سلام..
من الان موهام تقريبا 5-6 سانتي ميشه .. يك كم مي ريزه ! مثلا 3-4 تا دونه ؟؟ مي خواستم ببينيم چيكار كنم اين چند تا هم نريزه ؟؟ از چه شامپويي استفاده كنم ؟؟
سلام..
من الان موهام تقريبا 5-6 سانتي ميشه .. يك كم مي ريزه ! مثلا 3-4 تا دونه ؟؟ مي خواستم ببينيم چيكار كنم اين چند تا هم نريزه ؟؟ از چه شامپويي استفاده كنم ؟؟
من پیشنهاد میدم از شامپوهای پروتئینه و ویتامینه گلان استفاده بکنی ، توی کاهش ریزش مو خیلی موثره حتی از بعضی شامپوهای خارجی بهتره .
3-4 تا دونه كه ريزش نيست كه! تا 100 تا توي روز هم ميگن عاديه!
ممنون.
شاید من کمی حساسم !
کلا چه چیزایی برای تقویت ریشه ی مو مفیده؟؟
من نرم کننده Skala گرفتم مسئول داروخانه به من گفت حواست باشه به پوست سرت نخوره چون موهات می ریزه این شامپوهای نرم کنند چی داره که گفته می ریزه ؟؟
تار مو کلفت باشه بهتره یا نازک ؟؟
و برای اینکه موهامون زودتر بلند شه چیکار کنیم ؟؟
مرسی.
من ميتونم بهتون پيشنهاد كنم فقط ديگه به اين موضوع فكر نكنيد چون ادامه اين روند شما رو به سوي بيمارهاي بسيار خطرناك وسواس ويا اظطراب سوق ميدهد تمام ايمن موارد كا ملا" طبيعي است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by raz72592; 20-06-2009 at 17:48.
دوست من اگه 3 4 تا تار مو در روز میریزه اتفاقاً غیرعادیه و خیلی هم کم ریزش دارین ...
.
برید خداروشکر کنید ... حالت عادی بین 50 تا 100 تار مو در روزه ...
50 تا 100 كه عادي نيست..
يك هفته اي كچل ميشد دوست من...
پس چيز عاديه ...
ممنون.
ميشه يكاري كرد كه اين 5-4 دونه هم نريزه؟
يا حتما بايد بريزه؟
در طولاني مدت مشكلي پيش نمي آد ؟؟
من الان موهام تقريبا 5-6 سانتي ميشه .. يك كم مي ريزه ! مثلا 3-4 تا دونه ؟؟ مي خواستم ببينيم چيكار كنم اين چند تا هم نريزه ؟؟ از چه شامپويي استفاده كنمدرسته ریزش بین 50 تا 100 عدد در روز کاملا طبیعی است و مسلما موهای شما هم بیشتر از 3 عدد در روز میریزه ولی شما فقط ممکنه همان 3 عددی که صبح هنگام روی بالشتونو میبینید متوجه شده باشیدتا 100 تا توي روز هم ميگن عاديه!
شامپو های پروتینه فقط ترفند تبلیغاتی هستند و از لحاظ علمی هیچ کارایی ندارند !!من پیشنهاد میدم از شامپوهای پروتئینه و ویتامینه گلان استفاده بکنی ، توی کاهش ریزش مو خیلی موثره حتی از بعضی شامپوهای خارجی بهتره
اگر ریزش مو زیاد باشه باید دنبال علت اصلی اون گشت و آن را درمان کرد چون ریزش مو اکثا خودش درمان خاصی نداره و باید علت اصلی رو پیدا کردا چه چیزایی برای تقویت ریشه ی مو مفیده؟؟
من نرم کننده Skala گرفتم مسئول داروخانه به من گفت حواست باشه به پوست سرت نخوره چون موهات می ریزه این شامپوهای نرم کنند چی داره که گفته می ریزه ؟؟
تار مو کلفت باشه بهتره یا نازک ؟؟
و برای اینکه موهامون زودتر بلند شه چیکار کنیم
کم خونی ، کمبود زینک، استرس و.....
اما در کنار اینها درمان های حمایتی وجود داره مثلا استفاده از محلول هیپر توتیک سینره که به علت داشتن ععاره گزنه ،بابونه ، آویشن ، رازیانه ، دم اسب حالت قابض داره و دوره ریزش مو رو به تعویق میندازه ولی باید در کل بدونید ریزش مو اصلا یک پدیده فیزئو لوژیک مو است و در کل روندی طبیعیاست که برای همه موهای همه قسمتای بدن رخ میده حال چون موهای سر این سیر فیزولوژیکو با هم و در موارد بیماری زودتر طی میکنند شما متوحه آن میشوید ! و نگران این مسئله !
Last edited by hoseinist; 23-06-2009 at 14:51.
دوست عزيز ميتوني جوابتون را در ادرس زير پست 350پيدا كنيد البته باحفظ احترام به به نظرات دوستان گرام.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)