با سلام
من میخوام خودم یه آیفون تصویری بسازم
لطفا بگین چه قطعاتی لازمه و چیا باید بگیرم.
در ضمن آیا میشه از دوربین موبال و LCD اون استفاده کرد اگه آره چطوری؟
لطفا اونایی که اطلاعات کامل دارن کمکم کنن
با سلام
من میخوام خودم یه آیفون تصویری بسازم
لطفا بگین چه قطعاتی لازمه و چیا باید بگیرم.
در ضمن آیا میشه از دوربین موبال و LCD اون استفاده کرد اگه آره چطوری؟
لطفا اونایی که اطلاعات کامل دارن کمکم کنن
سلام . والا من اطلاعات کامل ندارم ؛ اما میشه یه بحث کوچیکی راجع بهش کرد .
اصلا شما میتونید مداری بسازید که شبیه آیفون تصویری عمل کنه ! یعنی یک مدار بلند گو با زنگ بسازید . یک دوربین کنترلی و یک عدد نمایشگر . با کلید قطع و وصل هم کنترلش کنید .
در ضمن ؛ چیزی شبیه آیفون تصویری ؛ یک پنل برای جلوی درب میخواد ؛ که بلند گو و دوربین روی اون سوار بشند . و اینکه به سرقت هم نره . . .
گوشی و مانیتور هم درون خونه لازمه . منبع تغذیه 12 ولت برای تامین ولتاژ کاری دوربین ؛ گوشی و زنگ . قفل در باز کن هم میخواد ؛ واسه باز کردن در ورودی . یک سری LED مادون قرمز هم برای دید در شب لازم داره .
بلند گو برای پخش صدا لازمه . شصتی برای هر طبقه .
حالا اگر شما اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید ؛ میتونید وسیله ای که شبیه به عمل یک آیفون تصویری رو انجام بده بسازید .
یعنی یک مدار زنگ بسازید ؛ که بسیار هم سادست . اصلا از همین زنگ فعلی واحد تون هم میتونید استفاده کنید . یک سیستم دوربین و مانیتور لازم دارید ؛ فقط همین ! که میتونید از فروشگاه ها بخرید .
خیلی ممنون که جواب دادین
ما خونمون آیفون داره،من فقط میخوام دوربین رو بیرون کا ر بذارم بعد اونو وصلش کنم به LCD داخل خونه(که فکر کنم واسه انتقال تصویر نیاز به طراحی مدار باشه،درسته؟)
من یه LCD موبایل دارم و یه دوربین موبایل و یه وب کم که از اون هم میشه به عنوان دوربین استفاده کرد
حالا نظرتون چیه؟
اگر بخواین با دوربین و LCD موبایل این کارو بکنید که سخت میشه . به نظرم بهترین روش همون استفاده از وبکم یا دوربین ( 5 مگا پیکسلی خوبه ؛ فروشگاه های الکترونیکی هم میفروشن زیادم گرون نیست . اتفاقا واسه همین کار ها هم مناسبه . باید LED مادون قرمز هم داشته باشه واسه دید در شب) خوبه . میشه به مانیتور یا LCD وصل کرد .
آقا میگن بگو یه آیفون تصویری بخر بره دیگه این قرطی بازیا چیه
دوست عزیز هدف واقعی این نیست که خونه رو مجهز به آیفون تصویری کنیم.میخوایم یه چیزایی یاد بگیریم تا به دردمون بخوره
فردا میرم بازار ببینم چیکار میتونم بکنم.مرسی.خبری شد همین جا میگم
اوکی ؛ پس مارو هم بی خبر نزار
مخلصم
از این که دیر شد شرمنده
من رفتم بازار
فقط تونستم یه دونه مدار ارسال کننده تصاویر ویدئویی پیدا کنم.آیا میشه با این مداری کاری کرد؟
در صورت نیار بگین تا قطعات مورد استفاده در مدار رو براتون بنویسم
کسی نیست جواب بده؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)