سلام دوستان من يه سيدي آموزش فلش گرفتم اين قفل رو داره چيزي كه جالب بود اينكه من ميخواستم يه ايميج ازش بگيرم با هر نرم افزاري كه دم دستم بود امتحان كردم و نشد! با كلون 5 كه اصلا dvd مي شناستش كلون سي دي 2 هم تقريبا 4 ساعت طول كشيد ايميج بگيره ولي ايميج خاليه! با pregap امتحان كردم كه اصلا هنگ كرد با كلون 4 ايميج گرفتم باز ميشه تو درايو مجازي ولي متوجه ميشه درايو مجازيه! رايتش كردم سي دي خاليه يه چيزيم كه كلا مخمو مشغول كرده اينه كه iso buster وقتي ميخواد توي سيدي رو نشون بده هنگ ميكنه با taskmanager ويندوز بايد ببنديش با هزار مكافات من موندم اين ديگه چجورشه خدايي من قفل نديدم از دست اين نرم افزارها در بره اما اين...منظورمم از باز كردن اين تاپيك اين بود كه بدونم چجوري ميشه چنين كاري رو كرد يه چيزيم اولش كه ميخواد اجرا بشه يه كد ميخواد البته اولين بار كه سيدي رو گذاشتم خواست ديگه نميخواد راستي يه چيز جالبتر كنجكاو شدم رفتم سايتشون يه قسمت داره يه سري فيلم گذاشته براي دانلود فيلمهاي اينكه چجوري ايزو باستر و كلون و غيره نمي تونن از اين قفل كپي بگيرن!!! چند تاشو گرفتم خوشم اومد ولي بيشتر ميخوام ببينم چجوري ميشه يه قفل اينطوري درست كرد اين تاپيكم براي درخواست شكستن قفل باز نكردم بيشتر ميخوام ببينم چجوري ميشه يه قفل اينطوري درست كرد خواستم با دوستان وارد مشورت كنم ببينم چجورياست واقعيتش چند وقتيه دنبال يه قفل درست حسابيم براي يه چند تا مجموعه كه درست كردم ولي تا حالا نه خودم چيزي بدردبخوري تونستم درست كنم نه چيزي پيدا كردم يعني هست ولي همشونو ميبينم چجوري دارن كپي ميشن! نميخوام اقلا به اين زوديا سيديام كپي بشن تا اينكه چند روز پيش اتفاقي اين سيدي رو خريدم و اين قفل باديگارد روش بود خوشم اومد اون فيلمها رو هم كه ديدم بيشتر مشتاق شدم حالا قبل از هر چيزي گفتم با دوستان اين بخشم يه مشورت دوستانه بكنم قانون 12 انجمنم كامل ميدونم
![]()