تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: کدنویسی تجاری و واقعی با php راهش چیه؟؟؟

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض کدنویسی تجاری و واقعی با php راهش چیه؟؟؟

سلام
    من چند روز پیش یه پکیج آموزشی php که شامل 4 سی دی بود رو تموم کردم.
    ولی حالا که می خوام شروع به کد نویسی یکنم می بینم اون چیزی که من تو سی دی ها یاد گرفتم فقط جنبه تئوری داشت و اصلا تو وادی طراحی واقعی سایت یه سری دیگه چیزها باید بلد باشی انگار

نمی دونم انگار یه قلق خاصی تو کاره که تو مجموعه های آموزشی نمیشه پیداش کرد
    می شه خواهش کنم راهنمایی ام کنید برای شروع عملی کار طراحی و کد نویسی وب سایت چکار باید بکنم؟

با این دید که تقریبا خیلی از مسائل تئوری از قبیل تعریف متغیر، حلقه، شرط، تا شی گرایی و بانک اطلاعاتی رو تقریبا مفاهیم کلی اش رو بلدم (البته تو بانک یه خرده گیر دارم) ولی نمی تونم باهاشون کد سایت واقعی که بتونم بنویسم .

هرچی کار کردم مثلا تمرین های ساده بوده که مثلا چمی دونم یه عدد بگیره برعکس کنه و از این جور چیزا
    نمیدونم فکر می کنم اگه کد یه سایت ساده php باشه کمکم می کنه که با سرس خوندن بتونم بیشتر بفهمم چی کار باید بکنم یا شاید هم راه دیگه ای داره

به هر حال از هر طریقی که بتونید کمکم کنید ممنون می شم
    من واقعا باید تا چند وقت دیگه بتونم حداقل یه مقدار رو پای خودم وایسم چون واقعا بهش نیاز دارم

خواهشا منتظرم

ممنون
    Last edited by shahinfarasystem; 29-05-2009 at 13:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه .: محمد :.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Apache

پيش فرض

سلام
    من چند روز پیش یه پکیج آموزشی php که شامل 4 سی دی بود رو تموم کردم.
    ولی حالا که می خوام شروع به کد نویسی یکنم می بینم اون چیزی که من تو سی دی ها یاد گرفتم فقط جنبه تئوری داشت و اصلا تو وادی طراحی واقعی سایت یه سری دیگه چیزها باید بلد باشی انگار

نمی دونم انگار یه قلق خاصی تو کاره که تو مجموعه های آموزشی نمیشه پیداش کرد
    می شه خواهش کنم راهنمایی ام کنید برای شروع عملی کار طراحی و کد نویسی وب سایت چکار باید بکنم؟

با این دید که تقریبا خیلی از مسائل تئوری از قبیل تعریف متغیر، حلقه، شرط، تا شی گرایی و بانک اطلاعاتی رو تقریبا مفاهیم کلی اش رو بلدم (البته تو بانک یه خرده گیر دارم) ولی نمی تونم باهاشون کد سایت واقعی که بتونم بنویسم .

هرچی کار کردم مثلا تمرین های ساده بوده که مثلا چمی دونم یه عدد بگیره برعکس کنه و از این جور چیزا
    نمیدونم فکر می کنم اگه کد یه سایت ساده php باشه کمکم می کنه که با سرس خوندن بتونم بیشتر بفهمم چی کار باید بکنم یا شاید هم راه دیگه ای داره

به هر حال از هر طریقی که بتونید کمکم کنید ممنون می شم
    من واقعا باید تا چند وقت دیگه بتونم حداقل یه مقدار رو پای خودم وایسم چون واقعا بهش نیاز دارم

خواهشا منتظرم

ممنون

دوست عزیز ، می دونم که دو دقیقه دیگه به هر کلمه ام گیر میدن ! ولی من مدل یاد گرفتن خودم رو می گم :

اول باید بدونم که آیا html , css بلدی یا نه !
    دوم باید یک هدف ابتدایی برای خودت در نظر بگیری و استفاده از فایل ( برای روون شدن )
    سوم همون هدف رو با امکانات بیشتر مثلا با امکانات sql توی db بکار بگیری
    چهارم سعی کنی چیزی مثل دیگران بنویسی
    پنجم سوالاتت رو دقیق بپرسی
    ششم با یکی در یک پروژه همکاری ساده داشته باشی
    هفتم سعی کن کد های دیگران رو ببینی و جایی که نفهمیدی بپرسی
    هفتم یک پروژه الکی بگیری
    هشتم سعی کنی با قدرت تمام یک پروژه پولی - واقعی رو تموم کنی

مثال می زنم من :

1. اول html , css , ajax رو یاد گرفتم
    2. یک کانتر برای خودم درست کردم که 20 مرورگر رو بشناسه و توی یک فایل نام تعداد مرور هر مرورگر از صفحه رو بنویسه
    3. بعد رفتم sql یاد گرفتم و یک کانتر قوی تر نوشتم
    4. اول اومدم فروم و هر کی هر سوالی می کرد درباره اش تحقیق می کردم و یک چیزی مثل اون شخص سوال کننده می نوشتم
    5. سوال کردن رو باید یاد بگیری و دقیق پرسی
    6. سعی کن اون کانتر 3 رو با یک وبلاگ یا سایت هماهنگ کن
    7. باید کد های دیگران رو ببینی و مشکلاتت رو بپرسی تا بتونی مثل اونا با استادندارد و تمیز بنویسی
    8. یک پروژه بزرگ الکی بگیر
    9. یک پروژه پولی از آشنایان بگیر رو کار رو شروع کن ، البته 9 ماه وقت بگیر . و بگو آخر کار پول می گیری

فکر کنم دیگه روز آخر 9 ماه کار وب نویسی رو ترک کنی و بری سر یک کار دیگه

3. این کاربر از .: محمد :. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز ، می دونم که دو دقیقه دیگه به هر کلمه ام گیر میدن ! ولی من مدل یاد گرفتن خودم رو می گم :

اول باید بدونم که آیا html , css بلدی یا نه !
    دوم باید یک هدف ابتدایی برای خودت در نظر بگیری و استفاده از فایل ( برای روون شدن )
    سوم همون هدف رو با امکانات بیشتر مثلا با امکانات sql توی db بکار بگیری
    چهارم سعی کنی چیزی مثل دیگران بنویسی
    پنجم سوالاتت رو دقیق بپرسی
    ششم با یکی در یک پروژه همکاری ساده داشته باشی
    هفتم سعی کن کد های دیگران رو ببینی و جایی که نفهمیدی بپرسی
    هفتم یک پروژه الکی بگیری
    هشتم سعی کنی با قدرت تمام یک پروژه پولی - واقعی رو تموم کنی

مثال می زنم من :

1. اول html , css , ajax رو یاد گرفتم
    2. یک کانتر برای خودم درست کردم که 20 مرورگر رو بشناسه و توی یک فایل نام تعداد مرور هر مرورگر از صفحه رو بنویسه
    3. بعد رفتم sql یاد گرفتم و یک کانتر قوی تر نوشتم
    4. اول اومدم فروم و هر کی هر سوالی می کرد درباره اش تحقیق می کردم و یک چیزی مثل اون شخص سوال کننده می نوشتم
    5. سوال کردن رو باید یاد بگیری و دقیق پرسی
    6. سعی کن اون کانتر 3 رو با یک وبلاگ یا سایت هماهنگ کن
    7. باید کد های دیگران رو ببینی و مشکلاتت رو بپرسی تا بتونی مثل اونا با استادندارد و تمیز بنویسی
    8. یک پروژه بزرگ الکی بگیر
    9. یک پروژه پولی از آشنایان بگیر رو کار رو شروع کن ، البته 9 ماه وقت بگیر . و بگو آخر کار پول می گیری

فکر کنم دیگه روز آخر 9 ماه کار وب نویسی رو ترک کنی و بری سر یک کار دیگه
    ممنون محمد جان توضیحات خیلی خوبی بود

سعی می کنم شروع کنم ولی باور کن اول راه خیلی سخته

بازم ممنون

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

همه چی اولش سخته!
    توی منابع آموزشی معمولاً مثالها موردی هست ولی برای ساخت سایت باید کلیت سایت رو در نظر داشته باشید و بتونید خورد خوردش کنید تا با کمک همون چیزایی که یاد گرفتید بتویند اجراش کنید.
    تنها راهش هم تمرینه! سعی کنید یه سایت معمولی رو در نظر بگیرید و برای خودتون طراحیش کنید. روش حل مسئله ها رو هم در نظر داشته باشید و سعی کنید بهترین راه حلها رو انتخاب کنید (اینجوری کم کم مسائل معمول براتون عادی میشه و میتونید به بهترین صورت انجامش بدید)
    تا وقتی که خودتون شروع به نوشتن یک سایت نکنید هرچی سورس ببینید یا فراموش میشه یا اینکه ممکنه یه جا مشکل داشته باشه و باعث بشه اشتباه یاد بگیرید

اگه نباشه جاش خالی می مونه saghishab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

پيشنهاد من اينه كه يك سري پروژه براي خودت تعريف كني و انجام بدي حتي اگر پروژه كاري باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه .: محمد :.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Apache

پيش فرض

دوست گرامی می تونی یک سیستم نظر سنجی با کیفیت برام بنویسی ؟ می خوام عالی ترین ، سریعترین ، زیباترین باشه !!! :31

می تونی ؟ شروع کن . اگه بتونی خیلی ممنون می شم تقریبا 5% مشکلم تو طراحی این پروژه آخریه حل می شه ! می تونی ؟؟؟؟؟

آخرین پروژه ای که من توش همکاری داشتم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هست . خیلی زایه شده . نویسنده اش می خواست 3 سوت تمومش کنه چون رئیس گیر داده بود . توی 1 روز از ساعت 12 صبح تا 6 صبح فرداش روش نشست(یم ) تموم شد . البته من فقط نظر می دادم و انتقاد می کردم ولی هر جاش یه چیز جالب دیدی کار منه تقریبا روی هر قسمت زیباش 1 ساعت کار کردم :31

تشکر //

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •