دوستان عزیز لطفا یه نرم افزار توپ واسه کار با ftp معرفی کنید.اگه کرکش هم پیدا بشه خیلی ممنون میشم.
دوستان عزیز لطفا یه نرم افزار توپ واسه کار با ftp معرفی کنید.اگه کرکش هم پیدا بشه خیلی ممنون میشم.
سلام
بهترین و بهترین برنامه به نظر من فایل زیلا هست. چون هم کارش خوبه و هم رایگانه (من عاشق برنامه های رایگانم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمش هم 33/6 مگابایته
TurboFTP و WS_FTP Pro به نظر من بهترين ها هستن.
ممنون از همه.ولی اگه مزیت این برنامه ها نسبت به موارد مشابه رو میگفتید تصمیم گیری بهتر میشد.
پيشنهاد استفاده از:
AceFTP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محصولي از شركت Visicom Media
سلام
دیه گو جان
شما از یه برنامه اف تی پی چی میخوای؟
داونلود و آپلود فایل با فرمتهای اسکی و بیناری و اتوماتیک. نگهداری سایتها و سرورها در حافظه. امکان نگهداری فایلهای مشخص شده در نوبت. تغییرات و حرکتهای داخل فولدرها و تغییر نامه و افزودن فولدر و ....
همه این برنامه ها این امکانات رو دارن. تنها مورد تفاوت (عمومی) ظاهر برنامه هاست. بعد هم که پول و قفل و غیره.
برنامه ای که من معرفی کردم رایگانه و این کارها رو برات انجام میده (البته خیلی خیلی حرفه ایه و فکر میکنم تو فقط این کارهای عادی رو میخوای انجام بدی) کد بازه و هر از چند وقتی آپگرید میشه و کلی هم استفاده کننده راضی داره.
منظور من راحتی کار با برنامه برای شروع به کار مبتدی ها در زمینه کار با ftp بود.از همه ممنون.
Last edited by Diego; 22-02-2006 at 15:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)