سلامی دوباره!
یه مادربورد میخواستم برای Q9550 که DDR3 باشه و قیمتش کمتر از 200000 تومن باشه!!!!!
سلامی دوباره!
یه مادربورد میخواستم برای Q9550 که DDR3 باشه و قیمتش کمتر از 200000 تومن باشه!!!!!
این ddr3 ساپورت می کنه:
MB : ASUS p5Q-C-----150T
ولی خوب این بهتره ولی ساپورت نمی کنه:
MB : ASUS p5Q-DELUXE-----185T
Gigabyte GA-EP45T-UD3R=170
مادربرد خوبیه DDR3 هم ساپورت میکنه
ولی برای این CPU و چیپست P45 ،رمهای DDR3 کارایی آنچنان زیادی نداره و تفاوت محسوسی با رمهای DDR2 مشاهده نخواهید کرد
Just : asus P5QC
its very good .its suport DDR2 &DDR3
سلام دوستان
برای این که بتونیم ازخصوصیات یه رمddr3 به طور کامل استفاده کنیم باید یه مادربرد خوب بخریم و با مادربردهای معمولی نمیشه ازخصوصیاتddr3 به طور کامل بهره برد و فقط درحد ddr2 کارایی داره اگه مادربرد خوب نباشه؟
یعنی چی یعنی اگه من بخوام مادربرد asus P5QC رو روش رم ddr3 1333 بزارم جواب نمیده
پس چرا روش نوشته که ddr3 رو ساپورت میکنه
کلا نظر اساتید راجع به این asus P5QC چی هست تو این رنج قیمت دیگه چه مادربردی هست که خوب باشه؟![]()
main board: p43 twins1600
Last edited by azh; 23-06-2009 at 10:58.
یادش بخیر من این ماردبرد رو شش ماه پیش خریدم 200 تومن !!
مثل سگ کار میکنه !! واقعا جنس خوبیه !! خنک کننده های خیلی خوبی هم داره !! فقط ممکنه یه مشکل داشته باشه و اونهم برای کسانی هست که میخوان از سی پی یو های سری core i7 استفاده کنن که گمون کنم چیپست مادربرد باید X58 باشه که برای این مادربرد p45 هست.
تمام مواردی که بعضی از عزیزان درباره عدم کارایی چیپ p45 مطرح میکنند ناشی از اطلاعات غلط و نا آگاهانه ست
من خودم چند ماهه مادربرد ep45t-ud3r گرفتم با دو عدد رم corsair که تا به الان همه بازیهای موجود رو در نهایت قدرت اجرا کرده و میکنه
چه دلیلی داره برای بازی یا گرافیک حتی اگه بخوایم تو اوج قدرت خودش از سیستم کار بکشیم بریم یه سیستم گرون قیمت x58 بگیریم .من خودم بودجم برای خرید پلتفرم x58 میرسید ولی همیشه باید با کمترین هزینه بیشترین کارایی رو بدست اورد وگرنه میشه همین الان یه سیستم برات سوار کنم هزینش 4.5 میلیون بشه
چیپ p45 برای ساپورت ddr3 هیچ مشکلی نداره این مطلب رو اینتل هم منتشر کرده و میشه باهاش به اوج کارایی حافظه های ddr3 رسید
شما چه cpu پیشنهاد میکنی ..؟؟
چون منم میخوام cpu را عوض کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)