مشاوره برای خرید هدفون
سلام من می خواهم یک هدفون برای آی پاد
ipod classic 80g بخرم رنج قیمت 50 هزار تومان است چه مدلی بخرم حالا زیادترم شد طوری نیست
چی بخرم با تشکر
![]()
مشاوره برای خرید هدفون
سلام من می خواهم یک هدفون برای آی پاد
ipod classic 80g بخرم رنج قیمت 50 هزار تومان است چه مدلی بخرم حالا زیادترم شد طوری نیست
چی بخرم با تشکر
![]()
مدل های سنهایزر رو شدیدن پیشنهاد میکنم
به نظرم اگه تا حالا هدفون ( earphone دیگه؟) گرون نداشتی ، خیلی هم بودجه رو بالا نبر ... ex32 سونی هم خوبه ...
اصلا اگه earphone معمولی میخوای و زیاد نخواستی هزینه کنی creative ep-630 هم خوبه. ولی با این قیمت من مدل های سونی رو پیشنهاد میکنم.
من هم یک آیپاد ویدئو دارم و هدفونش که خراب شد یک دونه altec lansing oyoyo خریدم .کیفیت صدا فوق العاده بالا و بینهایت شفاف هست و من خیلی ازش راضی هستم و 18 تومان خریدمش.اینم عکسش.
هدفون مقاوم که گوش هم اذیت نکنه. از این گنده ها واسه کامپیوتر
سرش نشکنه. گردنش یعنی !
راحت هم باشه واسه استفاده طولانی
قیمتش هم زیر 20 تومن
اگر امکانش هست یک جای را معرفی کنید که هدفون ها را بفروشد
و مدل را بگویید با تشکر
در مورد رادیو چطور آیا در ایران کار می کند
و از کجا بخرم
یه جا که همه اینا رو بفروشه که پیدا نمی کنی ... مثلا پاساژ پایتخت ، معمولا تو اینجور لوازم جانبی تنوع بیشتری داره ... کارای هر مارک خاص رو هم می تونی از نمایندگی اش بخوای (سونی و creative - مدلها رو هم که دوستان گفتن) ... کارایی که از حیطه کامپیوتر و الکترونیک خارج میشن و میرن سمت استفاده خانگی هم می تونی جمهوری پیدا کنی ...
دوست عزیز پیشنهاد میکنم Haymer DHS 1000 رو بخری.قیمتش تو قم 25 تومنه.این هدست مخصوص دی جی ها ست.من دارمش خیلی ازش راضیم.فکر کنم تو تهران ارزونتر باشه.این لینک عکسشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز کسی را نمی شناسند که از خود ipod بخرم بعد برای من بیار
مناسب بگیره
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)