دوستان این ورژن رو چند ماه پیش تصادفی قاطیه دانلود ها گرفته بودم
دو تا ورژن مختلفی که گرفتم هر جفتشون روسی هستند و همینطور فایل هایی به عنوان patch برای چند تا بازی که زیادی از گزافیک کار میکشن دارند گویا
شما هم استفاده کردید؟
مشکلی چیزی داشتید؟
دوستان این ورژن رو چند ماه پیش تصادفی قاطیه دانلود ها گرفته بودم
دو تا ورژن مختلفی که گرفتم هر جفتشون روسی هستند و همینطور فایل هایی به عنوان patch برای چند تا بازی که زیادی از گزافیک کار میکشن دارند گویا
شما هم استفاده کردید؟
مشکلی چیزی داشتید؟
دوست عزیز شما هر وقت لینکی از dx10 برای ویندوز xp از سایت مایکروسافت پیدا کردید اون وقت باور کنید که همچین چیزی هم وجود داره تمام این نسخه ها fake هستند !
ضمنا اینجا هم جای زدن این تاپیک نیست !
درسته
هیج کدوم از این تسخه ها اصلی نیستن
اگه ویستا همین Direct x 10 رو هم نداشت که دیگه هیچی
من یادم نمیاد جایی نوشته باشم official release یا ...
از طرفی حدودا 5 ماهی میشه که یا این ورژن دارم کار میکنم پس زود تا یه چیزی پیدا کردم نیومدم براش تاپیک درست کنم
از طرفی اصلا موضوعه تاپیک این چیزا نیست
این تاپیک رو ایجاد کردم که ببینیم کسان دیگه ای هم که احیانا استفاده کردند از این ورژن مشکلی داشتند یا نه
منم یه دایرکت ایکس 10 برای ایکس پی نصب کردم ولی وقتی بازی رو از طریق آیکون dx10 اجرا میکردم ارور میداد که dx10 وجود نداره !
همممم
برادر یعنی چی از روی آیکون دایرکت اکس اجرا میکردی؟
بر تري dx10 نسبت به نسخه هاي قبليش چيه؟
بعضي ها ميگن dx 11 هم براي xp اومده اين حقيقت داره؟
برتری خاصی که نمیشه گفت ولی کلا ورژن های بالاتر باعثه روان تر و بهتر اجرا شدن برنامه های تحت سیستم و بازی ها میشن
البته این ورژن رو همونطور که دوستان اشاره کردند خوده Microsoft بیرون نداده و 100 درصد مشکلاتی هم با بعضی بازی ها داره
در مورده 11 نشنیدم چیزی والا
DirectX 10 برای اکس پی واسه من که برای هیچ بازی عمل نکرد . من که از ویستا استفاده میکنم
بله dx11 هم اومده من 2 هفته قبل فکر کنم یه جایی دیده بودم حالا نمیدونم اینترنت بود یا مجله
البته دقیق نمیدونم که واسه ایکس پی هست یا نه ولی اکس پی که عمرش تموم شده دیگه ساپورت نمیشه که بخوان براش dx بزنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)