تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: خواب

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

12 خواب

سلام دوستان من یه مشکلی دارم که خیلی میخوابم حتی اگه شب ساعت 12 بخوابم ظهر ساعت 12 بیدار میشم تازه اگه کسی بیدارم نکنه فکر کنم تا 1 ، 2 میخوابم وقتی هم بیدار میشم یکی دوساعت کسلم و هیچ کاری هم نمیتونم بکنم میخوام بدونم این یه نوع بیماریه یا نه؟

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

فکر نکنم بیماری باشه بلکه یک عادت بسیار بد است.
    شما باید سعی کنید چند هفته صبح ها مثلا ساعت 7-6 از خواب بیدار شید و ورزش کنید و به طور کل تحرک داشته باشید.
    بعئ از یک مدت سیستم خوب شما درست میشه.
    باید از بدن و ذهن خود کار بکشید.

3. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مشكل من بر عكسه!!!
    شب خوابم نميبره!!!از اون ور زياد ميخوابم!!!آخه تابستونه و تعطيليم!!!حوصله ي خوابيدن تو شب رو ندارم!گاهي تا صبح هم بيدار ميمونم!ولي از اون ور جبران ميكنم!!اين ضرر داره؟

5. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکلی دارم که خیلی میخوابم حتی اگه شب ساعت 12 بخوابم ظهر ساعت 12 بیدار میشم تازه اگه کسی بیدارم نکنه فکر کنم تا 1 ، 2 میخوابم وقتی هم بیدار میشم یکی دوساعت کسلم و هیچ کاری هم نمیتونم بکنم میخوام بدونم این یه نوع بیماریه یا نه؟
    ورزش کن عزیزم ورزش!

7. 2 کاربر از danavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

Feli فكر نمي كنم ضرري داشته باشه ! من يك مدت بيدار بودم شبا تا صبح !! ولي حتما از شير استفاده كن شبا كه بيداري .

9. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مشكل من بر عكسه!!!
    شب خوابم نميبره!!!از اون ور زياد ميخوابم!!!آخه تابستونه و تعطيليم!!!حوصله ي خوابيدن تو شب رو ندارم!گاهي تا صبح هم بيدار ميمونم!ولي از اون ور جبران ميكنم!!اين ضرر داره؟
    منم مث شما...مثلا روزایی که فرداش کلاس ندارم صب ساعت 7 میخوابم

11. این کاربر از ali... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

13

مشكل من بر عكسه!!!
    مشکله منم دقیقا همین اصلا برعکس نیست منم تا ساعت 3-4 بیدارم گفتم حتی اگه ساعت 12 هم بخوابم بازم ساعت 12 بیدار میشم

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

حالا اين ضرر داره يا نه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

Feli فكر نمي كنم ضرري داشته باشه ! من يك مدت بيدار بودم شبا تا صبح !! ولي حتما از شير استفاده كن شبا كه بيداري .
    واسه چي؟من صبحا شير ميخورم!شب زياد نميخورم!
    من فكر ميكنم يه جورايي ضرر داره!چون غده ي هيپوفيز از ساعت 2-12 شب بيشتر ترشح رو داره و شروعش از نيم ساعت بعد از خوابه!!!
    اين ضرر نداره؟.

آخر فروم باز raz72592's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض

سلام

دوست گرامي در پاسخ سوال ومطلب مطرح شده توسط شما مي توان ميتوان اينچنين گفت:
    كه پرخوابى مانند بى خوابى، يكى از اختلالات خواب است و براى حل اين مشكل بايد علل آن كاملاً بررسى شود. علل احتمالى پرخوابى ممكن است مشكلات روحى (مانند افسردگى، نامنظم بودن چرخه خواب، رژيم غذايى نامناسب، آب و هوا، مشكلات جسمانى و داروها و سوء مصرف داروهاى مؤثر بر روان باشد)بنابراين براى حل اساسى اين مشكل، بايد به روان شناس يا روان پزشك مراجعه كنيد تا دقيقاً وضعيت جسمى و روانى شما مورد بررسى قرار گيرد و علل آن مشخص گردد. اما قبل از مراجعه به متخصص، عمل به راه كارهاى زير نقش مؤثرى در كنترل پر خوابى دارد.
    1. پرخورى در شب از مهم ترين عوامل پرخوابى است؛ لذا بكوشيد شب ها به حداقل غذا اكتفا كنيد.
    2. اگر طبع شما سرد است، از خوردن بعضى غذاها (مثل ماست، بادمجان، ترشى و...) طبيعتاً سرد بوده و موجب تشديد خواب آلودگى مى شوند، بپرهيزيد. اگر طبيعت شما گرم است، از غذايى كه طبيعت گرم دارند نيز اجتناب كنيد براى اين كه موجب پرخوابى مى گردد.
    3. غذا را سرشب ميل كنيد كه تا موقع خواب هضم شده باشد.
    4. در صورت امكان از خواب قيلوله (قبل از ظهر) يا خواب بعد از ظهر، بهره مند باشيد (بين نيم تا يك ساعت).
    5. فعاليت هاى شديد بدنى در روز، با خواب آلودگى و افزايش خواب همراه است و گريزى از آنها نيست. اگر اين نوع فعاليت هاى شما زياد است، آنها را تعديل كنيد.
    6. با برنامه ريزى دقيق بكوشيد به تدريج از ميزان خواب خود بكاهيد. در اين رابطه جدولى تنظيم كنيد كه به مدت يك ماه از خواب خود، يك ساعت كم كنيد. هر 5 روز 10 دقيقه (5 دقيقه از ابتدا و 5 دقيقه از انتها)، از خواب خود بكاهيد و در 5 روز بعد، اين مقدار را دوبرابر كنيد تا ظرف 30 روز 60 دقيقه از خواب شما كاسته شود و به اصطلاح عادت شكنى تدريجى داشته باشيد. بعد از يك ماه اگر باز هم مدت خواب شما زياد بود، به همين ترتيب از طول آن بكاهيد. در عين حال ميزان كاهش نبايد از حد مورد نياز بدن افزون تر شود.
    7. توجه داشته باشيد كه براى انسان هايى مانند شما 6 تا 7 ساعت خواب، ضرورى است و اگر كاستن از خواب موجب افت كارآيى روزانه شما مى شود، هرگز در صدد كاهش ميزان خواب خود برنياييد.
    8. براى پس از نماز صبح يك برنامه مفيد و الزام آور، تنظيم كنيد؛ به طور مثال يك برنامه مرتب مطالعه اى يا عبادى و يا ورزشى داشته باشيد.
    در پايان بايد دانست كه گاهى پرخوابى، ناشى از يك مشكل روحى است. يكى از عوارض افسردگى، پرخوابى است. البته تشخيص افسرده بودن نيازمند دقّت و بررسى بيشترى است و به محض غمگين بودن فرد، نمى توان به كسى برچسب افسردگى زد. بنابراين براى مقابله با اين وضعيت روحى علاوه بر رعايت نكات ياد شده، بايد به روان پزشك يا روان شناس مراجعه كنيد.
    Last edited by raz72592; 25-06-2009 at 13:04.

16. این کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •