سلام به همه
دوستان ميخواستم نظر شما رو در مورد زير بپرسم؟
من الان يه n79 دارم ايا اون رو بفروشم ويه ايفون بخرم يا اينكه اون رو نيگر دارم ويه ايپاد بگيرم؟؟
ممنون
سلام به همه
دوستان ميخواستم نظر شما رو در مورد زير بپرسم؟
من الان يه n79 دارم ايا اون رو بفروشم ويه ايفون بخرم يا اينكه اون رو نيگر دارم ويه ايپاد بگيرم؟؟
ممنون
اگر عشق آیفونی بفروش برو یک 1200 با یک آیپاد بزار!
ولی از دوربین+GPS رو از دست می دی!
به نظر من ان79 و نگه دار و یه آیپاد بخر... ان79 اون چیزایی که آیپاد نداره رو داره مثل دوربین و جی پی اس
اگه بخای ان79 و بفروشی اگه 200 تومن بخرنش باید 600 تومن بزاری رو پولت تا بتونی آیفون بخری ولی الان میتونی با 250 تومن یه آیپاد بخری
منظور شما واضح نیست!اگر عشق آیفونی بفروش برو یک 1200 با یک آیپاد بزار!
ولی از دوربین+GPS رو از دست می دی!
یعنی شما میگی بره ان79 و بفروشه بعد یه 1200 بخره و یه آیپاد؟
Last edited by hasanmotori; 20-06-2009 at 17:09.
دوست عزیز به نظر من صبر کن چون اپل 3g شده 99 دلار! شاید ارزونتر بشه!
کجا قیمتش شده 99 دلار !؟
اون قیمت لاکش هست یعنی فقط روی همون اپراتوری کار میکنه که باهاش قرار داد میبندی اون 99 دلار و اول میدی بعد تا مثلاً 2 سال ماهانه پول میدی تا بشه 800 دلار یا میتونی آنلاک فکتوریشو بخری که همون 700 800 دلاره
این یه سایت آمریکایی هست که آیفون 8 گیگو 660 دلار و 16 گیگو 770 دلار میفروشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hasanmotori; 20-06-2009 at 17:34.
سلام
ممنون از جوابهاي سريع شما.
ميخواستم ببينم ايفون 2g الان نوش گیر مياد؟؟
و ديگه اينكه اگر آیپاد بگیرم تمام امكاناتش از جمله :سی پي يوش و گرافيكش يكيه؟؟ .
ممنون
با تولید آیفون 3جی دیگه 2جی تولید نمیشه ولی اگه بگردی شاید پیدا کنی
آره سی پی یو و گرافیکش یکیه
واقعا خرید آیپاد هیچ توجیحی نداره.ضمن اینکه وقتی با آیفون(یا آیپاد) کار کنی گوشیت تو ذوقت میخوره
پس بهتره آیفون بخری
آیپاد 250 تومن + ان79 300 تومن = 550 تومن = اینترفیس و بازیها و برنامه های آیفون + دوربین 5 مگاپیکسلی + فرستنده اف ام + فیلم برداری vga 30 فریم + بلوتوث بدون نیاز یه نرم افزار + gps متوسط + برنامه های جاوا + صدای اسپیکر قوی + قابلیت های تلفنی بهتر + ...
آیفون 800 تومن = اینترفیس و بازیها و برنامه های آیفون + دوربین 2 بدون فوکوس اتوماتیک بدون فلش + gps عالی
حالا به نظر شما خریدن کدوم به صرفه تره ؟
با خرید آیفون به تنهایی فقط یه gps قویتر دارید که عملاً استفاده زیادی نداره و اگه کسی بخاد استفاده کنه gps ان79 کارشو راه میندازه
برنامه های جاوا؟؟؟ شما وقتی با آیپاد کار کنی و برنامه هاشو ببینی بیخیال جاوا و سیمبین میشی
فرستنده اف ام :اگه میخا آهنگ پخش کنی روی ماشینت میتونی بری تبدیل بخری برای آیفون و راحت به ماشین وصل کنی تو پایتخت هم پره
کسی که آیفون میخره قید بلوتوث بازی رو باید بزنه.کاریش نمیشه کرد
من نظرم رو گفتم به هر حال.خودمم آیپاد داشتم بنا به دلایلی فروختم.قول میدم حالت بهم میخوره وقتی آیپاد داشته باشی و با نوکیا کار کنی.کیفیت صفحه تعطیل.صدا تعطیل.اینترفیس تعطیل.
سلیقه ای هست دیگه شما بخای بخری من با چماق که نمیام جلوت رو بگیرم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)