تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: خرید اینترنتی شارژ ایرانسل تقلبی !

پروفشنال Mohandes_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    c:/windows/system32/regedt32.exe

پيش فرض خرید اینترنتی شارژ ایرانسل تقلبی !

سلام...

من عضو سایت ------------ بودم،پریروز یه کارت شارژ 2 تومانی ایرانسل خریدم،موقع پرداخت نوشت که خخرید بدون خطا..تکمیل فرآیند خرید کردم...ولی این سایت موقع دادن pin code گفت که متاسفانه سیستمون تایید نتونست بگیره از بانک که پرداخت شده یا نه...
    چک کردم،دیدم از حسابم 19500 ریال کسر شده...3 ساعت،24 ساعت هم گذشت،ولی چیزی برگشت نخورد !!
    کارتی هم ندادن...تو قسمت " خریدهای من " رسید دیجیتالی هم داده بود،اتفاقا نوشته 11/03/88 خریده شده،یه پین داده که وقتی میزنمش میگه این کارت شارژ قبلا استفاده شده است....

جریان چیه ؟!

امروز دوباره حسابم رو چک کردم،15000 ریال واریز شده بود... یعنی 1500 توش اومده بود...اما اون 19500 ریال بود...

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست من واسه من 3 بار این اتفاق افتاده و عبرت نگرفتم!
    یک بار هم شارژ 2تومانی گرفتم کد رو زدم 1تموانی بود!این سایت یک کلاهبردار رسمیه و به هیچ وجه ازش خرید نکنین!
    قول 50 تومان کمتر بودنش رو نخورین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

orderbox.ir یک امتحانی بکنید ببینید چجوریه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقا من 4-5 دفعه از همین سایت ------------ کارت 2 تومانی که 1950 باشه،خریدم...مشکلی نداشتم.
    ولی این آخری 1950 پرید،هیچی هم نداد. بعد از جند دقیقه هم یه کارت تو لیشت خرید های من دیدم که تاریخش همون 13 خرداد بود...ولی میگفت این مارت شارژ قبلا مصرف شده است!!!
    حالا هیچی هم برگشت ندادن و منم دیگه هیچ وقت از این سایت ها خریداری نمیکنم به جز irancell.iranpin.com
    انصافا هم من هم دوستان استفاده کردیم،تا به حال مشکلات کلاه برداری توش نبوده و من ندیدم!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام
    لطفا یکطرفه به قاضی نرید.
    طبق مطالب نوشته شده در سایت (اگر دقت کرده باشید)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نوشتیم که لطفا در صورتی که در خرید با مشکلی روبرو شدید رسید دیجیتالی رو برای ما بفرستید تا رسیدگی بشه!!
    تا کنون هم کسانی که تماس گرفتن به مشکلات پیش اومده رسیدگی کردیم.
    همینجا هم اعلام میکنیم که اگر در خرید مشکلی براتون پیش اومده رسید دیجیتالی رو برای ما ارسال کنید تا بررسی بشه و کارت شارژ براتون ارسال بشه...
    در صورتی هم که رسید دیجیتالی رو یادداشت نکردید ، (در چند جای سایت هم نوشته شده) با شماره های بانک سامان تماس گرفته و با دادن شماره کارت و تاریخ خرید رسید دیجیتالی رو دریافت و برای ما ارسال کنید تا به مشکل شما رسیدگی بشه

خطا در هر سایتی بوجود میاد و دلیلش هم در این یکماه اخیر ما نیستیم بلکه از طرف بانک سامان میباشد.
    کسانی که مشتری قبلی ما بودند این نکته رو تایید خواهند کرد.

پس لطفا در مورد سایت قضاوت نادرست نداشته باشید و اسم سایت رو زیر سوال نبرید!!
    هم اکنون نزدیک چهار ماه میباشد که سایت به کارش ادامه میده و بزودی بعنوان یکی از فروشگاه های برتر در لیست سایت های بانک سامان قرار خواهیم گرفت

در آخر همین جا اعلام میکنیم هر کسی مشکلی در رابطه با خرید داره برای ما ایمیل بزنه تا رسیدگی بشه

با تشکر از دوستان
    Last edited by shahrivari; 26-03-2010 at 23:00. دليل: اشتباه تایپی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جناب Mohandes_mansour و reza_r
    لطفا رسید دیجیتالی رو از بانک دریافت کنید.(04119713652 و یا 02184345317)تا رسیدگی بشه.

همچنین دوستان توجه داشته باشند خطا در هر برنامه ای پیش میاد و قابل پیگیری هست ولی دوستان روش پیگیری رو آشنایی ندارند، در نتیجه باعث سوء تفاهم میشود که همینجا از دوستان عذرخواهی میکنم
    همچنین شماره بانک سامان رو براتون میذارم تا سابقه ما رو از بانک بگیرید
    شماره callcenter بانک سامان : 04119713652
    با تشکر فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض كلاه برداري irancell.iranpin.com

سلام / من در تاريخ 7/4/88 يك كارت شارژ 1000 توماني از سايت مزكور خريد كردم و تا مرحله ي آخر هم رفتم(
    نام فروشنده
    نتيجه
    رسيد تراکنش
    شماره خريد
    ایرانسل
    بدون خطا
    FzfLsraqgMddU0+Gr0NC
    0cd92111dfd3a49fb6ea12f28803ef8637c940ac
    ولي در مراحل فرايند خريد كه زدم چند ساعت منتظر ماندم ولي رمز شارژ نگرفتم و ثانيه شمار سايت همش ار 64 شروع ميشد و وقتي به صفر ميرسيد به جاي دادن شماره رمز باز از 64 شروع مي شد و تكرار مكررات........ و در سايت گفته شده بود كه شماره رمز به ايميل من كه آن ايميل را(o0d_a@yahoo.com) نيز خواهد آمدولي هنوز نيامده...... خلاصه آگه كلاه برداري در كار باشه كه به نظر ميرسه همينطور هم هست من آز خدا ميخوام 1000 تومان را خرج استامينيفون كنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام / من در تاريخ 7/4/88 يك كارت شارژ 1000 توماني از سايت مزكور خريد كردم و تا مرحله ي آخر هم رفتم(

نام فروشنده

نتيجه

رسيد تراکنش

شماره خريد

ایرانسل

بدون خطا

FzfLsraqgMddU0+Gr0NC

0cd92111dfd3a49fb6ea12f28803ef8637c940ac

ولي در مراحل فرايند خريد كه زدم چند ساعت منتظر ماندم ولي رمز شارژ نگرفتم و ثانيه شمار سايت همش ار 64 شروع ميشد و وقتي به صفر ميرسيد به جاي دادن شماره رمز باز از 64 شروع مي شد و تكرار مكررات........ و در سايت گفته شده بود كه شماره رمز به ايميل من كه آن ايميل را(o0d_a@yahoo.com) نيز خواهد آمدولي هنوز نيامده...... خلاصه آگه كلاه برداري در كار باشه كه به نظر ميرسه همينطور هم هست من آز خدا ميخوام 1000 تومان را خرج استامينيفون كنه.
    دوست عزیز باید تایید میکرد اتفاقا همین مشکل شما رو هفته ی پیش تو هنین سایت داشتم شاید 10 مرتبه 64 بار رو شمرد !! من حتی از این صفحه عکس هم گرفتم!!!
    تا بالخره بعد از 15 دقیقه یهو کارت شارژ داد !!

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

به نظر من مطمئن ترین جا gsmcharge.com هست... تازه هم واسه گوشیتون هم واسه میلتون یه بار کد های رو سند میکنه!

10. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

چه آدرس اون سایت به صورت (---------) افتاده؟؟؟
    باید معلوم باشه تا همه متوجه شن

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •