تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: GIGABYTE EP-31DS3L

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

13 GIGABYTE EP-31DS3L

سلام دوستان مادربرد من بعد از فشار دادن دکمه روشن رو ی کیس 10ثانیه بعد تصویر بایوس و... می آید کارت گرافیک هم عوض کردن بازهم مشکل بود رم هم چک کردم و همچنین سی پی یو البته بگم مانیتور من 2میلی ثانیه است یعنی بعد از 2میلی ثانیه تصویر رو نمایش میده این ایراد من سیستم روشن میشه ولی 10ثانیه بعد تصویر بایوس و استارت ویندوز میاد . این هم بگم که ولی اس تن بای می کنم تمامی فن ها خاموش میشه و وقتی که دوباره روشن می کنم باز هم 10ثانیه طول می کشه تا تصویر یوزر ویندوزم بیاد.من ویندوز هم عوض کردم ولی بازهم مشکل پا بر جاست لطفا کمکم کنید. با تشکر

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

اگر از گرافیک و رم نیست
    هارد و درایورهاتو مثله سی دی رام را از برق و کابل ارتباط آنها را دربیاور ببین مشکل از کدومشون هست
    اگر نشد از پاور هست

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

سلام دوستان مادربرد من بعد از فشار دادن دکمه روشن رو ی کیس 10ثانیه بعد تصویر بایوس و... می آید کارت گرافیک هم عوض کردن بازهم مشکل بود رم هم چک کردم و همچنین سی پی یو البته بگم مانیتور من 2میلی ثانیه است یعنی بعد از 2میلی ثانیه تصویر رو نمایش میده این ایراد من سیستم روشن میشه ولی 10ثانیه بعد تصویر بایوس و استارت ویندوز میاد . این هم بگم که ولی اس تن بای می کنم تمامی فن ها خاموش میشه و وقتی که دوباره روشن می کنم باز هم 10ثانیه طول می کشه تا تصویر یوزر ویندوزم بیاد.من ویندوز هم عوض کردم ولی بازهم مشکل پا بر جاست لطفا کمکم کنید. با تشکر
    این مادربورد کمی دیر تصویر میده ، کاملا عادی هست . فکر نمی کنم 10 ثانیه طول بکشه . حداکثر 6-7 ثانیه بیشتر نمیشه .

ضمنا زمان پاسخگویی پیکسلی ( Response time ) که مد نظر شماست ، اصلا ربطی به این موضوع نداره .

زمانی را که طول میکشه یک پیکسل در مونیتور LCD از رنگ مشکی به سفید تبدیل بشه و دوباره به رنگ مشکی برگرده را Response time می گن .

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

پس شما می گید که مشکلی ندارده عادیه؟نه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پس شما می گید که مشکلی ندارده عادیه؟نه؟
    نه مشکلی نیست.بایوست آپدیته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •