گفتید نشدم ایا منظورتون اینه intel core i7-2.66ghz-920 هست؟ا
    بله منظورم همین بود
    ایا این بهترین انتخاب هست و یه مدل مثلا 3ghz اکستریم بهتر نیست؟

قبلا هم که گفتم Core i7 معماری خیلی بهتری نسبت به Core2 Quad و Core2 Extreme داره
    ضمن این که مادربرد پیشنهادی فقط از برند asus باشه و کلا قطعات افت خود رو تا حد ممکن کرده و به صرفه باشن.
    Asus P6t Deluxe V2 با قیمت حدود 350-360 انتخاب خیلی خوبی هست (همونطور که دوستمون گفتن)
    Asus Rampage II GENE هم مادربرد خیلی خوبی هست با قیمت 320 فقط مشکلش اینه که فقط یدونه پورت PCI X1 داره
    Asus P6T هم با قیمت 320 بد نیست
    اگه میشه یه مدل از گیگا هم بگید تو رنج قیمت ایسوسی که معرفی میکنید
    تو این رنج Gigabyte EX58-UD3R هست که من زیاد پیشنهاد نمیکنم (حدود 315)
    EVGA X58 SLI تو این رنج خیلی بهتر از این هست
    درباره مین هم بگم میخام ddr3 رو ساپورت کنه و raid هم بشه باهاش انجام داد
    تمام این مادربردها این قابلیت ها رو دارند

16. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •