آیا رمی که برای حالت دوال چنل استفاده می شود ، نوع خاصی است ؟
چون در مطالعه ی دفترچه ی مادربوردی که این قابلیت را دارا بود ، به جدولی برخوردم که برای تنظیمات آن نشان میداد ، برای مموری دو حالت داشت :
SS : single side & DS : doublr side
آیا رمی که برای حالت دوال چنل استفاده می شود ، نوع خاصی است ؟
چون در مطالعه ی دفترچه ی مادربوردی که این قابلیت را دارا بود ، به جدولی برخوردم که برای تنظیمات آن نشان میداد ، برای مموری دو حالت داشت :
SS : single side & DS : doublr side
سلامم.. احتیاط واجب همونقدر که ظرفیت و باس ماژولها یکی باشه کافیه.. مستحب هستش که مارک و سایر مشخصاتشونم یکی باشه
میشه یه توضیحی در مورد
SS : single sided & DS : double sided
بدید که به چه معنی هست و چه تاثیری داره؟
چی شد کسی نبود بگه اینا به چه معنی هست و چه تاثیری داره؟
====
راستی من یه دو جفت dual channel دارم که الان یه روی یه جفتش 1GB رم دارم (یعنی دوتا 512MB) حالا می خوام برم دوتا رم یک گیگ یا دوتا رم دو گیگ بگیرم و روی dual channel دوم ماردبورد نصبشون کنم...
می خوام بدونم که این دوتا رمی که می خوام بخرم باید هم مارک اون دوتا رمی باشن که روی dual channel اول نصبه یا نه؟
الان اون دوتا 512 رم مارک کینگستون هست؛ حال این دوتا رمی که می خوام روی dual channel دیگه نصب کنم باید کینگستون باشه یا نه؟
درضمن می خوام بدونم اون یه جفت رم یک گیگ (یا دو گیگ) که می خوام بخرم به خاطر ظرفیت بیشتر حتما باید روی dual channel اولی قرار بگیره؟ اشکالی نداره از هر چهارتا رم روی با هم بذارم (چون دوتا قدیمی ها 512 هستن)...
کلاً در حد تقریباً ابتدایی راهنمایی کنید چون من تقریباً از این جور مسائل مربوط به سخت افزار چیزی نمی دونم... ممنون
اگه بخوای دو کاناله باشه باید تو هر چهار رم ظرفیت و باس ماژولها یکی باشه یعنی مجبوری دوتا 512MB اضافه کنی
اگه رم ها ظرفیت های مختلف داشته باشن single chanel میشه در ضمن به قول دوستمون :
مستحب هستش که مارک و سایر مشخصاتشونم یکی باشه
حالا من یه سوال دارم اگه کسی جواب بده ممنون میشم
پرفورمنس 4*1gig بیشتر از 2*2gig هست یا نه و اگه هست چقدر؟
کارایی تقریبا یکی هست پایداری دو رم نسبتا بیشتر و مشکلاتش کمترهپرفورمنس 4*1gig بیشتر از 2*2gig هست یا نه و اگه هست چقدر؟
البته در بعضی مینها اگه هر چهار تا اسلات از رم هم اندازه پر بشن DUALL CHANNEL از کار می افته یعنی اگه دو تا یک گیگ داری اون دو تای دیگه باید از همون مدل اما یا دو تا 2 گیگ یا 2 تا 512 مگ باشن
باید دفتر چه مین و مشخصاتش رو چک کرد
وقتی بنویسه مثلا مکس 4 گیگ ddr2 800 دو کاناله با پر کردن هر چهار اسلات با یه گیگ یک مدل و ... دو تا دوال داری دو گیگ که میشه 4 گیگ حالا شاید مینی این مشخصات رو نداشته باشه یا خیلی قدیمی باشه آپدیت بایوس پیشنهاد میشهالبته در بعضی مینها اگه هر چهار تا اسلات از رم هم اندازه پر بشن DUALL CHANNEL از کار می افته یعنی اگه دو تا یک گیگ داری اون دو تای دیگه باید از همون مدل اما یا دو تا 2 گیگ یا 2 تا 512 مگ باشن
باید دفتر چه مین و مشخصاتش رو چک کرد
ولی بالاخره نفهمیدم این اصطلاح های SS : single sided & DS : double sided به چه معنی هستن... اینا رو من هم توی دفترچه ی مادربوردم دیدم هم توی سایت های مختلف...
فقط این رو در موردشون می دونم که بتعلق به رم هست!
اون ربطی به دوکاناله و ..ساپورت بودن مین نداره رمهایی که چیپهاشون یه طرف هست سینگل ساید و اونایی که هر دو طرف چیپ دارن دبل سایدولی بالاخره نفهمیدم این اصطلاح های SS : single sided & DS : double sided به چه معنی هستن... اینا رو من هم توی دفترچه ی مادربوردم دیدم هم توی سایت های مختلف...
فقط این رو در موردشون می دونم که بتعلق به رم هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)