تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: خواهشا دوستان کمک کنند مسئله حیاتیه!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض خواهشا دوستان کمک کنند مسئله حیاتیه!!!!

سلام وخسته نیاشید
    چند وقتی است ویروس winlogon.exe پوست ما رو کنده وباعث شده یه سری از عکسهام وفایلهای
    دیگه رو نبینم چون پسوندش exe شده و با winrar هم باز میشه که داخل اون دوفایل exe هست
    با بهترین انتی ویروسها kasper و nod32 اپدیت شده اسکن کردم ولی باز فایده ای نداشت و پیدا نمی کنه
    چی کار باید بکنم
    دوستان combo fix را معرفی کردند فایده ای نداشت هنوز فایلهام در حالت ناشناخته هست
    کسی روشی می دونه در ضمن داخل تسک منیجر هم 5 تا فایل svchost.exe ویه دونه lsass.exe ویه دونه هم service.exe وsmss.exe ویکی هم services .exe وجود داره

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوست عزیز فایل winlogon.exe ویروس نیست . شما برنامه زیرو نصب کن و یک عکس ازش بزار .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجم : 9.35 MB

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سعید جان بفرما اینم عکس
    عجب ویروسیه هیچی از پس اون بر نمیاد
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

برنامه اي كه معرفي كردم براي نشان دادن محل اجراي ويروس هست.
    همانطوري كه ميبينيد فايل WinIogon.exe (حرف I بزرگ بجاي حرف L ) بكار رفته و همچنين از يك پوشه مجزا اجرا ميشه . شما با برنامه زير سيستمو اسكن كن :

کد:
    حجم : 6.75 mb

5. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سعید جان من برنامه را دانلود کردم واپدیت هم کردم وبعد اسکن کردم winlogon.exe رو هم جز لیست قرار داد و اونو kill task کردم
    و با برنامه اولی که معرفی کردی که نمودار نشون می داد دیگه winlogon اولی نمیاد ولی همچنان فایلهای من در حالت exe موندند
    میگم برنامه pe builder هست که باهاش ویندوز میسازی روی سی دی اجرا میشه و می تونی هر کاری کنی اینم راه بدی نیست
    ایا شما اطلاعی از این برنامه داری چه طوری می تونم کاسپرسکی رو به منوهاش اضافه کنم که بشه اسکن کرد
    ممنونم یه دنیا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یکی کمک کنه چه طوری این ویروس از بین میره یا چه طوری می تونم عکسهام که exe شدند رو ببینم پسوند هم عوض کردم
    می نویسه no preview ولی حجم عکس هنوز هست مثلا 2 مگ حجم داره ولی چیزی باز نمی کنه

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سعید جان من برنامه را دانلود کردم واپدیت هم کردم وبعد اسکن کردم winlogon.exe رو هم جز لیست قرار داد و اونو kill task کردم
    و با برنامه اولی که معرفی کردی که نمودار نشون می داد دیگه winlogon اولی نمیاد ولی همچنان فایلهای من در حالت exe موندند
    میگم برنامه pe builder هست که باهاش ویندوز میسازی روی سی دی اجرا میشه و می تونی هر کاری کنی اینم راه بدی نیست
    ایا شما اطلاعی از این برنامه داری چه طوری می تونم کاسپرسکی رو به منوهاش اضافه کنم که بشه اسکن کرد
    ممنونم یه دنیا
    خوده كسپر يه قسمت بنام Create Rescue Disk داره كه با اون ميتوني با مسير دادن برنامه PE Builder بهش ديسك نجات بسازي براي اينكار هم Wizard خود كسپر كمك خواهد كرد .

9. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ای ول اقا سعید کمکی به من کردی که حتی مهندس کامپیوتر با کلی ادعا هم بلد نبود یه دنیا ممنونم

11. این کاربر از ebruu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •