من می خواهم بدانم تفاوت ++c با ویژوال سی ++ در چیست؟ لطفا کاملا توضیح دهید واگر ممکن است به جاهای دیگر من را پاس ندهید![]()
من می خواهم بدانم تفاوت ++c با ویژوال سی ++ در چیست؟ لطفا کاملا توضیح دهید واگر ممکن است به جاهای دیگر من را پاس ندهید![]()
منظورت ظاهرشه یا کدنویسیش ؟
خوب VC++ ویژواله دیگه در کدنویسی هم فرقهایی دارن چون VC++ بر مبنای کتابخونه ی .net ه ولی C++ نیست
سلام
دوستمان توضیحاتی دادند ولی اجازه بدهید کمی تکمیلش کنم ...
خود اصل ++C برای داس عرضه شد ولی بعداً برای سیستم عاملهای مختلف نسخه های مخصوص دیگری هم عرضه شد.
در واقع ++VC همان ++C است ولی تحت ویندوز شده!
++VC ضمن داشتن همه امکانات ++C قابلیت طراحی فرم برای برنامه و استفاده از api های ویندوز و کتابخانه MFC و ATL را دارد و کلاً در یک کلام برای برنامه نویسی تحت سیستم عامل ویندوز مجهز شده است.
اگر شما میخواهید برای ویندوز با ++C برنامه نویسید، مشخص ترین راه شما نصب ++VC است.
=====
البته در سالهای اخیر مایکروسافت Framework را هم عرضه کرده و نتیجتاً یک نسخه ++VC هم برای Framework عرضه کرده که عموماً با نام VC++.Net یا C++/CLI شناخته میشود و از کتابخانه Framework.Net میتواند استفاده کند.
سلام
c++ یک زبان برنامه نویسی هست ویژوال سی پلاس پلاس یه کامپایلر هست که امکانات برنامه نویسی بصری رو در محیط ویندوز و تحت زبان سی پلاس پلاس فراهم کرده !
توضیحات تکمیای رو هم آقای h2 فرمودند!
من یک برنامه سی پلاس پلاس در ویژوال آن نوشتم ولی هی خطا می داد حال آیا از لحاظ کد نویسی هم فرق دارند یا خیر؟
لطفا هرچه سریعتر کمک کنید
Last edited by mohsen_33; 03-07-2009 at 12:38.
سلام
لطفاً متن کامل خطای دریافتی را درج کنید...
انتظار که ندارید کسی چشم بسته بتواند بگوید مشکل شما چیست؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)