روز چهارشنبه رفتم نمایندگی ایران اچپی (میدون فردوسی) لپتاپ DV6-1199ee رو به قیمت 620 1 خریدم
اولش همه چی خوب بود و با اینکه فرایند خرید 1 ساعت طول کشید ولی همیشه احترام زیادی برای مشتری قایل بودند.
بعد از تست دستگاه تحویل داده شد.
بعد از مراجعه به منزل و قبل از ریکاوری گرفتن از ویندوز در حدود نیم ساعت از روشن بودن دستگاه نگذشته بود که یهو تصویر شرو به پریدن کرد و تصویر زرد رنگ شد فورا دستگاه رو خاموش کردم.
تا روز شنبه که به شرکت مراجعه کردم.
اینبار منو به بخش مخصوص تعمیر راهنمایی کردند جمعا دو نفر تو این قسمت کار میکردن! و فضا بسیار شلوغ و کثیف بود همه جور قطعات باطل همه جا پرت شده بود اینجا بود که نا امید شدم از گارانتی که انتخاب کردم.
کاغذی بمن دادن(یکی از اون دو نفر) و گفت که برو 4روز دیگه بیا جواب بگیر بعد از کلی جر و بحث و اینکه توضیح دادم تمامی قطعات 24 ساعت حداقل گارانتی تعویض دارن و من 620 1 پول دادم مثلا از یه گارانتی موتبر لپتاپ بخرم قبول نکردن و در اخر گفتن فردا تشریف بیارین اگه درست نشد تعویض میکنیم.
از این واقعا پشیمونم که این گارانتی رو انتخاب کردم هیچ جا این تعداد کارمند رو تو هیچ شرکتی ندیده بودم.
تو خونه نشسته بودم و داشتم فکر میکردم چه بلایی داره سر لپتاپم می یاد که زنگ زدن گفتن فردا بعد از ظهر تشریف بیارین تا تعویض کنیم لپتاپرو.
نتیجه گیری با خودتون ...
من در کل راضی نیستم.
خدا میدونه فردا چی میخاد بشه.
نتیجشو تو همینجا میزارم.