سلام دوستان
میخوام یه مقایسه اساسی بین این دوتا انجام بدید مرسی
سلام دوستان
میخوام یه مقایسه اساسی بین این دوتا انجام بدید مرسی
هر دوی اینا محصولاتی بودن که بهرحال برای رقابت در بازار تاچ در نظر گرفته شدن ... من جای دیگه هم در پستی گفتم ، که الان نوبت تاچ شده و هر کمپانی ای داره یه محصول تاچ رو جلو می فرسته تا با هم رقابت کنن ... این یه مقایسه :
S9 :
قطعا کیفیت صدای بهتر
قابلیت ums داره (بدون نیاز به درایور و نرم افزار وصل بشه به PC و تبادل فایل کنه)
جمع و جورتر
بلوتوث
پشتیبانی از فرمت های صوتی و تصویری بهتر
باتری بهتر
قابلیت های جانبی صوتی بهتر (رادیو-ضبط-Line in)
تاچ :
برنامه های جانبی بسیار متنوع (بازی و ...)
شیک تر
اسپیکر داره
WiFi داره (اگه بدردت بخوره)
مدیریت تاچ بهتر
مطالعه بیشتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پادکست در همین رابطه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wifi که نه بدردم نمیخوره چون laptop دارم
بازی و برنامه اصلا به دردم نمیخوره چون psp دارم
ولی اسپیکر چرا خوبه
تاچ هم که ipod full touch هستش ولی s9 نیست که یک نکته منفی هستش
چرا اینقدر قیمت s9 تو ایران زیاده
s9 اسپیکر داره که تاره استریو هم هست
نه S9 اسپیکر نداره البته o2 داره
چرا سایت اورادو زده داره
امروز رفتم پایتخت یکم تحقیق کردم بعضیا میگفتن کیفیت صدا تو ipod بهتره !!
منم گفتم که db ipod خیلی کمتر از cowon هست ولی زیره بار نرفت
اولا که کارای cowon کمیاب تر هستن ، بنابراین مخاطب خاص خودشون رو دارن ... اصولا هم cowon جزو مارک های گرونتر بازاره و البته به همون نسبت هم کیفیت میده ...
با فروشنده در مورد اینجور مسایل فنی بحث نکن ... اون می خواد جنسش رو بفروشه و فقط به سود خودش فکر می کنه .. هدفش این نیست که لزوما بهترین محصول رو بده دست شما ... به هیچ وجه به حرف فروشنده اعتماد نکن ...
اسپیکر نداره ، دوست من .. حالا شما لینک اون مطلبی که خوندی رو بده ، ولی به احتمال بسیار زیاد شما "حمایت از اسپیکر بلوتوث رو دیدی " که یه قابلیت نرم افزاریه ... یعنی باید اسپیکر رو جداگانه بخری و این مدل روی خودش اسپیکری نداره ...
به اطلاعات سایت اورادو نمیشه اعتماد کرد من قبلا هم گفتم که اورادو بعضی از اطلاعاتش غلطه مثلا درموردD2 نوشته که افزایش حافظه فقط تا 4 گیگ درصورتی که تا 32 گیگ رو امتحان کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)