تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: شوره سر

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض شوره سر

سلام
    من پوست سرم خیلی شوره میزنه.یعنی از حموم که میام بیرون بعد از حشک شدن به شدت سفیدک (شوره) میزنه و بعد از یکی دو روز هم یه لایه نازک از چربی و شوره پوست سرم رو میگیره!!
    میتونه باعث ریزش مو هم بشه؟؟
    موهام خشک هستش و از شامپوی آلواورا کاپوس استفاده میکنم.

لطفآ یه شامپوی خوب برای رفع شوره معرفی کنید.

یه سوال دیگه اینکه آیا تیغ زدن یا کچکل کردن میتونه شوره رو درمان کنه؟؟آیا تیغ زدن باعث تقویت میشه یا بر عکس باعث ضعیف تر شدن ریشه میش؟؟؟؟
    ممون

آخر فروم باز raz72592's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

12

سلام.
    دوست عزيز من اينجا در مورد مشكل شما توضيح كاملي گذاشتم ميتونيد توي آدرس زير پست هاي456تا457 جوابتان را پيدا كنيد،اگه بازم نياز بود همين جا مشكل تون رو مطرح كنيد من يا دوستان ديگر درحد توان ودانسته هايمان كمك تان خواهيم كرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من هم همین مشکل رو دارم باید بدونید که پوست سر شما چه نوعی هست (معمولی،چرب،خشک،یا هر نوع دیگه) و این که تغذیه مهم هست و کشیدن سیگار ،من هد اند شولدر استفاده میکنم خدارو شکر جلوشو گرفته،البته شامپو زیاده با قیمت های گوناگون، من یه چتد قتم سلنیوم سولفاد 0.1% هم میزدم که دکتر گفته بود،من به پست بالا مراجعه کردم و عالی بود شما هم یخونید بد نیست ممنون از raz72592 عزیز.

5. این کاربر از kalepoook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseinpb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

فقط و فقط شامپو
    head & shoulders
    قاتل شوره سره
    حدود ده دوازده رقم داره که هر کدوم مخصوص یجور مو و شورس.
    من خودم صورتیشو استفاده کردم شوره سرم که قبلا وقتی سرمو یه ربع هم می تکوندم باز شوره میومد کلا از بین برد. واقعا این شامپو رو میشه معجزه ی شیمی به حساب آورد.
    Last edited by hoseinpb; 19-06-2009 at 23:45.

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

یه سوال دیگه اینکه آیا تیغ زدن یا کچکل کردن میتونه شوره رو درمان کنه؟؟آیا تیغ زدن باعث تقویت میشه یا بر عکس باعث ضعیف تر شدن ریشه میشه؟؟؟؟
    ممون
    اين سوالم رو هم جواب بدين
    ممنون

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

شامپوی پالمولیو .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseinpb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تراشیدن مو با تیغ در هر شرایطی برای مو خوبه ولی همون شامپو head & shoulders استفاده کنی تو 2 هفته درستش میکنه.
    برای نتیجه بهتر هر دوروز یک بار برو حموم و سرتو خوب بشور طوری که اصلا شامپو تو موهات نمونه. وقتی خواستی بیای بیرون موهاتو شونه کن. بعد حتما شوره میریزه وقتی همه شوره ها از پوست سرت جدا شدن و چسبیدن به موهات دوباره سرتو با آب گرم بشور. اگه از هر دو روز یکبار سرتو با شامپو head & shoulders و به روشی که گفتم بشوری تو دو سه هفته برای همیشه از شر شوره خلاص میشی.
    حماستونم تموم شد امضاتو عوض کن.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

head & shoulders تاييد ميشه !‌من خودم امتحان كردم و به علاوه ميتوني سرتو هم بتراشي كه واقعا مفيده .
    ولي در صورتي كه جواب نداد حتما به يه متخصص مراجعه كن چون در بعضي موارد علتش بيماري هاي پوستي خطرناك هست

آخر فروم باز raz72592's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض

نوشته شده توسط surena_iran2564 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سوال دیگه اینکه آیا تیغ زدن یا کچکل کردن میتونه شوره رو درمان کنه؟؟آیا تیغ زدن باعث تقویت میشه یا بر عکس باعث ضعیف تر شدن ریشه میشه؟؟؟؟
    ممون

اين سوالم رو هم جواب بدين

سلام . دوست عزيزم من بايد خدمت تون عرض كنم بر خلاف تصور دوستان شوره سر درمان دائمي نداره وتا زماني كه كنترول كنيد نتيجه ميگيريد وبا قطع درمان حتما" در آينده نيز سراغتان خواهد آمد ودر مورد سوال تراشيدن موي سر بايد عرض كنم نه باعث توقف ريزش ودر مان شوره نمي شود والبته شوره سر عامل ريزش مو نيست!
    بعضي از مردان در تابستان مو هاي خود را تيغ مياندازند تا تقويت شود اما سخت در اشتباهند که علاوه بر انکه تقويت دهنده نيست مضر هم هست بدلايل زير:
    1.تيغ موها را تقويت نکرده و زيان اورترين وسيله است.
    2.اشعه ي سوزان افتاب به سر تيغ انداخته شده اسيب مي رساند.
    3.اگر کلاه هم به سر باشد خيلي بد تر. البته موي کوتاه فوق العاده براي مو خوب است مخصوصا براي مردان.
    4-اگر ريزش مو ها ارثي باشد مدت ان را بسيار افزايش مي دهد.
    و در سنين خيلي با لاتر مو ها مي ريزد.
    البته داروي معروف(ماينوکسيديل)که دارويي هورموني است از ريزش مو جلوگيري مي کند اما بايد انرا هميشه مصرف کرد.
    باز ميتوان اين مورد را هم به مطالب بالا افزود كه
    با تراشيدن موها مرحله رويش موها تغيير نمي كند. موهاي جديد ساختمان قبلي خود را خفظ مي كنند ولي موهاي كوتاه تر نسبت به موهاي بلندتر انعطاف پذيري كمتري دارند.
    زماني كه انتهاي موي در حال رشد از پوست خارج مي شود به علت ضخيم بودن انتهاي ان نسبت به قبل تصور اشتباه ايجاد مي شود كه موي جديد ضخيم تر از قبل است.

در روش تراشيدن مشكلاتي مثل تحريك پوست، ايجاد زمينه اي براي بيماريهاي پوستي، زگيل، درد زخم و فوليكوليت ديده مي شود. در صورت مصرف فرآورده هايي كه قبلاز تراشيدن موضع مورد استفاده قرار مي گيرد، به علت حساسيت به نوري كه ايجاد مي شود ممكن است پيگمانتاسيون پوستي مشاهده شود. در صورتي كه عمل تراشيدن خلاف جهت خواب مو باشد، مو به داخل پوست رشد خواهد كرد. اگر موها تمايل به برگشت به سطح پوست را داشته باشند. اين حالت تشديد مي شود. از عوارض آن مي توان به التهاب در اطراف محل درد و موها و به وجود آمدن اسكار اشاره كرد.
    Last edited by raz72592; 20-06-2009 at 14:54.

12. این کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

ممنون از راهنمایی دوست عزیزم raz72592

منم شامپوی هد اند شولدرز رو شدیدا پیشنهاد میکن

14. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •