تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: نحوه نصب برنامه در لینوکس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

14 نحوه نصب برنامه در لینوکس

با سلام و عرض ادب خدمت تمامی اساتید .

دوستان من تازه دیروز برای اولین بار لینوکس رو روی لپ تاپم نصب کردم و میخوام ازش بجای ویندوز استفاده کنم ، اینو گفتم که بدونید چقد مبتدی هستم در لینوکس و تقریبا چیزی از لینوکس نمیدونم . پس اگه سوالهام یه خورده چرت به نظر رسید بنده رو ببخشید .

اول از همه من لینوکس Suse 11.1 رو با محیط گرافیکی KDE رو سیستم نصب کردم . متاسفانه مودم لپ تاپ من رو نمیشناسه که البته خوب اینو میدونم که لینوکس معمولا با مودم های آنبرد و مودمهای آپتیمایز شده برای ویندوز مشکل داره ، به هر حال اگه راهی هست برای اینکه شانس خودم رو در معرفی این مودم برای لینوکس امتحان کنم لطفا بفرمایید ، البته اگه ممکنه همه چیز رو کامل بفرمایید ممنون .

دوم اینکه ظاهرا لینوکس خیلی ناقصه ، چون با برنامه هایی که روش نصب هست هیچ فایل صوتی و تصویری توش پخش نمیشه ، نه MP3 و نه DVD و AVI و MPEG و DAT و .... یعنی کلا برنامه هاش اررور میده . فکر کنم نیاز به نصب Codec داشته باشم که خودم 2 تاش رو دانلود کردم ، ولی اگه ممکنه لینک مطمئنی از کدک ها رو برام بزارید .

سوم که مشکل اصلی من هستش اینه که این پک های فرمت rpm و ... رو در محیط گرافیکی KDE چطوری باید نصب کنم ، و کلا چه جوری باید روی لینوکس نرم افزار نصب کرد . چندجا در سایتهای خارجی دیدم که فرمان نوشتن ولی من در محیط گرافیکی میخوام نصب کنم چون چیزی از فرامینش نمیدونم و در ضمن اصلا نمیدونم این فرامین رو کجا باید وارد کرد . ممنون از همه شما عزیزان ... شرمنده که متن من طولانی شد .

داره خودمونی میشه DaneshD's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

راجع به مودم به سایت openSuSE l مراجعه کنید و ببینید آیا update یا driver برای مودم شما هست یا نه.

برای فرمتهای مختلف صدا و تصویر برنامه های متنوع و بسیار بسیار کارآمدی در لینوکس هست. اول شما باید به قسمت Control Center برید و جندتا Repository اضافه کنید، از جمله VLCLAN و Packman و بعد در قسمت Install برنامه های Banshee و MPlayer یا VLC Player رو نصب کنید که تمام فایلهای صدا و تصویر رو باز میکنه.

من معمولا سورس رو خودم کامپایل میکنم ولی شاید برای شما یه کم سخت باشه. برای همین اول RPM رو دانلود کنید و روش right click کنید و Install رو انتخاب کنید (فکر کنم) تا خودش نصب کنه که البته در بعضی از موارد نیاز به root password دارید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadsw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نصب كدك رو دوستمون توضيح دادن ، در مورد نصب برنامه به صورت گرافيكي بهترين (تقريبا تنها) راه از طريق application manager خود سوزه و با استفاده از اينترنت هست. چون اگر به فرض بتونيد فايل rpm اون برنامه ،مخصوص توزيع خودتون، رو دانلود كنيد ، به دليل وجود وابستگي اون برنامه به يه سري برنامه ديگه به مشكل ميخوريد.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •