تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: آموزش مراحل ساخت کاراکتر THE PILOT

آخر فروم باز hrgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

11 آموزش مراحل ساخت کاراکتر THE PILOT

Making of Pilot

سلام. من حمید رضا قهرمانی هستم و در این آموزش قصد دارم مراحل ساخت کاراکتر Pilot را شرح بدهم. مراحل ساخت این کاراکتر همراه با برخی از تکنیکهایی که از آنها استفاده کردم را توضیح میدهم.
    همه چیز با طرحی که Travis Bourbeau کشیده بود شروع شد. من تصمیم خودم را گرفتم تا این کاراکتر را در محیط 3ds max طراحی کنم. در اینجا من از نرم افزارهای 3ds max 2009,ZBrush 3.1,Photoshop CS4 استفاده کردم.
    Modeling Base Mesh
    مدلسازی کا را با ساخت مدل پایه سر کاراکتر در 3ds max آغاذ شد برای ساخت مدل Low poly سر من از روش Box modeling استفاده نکردم بلکه کار را با یک plane از زیر چشم کاراکتر شروع کردم و این Plane را گسترش دادم بعد هم بینی و لبها را در آوردم و در نهایت یک مدل Low poly از سر کاراکتر را طراحی کردم. ( عکسی که از این مرحله گذاشته ام صرفا جنبه آموزشی دارد چون من قبلا مدل سر را درست کرده بودم و کمی کار متفاوت تر بود)

Sculpting 1
    پس از مدل پایه سر نوبت به بدن رسید. اینبار با روش Box modeling ساخت مدل پایه را شروع کردم و به سرعت این مرحله را به پایان رساندم و مدل را برای sculpting به ZBrush بردم ( مدل سر و بدن را جدا از هم به ZBrush انتقال دادم ) و فرم مورد نظرم را تا حدی به وجود آوردم حالا مدل سر و بدن نسبتا سنگین و High poly است.

Retopolizing
    چاره کار ساخت مدلی جدید با الگویی بهنه تر روی مدلی بود که از ZBrsuh آورده بودم ( Retopology )در این مرحله از کار با استفاده از پلاگین Polyboost شروع به پیاده کردن مدل جدید کردم در همین مرحله سر کاراکتر هم به بدن چسبوندم.

حالا مدل کاراکتر من به شکلی بهینه آماده Unwrapping است.
    Unwrapping
    در این مرحله با استفاده از اصلاحگر UVW unwrap و Pelt tool کار Unwrapping را آغاذ کردم به این ترتیب که بخشهای مختلف بدن مانند سر و بالاتنه و دستها و پاها را جداگانه Unwrap کردم.

برای نمونه میخواهم نحوه Unwrap کردن یک کره را به شما نشان دهم به این منظور در 3ds max یک Sphere را ایجاد میکنیم و مادیفیر Unwrap UVW را به آن نسبت میدهیم. به حالت زیر شی Face میرویم و از قسمت map parameters ابزار Point to point seam را انتخاب میکنیم و به شکل زیر شروع به قیچی کردن edge ها میکنیم. حالا تمام Face ها را انتخاب میکنیم . دکمه Pelt را از همان قسمت انتخاب میکنیم. با فشار دادن دکمه Start Pelt میبینیم که شی ما از محلهایی که برش داده بودیم شروع به باز شدن میکند با استفاده از این کلید Start pelt و کلید Start Relax ملاحظه میکنید که به سادگی کره ما Unwrap میشود. در پایان با زدن دکمه Commit این حالت ذخیره میشود.

Sculpting 2
    پس از مرحله Unwrapping دوباره نوبت به Sculpting میرسد با این تفاوت نسبت مرحله پیش که دیگر برای انتقال مدل High Poly به مکس به سادگی با استفاده از Normal bump میتوان این کار را انجام داد.
    برای این کار کاراکتر را در ZBrush چند مرحله دیواید ( Divide ) کردم و با سویچ کردن بین این مراحل به حجاری روی کار پرداختم اساسا ابزار مورد استفاده من در ZBrush براش استاندارد بود.

Clothing
    برای ساخت لباس کاراکتر بهترین ابزار Polyboost بود که این کار را برای کاربر بسیار ساده میکند. در این مرحله به مانند همان کاری که در مرحله Retopology انجام دادم عمل کردم و مدل پایه جدید را روی مدل اصلی ایجاد کرد و سپس Unwrap کرم و به Zbrush انتقال دادم و Sculpt و در نهایت مدل High Poly لباسها هم آماده شد.

Making Normal Maps
    پس از انجام این مرحله نوبت به ساختن Normal Bump میرسید این کار را در ZBrush 3.1 با استفاده از ZMapper انجام دادم. به این ترتیب که :
    مدل High poly را که در نرم افزار با پسوند ZTL ذخیره کرده بودم لود کردم و به پایینترین درجه Dividing رفتم و دکمه ZMapper را زدم. پس از آن Open Configuration را زدم و گزینه 3ds max … را انتخاب کردم حال کافیست کلید Create Normal Bump رابزنم تا این مپ ساخته شود. سپس به قسمت Textures رفتم و دکمه Export را زدمو این مپ را ذخیره کردم. برای دیگر مشها همین مرحله را انجام دهید.

Texturing
    برای آغاذ این مرحله مدل High Poly را مستقیما به مکس بردم و با استفاده از Polyboost یک cavity map از کار گرفتم و به Photoshop انتقال دادم. در فتوشاپ شروع به ساخت تکسچر کار کردم به این شکل که برای سر کاراکتر این مپها را طراحی کردم : Diffuse,Epidermal,Specular اما برای دیگر بخشها مانند لباسها به ساخت Diffuse map بسنده کردم.

در همین مرحله متریالها را هم آماده میکنم برای صورت و بدن از متریال SSS Fast Skin استفاده میکنم و برای لباسها هم از Arch And Design :
    Making of Eye
    ساختن چشمها هرچند به نظر ساده میامد اما واقعا سخت بود. برای این کار دو کره طراحی کردم یکی خود چشم و دیگری کره ای شیشه ای بود که روی آن قرار میگرفت. چشمها را به همان روشی که گفتم Unwrap کردم و در فتوشاپ تکسچرهای : Diffuse , Epidermal , Back Surface را برای اون طراحی کردم.

ضمن اینکه در هر مرحله Normal Map را با انتخاب map normal bump برای همان اسلوت به Normal نسبت دادم.

Posing
    برای ژس دادن به کاراکترم ساده ترین راه ممکن را انتخاب کردم کل مدل را به ZBrush بردم و با استفاده از دو ابزار Masking و Transpose کاراکترم را به این شکل که ابتدا قسمتهای مورد نظرم را مسک کردم و با ترانسپز پز کردم.

Hair
    برای ساخت مو از اصلاحگر Hair and Fur خود مکس استفاده کردم . ابتدا Spline های راهنما را رسم کردم و سپس مادیفیر را به آنها نسبت دادم و تنظیمات مورد نظرم را اجرا کردم :

برای پلکها نیز به همین صورت عمل کردم.
    Lighting
    حالا نوبت به یکی از مهمترین قسمتهای کار رسیده بوده یعنی نورپردازی برای این کار چند نور فتومتریک را با چند Skylight ترکیب کردم تا به نتیجه دلخواهم دست یافتم در این مرحله برای سایه های کار از Ray traced shadow استفاده کردم.

Rendering
    این آخرین مرحله از این کار بود تنظیمات پیچیده ای وجود ندارد فقط یکی سری تنظیم جزئی در اینجا نیاز هست.برای رندر گرفتن از کار از Mental Ray استفاده کردم که واقعا در اینجور پروژه ها نتیجه بسیار مناسبی را به کاربر ارائه میدهد.در اینجا من از Exposure control استفاده نکردم و به جای اون شدت نورهای درون صحنه را شدیدا بالا بردم تا این مسئله را جبران کند چرا که SSS fast skin با exposure control ها سازگار نیست.

در پایان با استفاده از Photoshop ضمینه کار را تغییر دادم و کمی نور صحنه را تنظیم کردم.

امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شود و در راه پیشرفت شما عزیزان کمکی کرده باشد هرچند کوچک و جزئی. موفق و پیروز باشید.
    Last edited by hrgh2; 11-07-2009 at 14:06.

2. 17 کاربر از hrgh2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

12 این هم یه جور دیگه ...

مدل سازی کاراکتر :

بعد از اینکه طراحی اولیه آماده شد بایستی با نـرم افزار فتـوشاپ مدل را آمـادۀ ، مدل سازی کرد . به این صورت که تصاویـر Model Sheet که شامل تصاویر Front & Side است نسبت به هم باید متناسب و هم اندازه باشند .
    بعد از این کار مدل شیت را در نرم افزار مدل سازی مکس باید مورد استفاده قرار دهیم مدل سازی به روش های متفاوتی انجام می شود که اصلی ترین و پرکاربردترین روش ها Box Modeling نام دارد . به این صورت که شما یک جعبه Box را شبیه به مدل خود تغییر داده و در نهایت مدل شما بایستی متناسب با مدل شیت ساخته شود . مدل سازی بدن کاراکتر نیز مانند سر کاراکتر دارای اهمیت است که باید تناسبات و پای بندی به مدل شیت اولیه در آن رعایت شود . مدل سازی در تری دی مکس شامل موارد زیادی است که در بین این روش ها بیشتر از روش باکس مدلینگ استفاده می شود .
    بعد از ساخت مدل بایستی با استفاده از قابلیتی به نام Smooth مدل از حالت مربعی به شکل نرم و طبیعی درآمده و در نهایت مدل تکمیل شده مورد استفاده قرار گیرد.

منبع : سایت -------
    http:/www.-------

4. این کاربر از ynh1427 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مدل سازی کاراکتر :

بعد از اینکه طراحی اولیه آماده شد بایستی با نـرم افزار فتـوشاپ مدل را آمـادۀ ، مدل سازی کرد . به این صورت که تصاویـر Model Sheet که شامل تصاویر Front & Side است نسبت به هم باید متناسب و هم اندازه باشند .
    بعد از این کار مدل شیت را در نرم افزار مدل سازی مکس باید مورد استفاده قرار دهیم مدل سازی به روش های متفاوتی انجام می شود که اصلی ترین و پرکاربردترین روش ها Box Modeling نام دارد . به این صورت که شما یک جعبه Box را شبیه به مدل خود تغییر داده و در نهایت مدل شما بایستی متناسب با مدل شیت ساخته شود . مدل سازی بدن کاراکتر نیز مانند سر کاراکتر دارای اهمیت است که باید تناسبات و پای بندی به مدل شیت اولیه در آن رعایت شود . مدل سازی در تری دی مکس شامل موارد زیادی است که در بین این روش ها بیشتر از روش باکس مدلینگ استفاده می شود .
    بعد از ساخت مدل بایستی با استفاده از قابلیتی به نام Smooth مدل از حالت مربعی به شکل نرم و طبیعی درآمده و در نهایت مدل تکمیل شده مورد استفاده قرار گیرد.

دوست عزیز این پستتون کلا ایراد داره
    اولا که تو یه تاپیک پست بی ربط دادی

دوما که تبلیغ یه سایت ایرانی رو کردی
    لطفا تکرار نشه

6. 2 کاربر از SSS_HHH_OOO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

سلام

آفرین حمید کاره خیلی خوبی کردی که میکینگ آفشو گزاشتی
    کارت رو حساب بوده ها
    بارکلا
    :x

8. این کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BehroozRostami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آفرین خیلی کاره خوبی بود تبریک میگم

10. این کاربر از BehroozRostami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه @pooy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من که متوجه نشدم چی شد ولی کاره نهایی عالیه استاد!!!

12. این کاربر از @pooy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hrgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

دوست عزیز این پستتون کلا ایراد داره
    اولا که تو یه تاپیک پست بی ربط دادی

دوما که تبلیغ یه سایت ایرانی رو کردی
    لطفا تکرار نشه
    مرسی شهاب جون از تذکرت
    منم ربط این پست رو نفهمیدم
    بیخیال
    سلام

آفرین حمید کاره خیلی خوبی کردی که میکینگ آفشو گزاشتی
    کارت رو حساب بوده ها
    بارکلا
    :x
    ممنون هادی جون
    همچین هم رو حساب نبود چند بار مجبور شدم uv ش کنم
    آفرین خیلی کاره خوبی بود تبریک میگم
    مممنون بهروز
    قابل شما رفقا رو نداره
    من که متوجه نشدم چی شد ولی کاره نهایی عالیه استاد!!!

ایشالا بعدها خودت بهتر از ما یاد میگیری و آموزش واسه ما میزاری که ما نفهمیم چی شد

14. این کاربر از hrgh2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •