رفقا دقت کنن که هیچ کلمه ممنوعی رو در نوشتارشون به کار نبرن. درخواستم واضحه دیگه؟ همه راههای قبلی رو که بلد بودم از کار افتادن. می خوام بتونم روزنامه ی - روز - رو بخونم! چی کار کنم؟ کمک لطفا!
رفقا دقت کنن که هیچ کلمه ممنوعی رو در نوشتارشون به کار نبرن. درخواستم واضحه دیگه؟ همه راههای قبلی رو که بلد بودم از کار افتادن. می خوام بتونم روزنامه ی - روز - رو بخونم! چی کار کنم؟ کمک لطفا!
با سلام خدمت شما دوست عزیز والا من نمی دونم روش های شما چی بوده ؟
اول از همه روزنامه مگر خبر نامه نداره ؟؟؟؟
بهترن راه هم استفاده از وی / پی / ان یا وب / پرو/کسی هست که تو گوگل سرچ کنی زیاد هست
سلام. نه رفیق اون روزنامه خبرنامه و فید و ... نداره. ویپ .. یان هم نمی خوام استفاده کنم دنبال روش رایگانم.
بعید می دونم که ندونید نمیشه در گوگل وبپ/رو...کسی رو سرچ کرد به همون دلیل که ناچاریم اون کلمه رو سرچ کنیم!
نمی دونم کارم خلاف قوانین هست یا نه؟!
شما میتونی از این هیتلر شکن استفاده کنی همنون فری گت هستش که توسط رادیو فردا برای ایرانیا ساخته شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----- شکن ممنوعه ... لینک هاش را دیگه نزارید
ممنون این نرم افزار برای من کار نمی کنه. لطفا اگر راه دیگری داری برام پیام خصوصی بده.
نه همینجا بگو من هم لازم دارم .... راست میگه ف ی ل ت ر شکن کار نمیکنه
در کب این تاپیک مقادیری مشکل داره!
ولی ...
میگم اگر کلمه ای رو نمیتونید کامل سرچ کنید یه حرف از اول یا آخرش حذف کنید بعد سرچ کنید
نتایج دورتر هستند ولی باز چیزای بدی پیدا نمیشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان میتونید از نرم افزار Easy-Hide-IP استفاده کنید برا من بخوبی کار میکنه.البته برا بار اول یخورده دانلود میکنه ولی مشکل خاصی نداره.
موفق باشید.
دوستان میشه یه کم در مورد وی/پی/ان توضیح بدین که کلا چی هست و روش استفادش چجوریه و از کجا باید پیداش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)