با سلام
در كل بين دوگوشي N82 و N79 كدوم بهتره؟
ممنون
با سلام
در كل بين دوگوشي N82 و N79 كدوم بهتره؟
ممنون
n79 دوربين 5 صفحه نمايش 4/2
n82
دوربین ۵ مگاپیکسل
قيمت 440
این قیمت رو از کجا پیداش کردی؟حدود 120 و شاید هم بیشتر گرونتر قیمت کردی
فرق زیادی ندارند ان79 خوشکلتر سیمباین جدیدتر و کیبورد بهتر اما فاقد فلاش زنون هست.عکسهای 82 یه کم بهتره.
ان 82 از نظر من وچندتا دیگه بچه ها خوشکلتر(سلیقه ایه) وصفحه کلید بسیار بهتر ودوربین 5 بسیار بهتر....
قیمت 360توم....
ببخشيد 340 بود كه اشتباهي 440 زدم
به نظر من هم ان 82 بهتر است
N79 خیلی بهتره.
این مقایسه رو ببینید :
البته اینجا از تفاوت tessar و برتری 82 در این مورد چیزی نگفتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hellbrain666; 01-06-2009 at 20:08.
من هم ان82 رو انتخاب میکردم یه زمانی داشتمش واقعا گوشی خوبیه.
به نظره منم ان82 گزینه ی بهتری میباشد.
تنها چیزی که منو به سمت ان79 میکشونه رادیو اف ام میباشد.اگه ان82 هم رادیو اف ام داشت خیلی عالی بود........
فکر میکنم منضورتون Fm Transmitter باشه که اونم برای هر گوشی پیدا میشه خیلی هم گرون بدن 10 تومنبه نظره منم ان82 گزینه ی بهتری میباشد.
تنها چیزی که منو به سمت ان79 میکشونه رادیو اف ام میباشد.اگه ان82 هم رادیو اف ام داشت خیلی عالی بود........
کلا این دوتا گوشی زیاد باهم تفاوت ندارن ولی چند تا تفاوت دارن که خیلی بزرگهاولیش اینه که ان 82 خیلی جواد شده (دست سبزی فروش هم رفت) ان 79 واقعا طراحی ظاهری ساده ای داره (در حد1100) ولی در عوض قابش با 5 تارنگ متفاوت عوض میشه که به نظر من زیاد واجب نیست یعنی در برابر محاسن ان82 به چشم نمیاد ان82 فلاش زنون داره که واقعا عکسهای خوبی در محیط های کم نور میگیره ولی یه بدی داره اونم اینه کهبرای فیلم برداری فلاش نداره یعنی جاهای کم نور فیلمبرداری پر!مثل شب های عروسی.ولی ان79 برای فیلمبرداری فلاش داره (یعنی قاعدتا باید داشته باشه).ان82 درحدود 2 ساعت در حالت مکالمه شمرژ کمتر نگه میداره که با اپدیت تا حد زیادی بهبود پیدا میکنه ولی بازم به پای ان 79 نمیرسه.ان79 درسته که سیستم عاملش جدید تره ولی کمتر براش برنامه پیدامیشه
این بود اون مزایا ومعایب این گوشیها تا اون جا که من ذهنم قد داد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)