تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 37

نام تاپيک: ويندوز اصلي چقدر باعث تفاوت قيمت ميشه؟

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ويندوز اصلي چقدر باعث تفاوت قيمت ميشه؟

شايد براي ما ايرانيها كه قانون كپي رايت نداريم مهم نباشه
    ولي براي كشورهاي حامي كپي رايت پرداخت پول بابت ويندوز اجباري هست.
    ما كه نيازي به نوت بوك و يا پي سي با ويندوز اصلي نداريم و راحت مي تونيم با يك دي وي دي 1000 تومني 4000 دلار نرم افزار داشته باشيم.
    بد نيست ببينيم قيمت ويندوز چقدر هست.

لينك زير را ببينن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با يك نگاه مي توان ديد كه قيمت ويندوز ويستا بين 190 تا 310 دلار هست كه خيلي پول زيادي هست.
    از طرفي با خريد فله اي ويندوز از طرف سازندگان نوت بوك قيمتي كه پاي اونها مي افته تقريبا: نصف ميشه ولي باز هم مي بينين رقم محسوسي هست.
    پس بهترهكه همون نوت بوك با سيستم عامل داس و يا لينوكس بگيرين و خودتون ميليونها تومان نرم افزار روش نصب كنين

2. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

اونوقت دوست عزیز این لپتاپهایی که داس روشون نصبه اگه بخایم خودمون روش xp نصب کنیم و تو سایت سازندش هیچ درایوری برای ویندوز نباشه تکلیف چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مرکزی

پيش فرض

سخت در اشتباهی
    منم با black-black موافقم

5. این کاربر از max313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سخت در اشتباهی
    منم با black-black موافقم
    ممكنه دلایل مخالفت را بفرمایین؟
    چرا من در اشتباه هستم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونوقت دوست عزیز این لپتاپهایی که داس روشون نصبه اگه بخایم خودمون روش xp نصب کنیم و تو سایت سازندش هیچ درایوری برای ویندوز نباشه تکلیف چیه؟
    در مورد نوت بوكها اولا كه قطعات رو خود شركن نمی سازه و در واقع شركتهای دیگر می سازن
    میكروسافت برای اینكه فروش ویستا بره بالا شركتهای سازنده سخت افزار رو تحت فشار قرار داده بود
    كه درایور برای اكس پی ندن
    اما شركتها نپذیرفتن اما توافق كردن كه در دی وی دی درایورهای محصولات درایور ویستا باشه نه اكس پی
    تقریبا" همه سازندگان درایورهای اكس پی رو روی سایتشون گذاشتن البته فكر كنم سونی نیست
    اون هم می تونین از سایت اصلی سازنده سخت افزار بگیرن
    مثلا اگه كارت گرافیك اكس پی نداره برو سایت انویدیا درایورش رو برای اكس پی بگیر
    تا اونجایی كه من میدونم دل ایسر اچ پی درایورها را گذاشتن واسه اكس پی

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

درسته، توی ایران که مشکل کپی رایت وجود نداره واقعا نیازی به خرید سیستم عامل نیست و اگه لپ تاپی که مد نظر دارید با سیستم عامل DOS یا لینوکس هم عرضه میشه می تونید خودتون روش ویندوز نصب کنید. البته خب مزیت های ویندوز Genuine رو هم از دست می دید مثل اکثر PC ها.
    دیگه باید بینید می صرفه اختلاف قیمت رو برای ویندوز پرداخت کنید یا خیر.

برای پیدا کردن درایور هم با دونستن قطعات میشه درایورها رو پیدا کرد (از سایت سازنده تک تک قطعات، یا صفحات مدل های دیگه که از اون قطعه مشابه استفاده می کنند)

9. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

تا اونجایی كه من میدونم دل ایسر اچ پی درایورها را گذاشتن واسه اكس پی
    بعضی از مدلها درایورش برای XP منتشر نشده نمونش لپتاپ اچ پی دوست خودم از اوناییه که روش ویستا نصبه خواستیم روش xp نصب کنیم دیدیم یه سری از قطعاتش درایور برای اکس پی نداره و بی خیال شدیم.

کلا به نظر من ادم که میخاد پول بده میره یه دونه خوبشو با ویندوز اورجینال میگیره تا بعدا دچار این مشکلات نشه.

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

من با خرید لپ تاپ با ویندوز موافق هستم.
    قیمت ویندوز روی لپ تاپ ها به اندازه خرید جداگانه ویندوز نیست و اگر دقت کرده باشید یه سیستم با ویندوز با همون سیستم بدون ویندوز حداکثر 60 هزار تومان فرق قیمت داره. اون هم به خاطر اینه که اولاً DVD ویندوز رو در اختیار شما قرار نمی دن ثانیاً مایکروسافت ویندوز رو به صورت عمده به شرکت های سازنده لپ تاپ می ده و به همین دلیل براشون ارزون تر از حالت عادی تموم می شه مثلاً در حال حاضر ویندوز XP با 15 دلار به سازندگان لپ تاپ فروخته می شه.

12. این کاربر از scorpion818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شايد براي ما ايرانيها كه قانون كپي رايت نداريم مهم نباشه
    ولي براي كشورهاي حامي كپي رايت پرداخت پول بابت ويندوز اجباري هست.
    ما كه نيازي به نوت بوك و يا پي سي با ويندوز اصلي نداريم و راحت مي تونيم با يك دي وي دي 1000 تومني 4000 دلار نرم افزار داشته باشيم.
    بد نيست ببينيم قيمت ويندوز چقدر هست.

لينك زير را ببينن

کد:
    با يك نگاه مي توان ديد كه قيمت ويندوز ويستا بين 190 تا 310 دلار هست كه خيلي پول زيادي هست.
    از طرفي با خريد فله اي ويندوز از طرف سازندگان نوت بوك قيمتي كه پاي اونها مي افته تقريبا: نصف ميشه ولي باز هم مي بينين رقم محسوسي هست.
    پس بهترهكه همون نوت بوك با سيستم عامل داس و يا لينوكس بگيرين و خودتون ميليونها تومان نرم افزار روش نصب كنين
    خوب باید بگم که الان همه چیز به صورت غیر قانونی در نت در اختیار همگان هست پس این قانون کپی رایت فقط در باب cd & dvd بیان می شه
    ولی حالا بیایم ببینیم چرا جاهای دیگه نمی رن همه چیزو از نت دانلود کنن بلکه میرن واسش پول میدن خوب من علتش رو تو اینجا گفتم
    کد:

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

هیچ ربطی به تاپیک نداره ولی مجبورم از خودم و همکارهام دفاع کنم:
    عزیز من کسی اگه یه 1000 تومانی از یه نفر بلند کنه! یا اگه یه سکه از طلا فروشی برداره! یا اگه یه کلوچه نادری!! از بقالی محله بلند کنه! کار درستی کرده ؟؟ بابا به پیر به پیغمبر عدم رعایت کپی رایت هم مثل همین کارهاست. پای اون ویندوزی که ما خیلی راحت با 1000 تومان پول کپی اش رو می خریم و استفاده می کنیم صدها هزار مهندس/ساعت وقت و سرمایه گذاشته شده اون وقت ما که حاضر نیستیم یه پفک نمکی از بقالی بلند کنیم (و کار درستی هم می کنیم) این همه تلاش و سرمایه رو نادیده می گیریم و ...

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •