بچه ها سلام
یه صحنه ای از یه فیلم و دوست دارم بدون کات کردن سانسور کنم . مثلا اون قسمت و یه جورایی بپوشونم که نشون داده نشه ولی بقیه قسمتهای اون صحنه نمایش داده بشه چیکار کنم ؟ راهنمایی کنین .
ممنونم
بچه ها سلام
یه صحنه ای از یه فیلم و دوست دارم بدون کات کردن سانسور کنم . مثلا اون قسمت و یه جورایی بپوشونم که نشون داده نشه ولی بقیه قسمتهای اون صحنه نمایش داده بشه چیکار کنم ؟ راهنمایی کنین .
ممنونم
بهترین راه شطرنجی یا مات کردن است
یک لایه مات یا شطرنجی درست کن
بنداز رو این لایه کوچک تر کن جایی را که میخوای بپوشونه
در ادیوس با 3dpicture و در پریمیر با موشن حرکتش بده که با جسمت حرکت کنه
میتویند
یه لایه اورلی سیاه روی لایه فیلم قرار بدین...
روی قسمت مورد نظر بزارین ....
بعد با حرکت اون قسمت ..براش کی فریم بسازین و حرکت بدین همزمان باهاش....
با هر نرم افزاری میشه...
کار های دیگه ای از جمله شطرنجی کردن...و غیره هم میشه کرد
>>>>>>همزمان شد![]()
يا مي توني توي برنامه اديوس از قمست ويدئو فيلترها ----- Region را روي كليپت بندازي و با تنظيماتي كه داره و با استفاده از كي فريمهاش قسمت مورد نظرتو يا شظرنجي يا بلور و يا ..... كني موفق باشي
اگه اون قسمت متحرك هست بهترين راه افتر افكت هست چون خودش مسيرش رو پيدا ميكنه ونايز نيست فريم به فريم كي فريم بهش بدي چون افتر افكت خودش تشخيص ميده
بچه ها از همتون ممنونم که راهنمایی می کنین
از همراهیتون خرسندم
لطف کنید همراه با توضیحاتتون نام برنامه مورد استفاده رو هم بگین
خوش باشین
میشه بیشتر توضیح بدی؟
یا یه آموزشی چیزی اگه داری آدرسش رو بدی ؟
ابتدا از منوي ويندوز افتر قسمت نرك كنترل رو بيار بعد يك ترك پوينت تو پنجر نمايش ايجاد ميشه اون رو تو يه قسمتي كه مي خواي حركتش رو ذخيره كني قرار مي دي و بعد كليد پلي تو ترك پوينت رو ميزني اونوقت خودش كي فريم ايجاد ميكنه بعدش شما كي فريم ها رو مي توني لينك كني به قسمتي كه مي خواي فلو بشه ديگه كار تمومه . . .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)