تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل با نصب برنامه فرانت پیج در Xp Sp2

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض مشکل با نصب برنامه فرانت پیج در Xp Sp2

سلام . .

دوستان عزیز من برنامه Office 2007 رو نصب میکنم اما برنامه فرانت پیج روی سیستمم نصب نمیشه . .

2003 رو هم که نصب میکنم همین مشکل رو دارم . .

در صورتی که همون Office 2007 رو روی لپ تاپ یکی از دوستام نصب کردم . . فرانت پیج هم به راحتی نصب شد . .

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید . . مشکل از کجاست . .

موفق باشید .

پروفشنال MaMaD LooTi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام خدمت شما. دوست عزيز ايني كه ميگي نصب نميشه حتما علتي داره . حالا وقتي كه نصب نميشه بالاخره يه پيغامي خطايي چيزي ميده . لطف كن اون پيغام خطا رو بزار تا اگر كسي ميتونه براتون حل كنه.موفق باشيد.

3. این کاربر از MaMaD LooTi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام خدمت شما. دوست عزيز ايني كه ميگي نصب نميشه حتما علتي داره . حالا وقتي كه نصب نميشه بالاخره يه پيغامي خطايي چيزي ميده . لطف كن اون پيغام خطا رو بزار تا اگر كسي ميتونه براتون حل كنه.موفق باشيد.
    سلام . .

ممنون از اینکه جواب دادین . .

هیچ پیغامی نمیده . .

برنامه Office بطور کامل نصب میشه . . وقتی میرم توی لیست برنامه Office . . همه برنامه هاش مثل ورد و پاورپوینت و . . نصب شدند اما برنامه فرانت پیج نصب نشده . .

ممنون . .

موفق باشید . .

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فرانت پیج رو جدا نصب می کنید یا میخواید با همون بسته آفیس نصب بشه؟!
    فکر کنم از آفیس 2003 فرانت پیج دیگه تو بسته آفیس نیست! باید جدا نصبش کنید
    در ضمن فرانت پیج که مال قرون وسطا بود الان دیگه خیلی قدیمی شده! اگر میخواید محصولات مایکروسافتی استفاده کنید از expression web 2 استفاده کنید که به جای فرانت پیج اومده وگرنه dreamweaver هم گزینه مناسبیه

6. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

فرانت پیج رو جدا نصب می کنید یا میخواید با همون بسته آفیس نصب بشه؟!
    فکر کنم از آفیس 2003 فرانت پیج دیگه تو بسته آفیس نیست! باید جدا نصبش کنید
    در ضمن فرانت پیج که مال قرون وسطا بود الان دیگه خیلی قدیمی شده! اگر میخواید محصولات مایکروسافتی استفاده کنید از expression web 2 استفاده کنید که به جای فرانت پیج اومده وگرنه dreamweaver هم گزینه مناسبیه
    سلام . .

ممنون از اینکه جواب دادین / . .

همانطور که گفتم . .
    در صورتی که همون Office 2007 رو روی لپ تاپ یکی از دوستام نصب کردم . . فرانت پیج هم به راحتی نصب شد . .
    dreamweaver رو رفتم خریدم . . شانس من سی دیش ایراد داشت نصب نمیشه . .

پس به نظر شما dreamweaver بهتره . . ؟ اگه اینطوره دیگه دنبال فرانت پیج نمیرم . .

ممنون . .

موفق باشید . .

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظر من بهتره اصلاً فکر فرانت پیج رو هم نکنید چو مایکروسافتم داره اونو فراموش میکنه چه برسه به کاربراش!

اگر بخواید در محیط کدنویسی کار کنید و با کدها آشنا باشید به نظر من dreamweaver خوبه. البته محیط ویژوالش هم خوبه فقط یه کم با صفحات راست به چپ مشکل داره. که ظاهراً در نسخه های ME که برای خاور میانه منتشر میشه این مشکل وجود نداره (من تا حالا نسخه های خاور میانه دریم ویور رو استفاده نکردم نکردم).

Expression Web مایکروسافت رو هم تعریفشو شنیدم اما شخصاً فکر نمیکنم خیلی از فرانت پیج سر باشه البته اینم نیاز پیدا نکردم که تست کنم! در هر صورت با پیش نمایش صفحات راست به چپ مشکلی نداره

اینکه چی رو انتخاب کنید بستگی به سطح مهارت شما و اینکه در چه محیطی میخواید کار کنید داره. به نظر من dreamweaver برای کد نویسی html, css, javascript حرف نداره

9. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اینکه چی رو انتخاب کنید بستگی به سطح مهارت شما و اینکه در چه محیطی میخواید کار کنید داره. به نظر من dreamweaver برای کد نویسی html, css, javascript حرف نداره
    سلام . .

تشکر از شما . .

من کد نویسی بلد نیستم . . میخوام . . با کپی و پیست کدها . . و ور رفتن با یک صفحه مثلا اون رو تغییر بدم . .

قبلا ( قبل خدمت ) با فرانت پیج این کار رو میکردم . .

برنامه ای هم هست که خیلی راحت بشه این کارا رو برای منی که مبتدی هستم . . انجام داد . .

من اصلا اشتباه کردم رفتم رشته عمران . . اگه کامپیوتر رفته بودم . . فکر میکنم الان کد نویسی رو هم یاد گرفته بودم . . چون علاقه دارم . .
    ممنون . .

موفق باشید . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •