سلام به همگی
من تو برنامم 4 تا فرم دارم.چطوری می تونم مثلا یک متغیری که تو فرم 2 استفاده کردم و یک مقداری بهش دادم تو فرم 1 استفاده کنم؟
سلام به همگی
من تو برنامم 4 تا فرم دارم.چطوری می تونم مثلا یک متغیری که تو فرم 2 استفاده کردم و یک مقداری بهش دادم تو فرم 1 استفاده کنم؟
سلام دوست عزیز فقط کافیه کهمتغیرتو از نوع Public تعریف کنی.یه جستجو کنی کلی پیدا میکنی.
یه سر به اینجا هم بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این قسمت اول کدی که نوشتم.متغیر mycomportدرست تعریف کردم؟وقتی میخوام ازش تو فرم 2 استفاده کنم erorمیده.لازمه اونجا هم تعریف بشه؟چطوری؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.جالبه... شما اگه اون آدرسی که بهتون دادم رو خوب میخوندین به جواب میرسیدین!
ببینین این چیزیایی که شما Public کردین متغیر نیستن بلکه کلاس یا متد هستن شما برای اینکه بتونی از کلاس ها استفاده کنی باید اونو به صورت جدید تعریف کنین.مثلاً:
ما یه فرم داریم به نام frm2.
حالا شما تو فرم دوم کلاس ها رو Public کردین و میخواین تو فرم 1 ازشون استفاده کنین...
بالای فرم 1 frm2 رو جدید میکنی!
الان Mainfrm2 همون frm2 هست که جدید شده یا New شده فارسی تر بگم یک شیء جدید از نوع frm2 ایجاد شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا میتونین اونایی که تو frm2 هست رو استفاده کنین.برای مثال یه متغیر در frm2 تعریف کردین به نام A که از نوع public هست:
یا یک متد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در فرم1:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سوالی بود در خدمتیم....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق و سربلند باشید. یا علی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)