تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: جواب این حدها چی میشه ؟

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

14 جواب این حدها چی میشه ؟

سلام
    جواب این چند تا حد رو میخواستم ؟ در ضمن به طور کامل توضیح بدید که اصلا ریاضی بلد نیستم .
    1*
    این اولی رو واسه ساده اینکه از ابهام بیاد بیرون صورت و مخرج کسر رو در معکوس صورت ضرب میکنیمو بعد از اینکه ضرب میکنیم جوابمون چطوری در میاد اصلا هر جور حساب کردم اشتباه میاد ؟ !

2*حد زیر را :

3* حد زیر را : ؟ فقط در مورد این یه نکته هست ؟ اگه بخواهم به صورت معمولی حدش رو حساب کنم جوابمون قاعدتا باید بی نهایت بشه ؟

4* چه موقع باید از قضیه افشردگی استفاده کنم ؟ ( چطور تشخیص بدم که یه سوال رو باید با افشردگی باید حل کرد ؟ )

5* منظور از قضیه مقدار میانی چیست ؟

خط مماس و قائم زیر را بدست بیاورید ؟

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام
    جواب این چند تا حد رو میخواستم ؟ در ضمن به طور کامل توضیح بدید که اصلا ریاضی بلد نیستم .
    1*
    این اولی رو واسه ساده اینکه از ابهام بیاد بیرون صورت و مخرج کسر رو در معکوس صورت ضرب میکنیمو بعد از اینکه ضرب میکنیم جوابمون چطوری در میاد اصلا هر جور حساب کردم اشتباه میاد ؟ !

2*حد زیر را :

3* حد زیر را : ؟ فقط در مورد این یه نکته هست ؟ اگه بخواهم به صورت معمولی حدش رو حساب کنم جوابمون قاعدتا باید بی نهایت بشه ؟

4* چه موقع باید از قضیه افشردگی استفاده کنم ؟ ( چطور تشخیص بدم که یه سوال رو باید با افشردگی باید حل کرد ؟ )

5* منظور از قضیه مقدار میانی چیست ؟

خط مماس و قائم زیر را بدست بیاورید ؟

بفرما:
    سوال یک:

سوال دو:

سوال 3:

سوال 4:

در اینجا استثنائا چون براکت به سمت بی نهایت میل میکند تفاوتی با عبارت داخل خود ندارد.
    موقعی از قضیه ی فشردگی ( افشردگی ) استفاده میکنیم که حد عبارت مورد نظر را نمیدانیم ولی مطمئنیم که این عبارت همواره و به ازای همه ی مقادیر x بین دو تابع دیگر قرار میگیرد ( مثل توابع مثلثاتی ) حال اگر آن دو تابع که کرانهای بالا و پایین برای تابع مورد نظر ما هستند به ازای یک x خاص هر دو به سمت یک عدد میل کنند پس مطمئنا تابع مورد نظر ما هم به سمت همان عدد میل میکند.

در مورد سوال 5 هم بیشتر توضیح بده منظورت اینه که از نقطه ی (2،2) یکبار به تابع y=(x-1)^2 عمود کنیم و یکبار هم مماس ومعادله خطوط آونها رو به دست بیاریم یا اینکه منظورت چیز دیگه ای بود؟

موفق باشین.

3. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin_fixfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اساتید من سر امتحان حسابان حوصله نداشتم رفع ابهام کنم از طریق هوبیتال جواب رو نوشتم. میخوام بدونم رفع ابهام نمره داره؟ :دي

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اساتید من سر امتحان حسابان حوصله نداشتم رفع ابهام کنم از طریق هوبیتال جواب رو نوشتم. میخوام بدونم رفع ابهام نمره داره؟ :دي
    شرمنده داداش، من یه 7 سالی میشه که حسابان رو پاس کردم. نمیدونم الان چه جوری نمره میدن. فقط یادمه که اون موقع چون قاعده هوپیتال تو کتاب نبود حق استفاده از اون رو نداشتیم. اما الان رو نمیدونم. فکر نکنم کتاب حسابان نسبت به قبل تغییر کرده باشه.

موفق باشین.
    88/4/9

6. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

مخصوصا توی پاسخ‌نامه‌ها می‌نویسه که به هوپیتال نمره داده نشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض من سوال دارم جه جوری باید بپرسم یعنی نمیدونم از کجا باید شروع کنم کمک

من سوال دارم جه جوری باید بپرسم یعنی نمیدونم از کجا باید شروع کنم کمک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

lim sinx +sin2x+...+sin1370x
    تقسیم بر tanx+tan2x+...+tan1371x جواب چی میشه اگه میشه مرحله به مرحله توضیح بدین تشکر. 0 <--------------x میل میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sherlockholmz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    دنياي قبل از مرگ

پيش فرض

lim sinx +sin2x+...+sin1370x تقسیم بر tanx+tan2x+...+tan1371x جواب چی میشه اگه میشه مرحله به مرحله توضیح بدین تشکر. 0 <--------------x میل میکنه.

موفق باشيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض تشکر

sherlockholmz عزیز دستت درد نکنه دمت گرم کارم را انداخت

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

sherlockholmz عزیز دستت درد نکنه دمت گرم کارم را انداخت
    از هم‌ارزی " sin u و tg u وقتی u به سمت صفر میل می‌کنه می‌شه u " هم می‌تونید استفاده کنید. که همون جواب به دست می‌آید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •