دوسنان بین سری Omnia سامسونگ اگر بخواین یکی رو انتخاب کنین کدومه ؟
دلیل رو هم بگین .![]()
دوسنان بین سری Omnia سامسونگ اگر بخواین یکی رو انتخاب کنین کدومه ؟
دلیل رو هم بگین .![]()
با تجربه ای که با i900 یا همون Omnia داشتم زیاد با Winmo حال نکردم. به نظرم برای کار با انگشت راحت نیست! ولی Omnia HD با اون صفحه و ایکون های بزرگ سیمبین تاچ خیلی راحت تره . با 5800 تقریبا فقط با انگشت کار میکنم حالا HD بماند.
اگه دوربین امنیا II بشه 8 فیلم برداریشم واقعاً 30 فریم باشه با توجه به اینترفیسش میشه با امنیا اچ دی مقایسش کرد ولی اگه دوربینش همون 5 باشه و مخصوصاً فیلم برداریش خوب نباشه امنیا اچ دی بهتره
امنیا پرو هم که بیشتر بیزینس فون هست
بین سیستم عامل ها سیمبین سریعتره الان اگه سرعت 5800 و ببینین خوبه ولی مثلاً دایموند با اینکه سی پی یوش قویتره سرعت خوبی نداره البته تو امنیا 2 چون سی پی یوش خیلی قوی شده احتمالاً سرعتش خوبه
به نظر من شما امنیا اچ دی بخر اینترفیسش خوبه ال سی دیم که... سخت افزار و بقیه چیزا هم که عالیه بعدشم چون هم امنیا اچ دی هم ساتیو سخت افزار خیلی قوی دارن براشون بازیهای خیلی خوب میاد
آیفونم خوبه ولی به احتمال زیاد سیمبینم پیشرفت میکنه با توجه به اینکه الان 3 تا شرکت بزرگ دارن ازش استفاده میکنن
در کل امنیا اچ دی بعدش امنیا 2 بعدش آیفون
فقط HD ولی از سیمبین که بچه گانس و محیطش depress کنندس بدم میاد. نمیدونم واسه ورژن جدیدش دیکشنری اومده؟ ساینش حل شده؟ و مهمتر از همه اینکه تو منو ها و دفترچه تلفن و ... میشه مثل winmo با دست scroll کرد؟ منظورم اینه که رو صفحه میکشی با دست ...
HD هم شنیدم کیفیت صدای فیلمبردای ضعیفه و خودش هم خیلی پلاستیکی میزنه
ما بقی omnia ها به غیر از همون i900 طراحیشون خوشم نیومد
فقط امنیا اچ دی . فقط یکی بگه ضبط صداش ام پی تری شده یا همون amr
امیر جون من که فکر میکنم ته دلت نظرت روی iphone 3GS ...
چون به هر حال خودت مشخصات اینا رو از ما بهتر میدونی ....ولی اچ دی یه چیز دیگست....!!!!
من تا حالا فکر میکردم آیفون هنگ نمیکنه...
داشتم تراوین بازی میکردم اون قسمت بالاشو کشیدم پایین یه صفحه اومد زدم refresh هنگ کرد به همین راحتی
روشم فقط یه quack 4 و یه دوتا بازی الکی بود
یه چیز دیگه : چندتا عکس 8 مگاپیکسلی ریختم روش بعد روشون زوم کردم خیلی سریع بود ولی وفتی زوم کردم دیدم چقدر کیفیتشون اومده پایین یعنی آیفون میاد عکسارو کانورت میکنه واسه همینه که انقدر سریعه
سرعت وبشم تو یه فیلمی مقایسه کرده بود با آیفون سریعتر بود
کلاً امنیا اچ دی بهتره فقط خدا کنه واسش بازی و برنامه توپ مثل آیفون بیاد
با ویندوز موبایل راحت نیستم
ضمناً کیفیت عکس و فیلمبرداری هم برام راستی راستی مهمه
HD
.
اجازه آقا... والله ما دیدیم همه به HD رای دادن.گفتیم لابد خوبه دیگه.مام به HD رای دادیم.دی
ولی بی شوخی من برام فقط شکل گوشی و دوربینش اهمیت داره که خوب........
omnia lite.
چون به نظر من قیافش در بین مدلهای omnia از همه شیک تره و لااقل تو دست آدم مثل کنترل تلویزیون نیست !! هر چند که قبول دارم از نظر کارایی هیچوقت نمیشه اونو با اچ دی مقایسه کرد اما بازم قبولش دارم .
ویندوز موبایل ـ اینترفیس سه بعدی بسیار زیبا ـ پردازنده مناسب ـ صفحه نمایش نسبتا بزرگ و پیشرفته و ....
کلا یه سخت افزار خوب بایه قیمت مناسب و یه طراحی بااستیل !!
Last edited by hadi_balaa; 21-07-2009 at 17:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)