تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: چه نوع dvd برای آرشیو کردن فایلهای ویدئویی مناسبتر است ؟

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

14 چه نوع dvd برای آرشیو کردن فایلهای ویدئویی مناسبتر است ؟

عذر میخام اگه محل مناسبی برای مطرح کردنش نباشه اینجا ، اما بخونید متوجه میشین
    اخیرن دیدم بعضی از dvd هایی که آرشیو داشتم و حاوی فایل های ویدئویی (تقریبن از همه نوع : avi,divx,dat,mp4,... ) و به صورت DATA DVD ذخیره بودن ، موقع پخش فیلم (با هر نرم افزاری فرقی نمیکرد) هر چند دقیقه یه گیر کوچولویی داره ، به این صورت : مخصوصن صداش حالت قرچ قرچ کردن میده(:mellowsmiley:شرمنده که اینطور توصیف کردم اما الان روشنتون می کنم) : مثل حالتی که برنامه های زیادی در حال اجرا باشه و سیستم از حافظه کم میاره ، ولی خب خفیف تر و لحظه ای.و همینطور در همین حین یه کمی هم تصویر گیر میکنه ولی خب زیاد نیست.
    من چیکار کردم ، دیدم سطح این دی وی دی ها داغون شده ، اومدم یه امتحانی کردم : هر کدوم از فیلم ها(یا دقیقتر بگم فایلهای ویدیئویی )رو که کپی کردم رو هارد از اونجا خیلی خوب و معمولی می خوند ، پس تصمیم گرفتم از نو رو دی وی دی های خام رایت کنم ( و بعد از این بیشتر مواظبشون باشم و دست هر کسی ندم:tonguesmiley،اما با رایت دوباره روی دی وی دی به صورت دیتا باز هم به همون شکل از رو دی وی دی اجرا می شدن...
    این بود که این سوال رو مطرح کردم
    و بی صبرانه منتظر راهنمایی اساتید هستم

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

عذر میخام اگه محل مناسبی برای مطرح کردنش نباشه اینجا ، اما بخونید متوجه میشین
    اخیرن دیدم بعضی از dvd هایی که آرشیو داشتم و حاوی فایل های ویدئویی (تقریبن از همه نوع : avi,divx,dat,mp4,... ) و به صورت DATA DVD ذخیره بودن ، موقع پخش فیلم (با هر نرم افزاری فرقی نمیکرد) هر چند دقیقه یه گیر کوچولویی داره ، به این صورت : مخصوصن صداش حالت قرچ قرچ کردن میده(:mellowsmiley:شرمنده که اینطور توصیف کردم اما الان روشنتون می کنم) : مثل حالتی که برنامه های زیادی در حال اجرا باشه و سیستم از حافظه کم میاره ، ولی خب خفیف تر و لحظه ای.و همینطور در همین حین یه کمی هم تصویر گیر میکنه ولی خب زیاد نیست.
    من چیکار کردم ، دیدم سطح این دی وی دی ها داغون شده ، اومدم یه امتحانی کردم : هر کدوم از فیلم ها(یا دقیقتر بگم فایلهای ویدیئویی )رو که کپی کردم رو هارد از اونجا خیلی خوب و معمولی می خوند ، پس تصمیم گرفتم از نو رو دی وی دی های خام رایت کنم ( و بعد از این بیشتر مواظبشون باشم و دست هر کسی ندم:tonguesmiley،اما با رایت دوباره روی دی وی دی به صورت دیتا باز هم به همون شکل از رو دی وی دی اجرا می شدن...
    این بود که این سوال رو مطرح کردم
    و بی صبرانه منتظر راهنمایی اساتید هستم
    سلام عزیزم...
    این مشکلی که شما میگی به احتمال 99% درصد به مدیای مورد استفاده شما نداره.میتونه مشکل از ایرادی در سخت افزار DVD rom شما باشه.
    یه پیشنهاد که به مشکل شما ربط نداره:شما DVD هاتو به صورت دیتا نریز.ایمیج بگیر و روی یه DVD دیگه رایت کن.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

1

این مشکلی که شما میگی به احتمال 99% درصد به مدیای مورد استفاده شما نداره.میتونه مشکل از ایرادی در سخت افزار DVD rom شما باشه.
    آخه دوست عزیز ، از بین دی وی دی های خامی که این چند روزی ازشون استفاده کردم(و همه یکجور هستند) اونایی که فایل های ویدئوییم رو از رو هارد کپی کردم توشون(به صورت data ) همچین مشکلی ندارن
    یه پیشنهاد که به مشکل شما ربط نداره:شما DVD هاتو به صورت دیتا نریز.ایمیج بگیر و روی یه DVD دیگه رایت کن.
    البته امیدوارم یادتون باشه من گفتم از همه جور فایل های ویدئویی هستند که من از دی وی دی برای آرشیو کردن استفاده میکنم(چون اینطور برداشت کردم که شما تصور میکنی منظورم به dvd video یی هست که یک یا چند فیلم با ساختار دی وی دی دارن)
    اما در هر صورت فکر میکنم این پیشنهادتون اتفاقن به درد همین مشکلی که گفتم می خوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه muhakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

من درایو دی وی دیم خراب بود اینطور میشد.
    چند باری هم به خاطر ریپ کردن ناشیانه فیلم ها این بلا سرم اوند

5. این کاربر از muhakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

آخه دوست عزیز ، از بین دی وی دی های خامی که این چند روزی ازشون استفاده کردم(و همه یکجور هستند) اونایی که فایل های ویدئوییم رو از رو هارد کپی کردم توشون(به صورت data ) همچین مشکلی ندارن

البته امیدوارم یادتون باشه من گفتم از همه جور فایل های ویدئویی هستند که من از دی وی دی برای آرشیو کردن استفاده میکنم(چون اینطور برداشت کردم که شما تصور میکنی منظورم به dvd video یی هست که یک یا چند فیلم با ساختار دی وی دی دارن)
    اما در هر صورت فکر میکنم این پیشنهادتون اتفاقن به درد همین مشکلی که گفتم می خوره
    سلام...
    حق با شماست.من دقت نکردم.
    ولی در رابطه با مشکل شما همونطور که گفتم مشکل از نوع dvd خام مصرفی شما نیست.در رابطه با استهلاک dvd اولین اتفاقی که میوفته فایلهای موجود در DVD غیر قابل دسترس میشند و امکان کپی انها روی هارد نیست.پس خیالتون از این بابت راحت باشه.

7. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

1

سلام...
    حق با شماست.من دقت نکردم.
    ولی در رابطه با مشکل شما همونطور که گفتم مشکل از نوع dvd خام مصرفی شما نیست.در رابطه با استهلاک dvd اولین اتفاقی که میوفته فایلهای موجود در DVD غیر قابل دسترس میشند و امکان کپی انها روی هارد نیست.پس خیالتون از این بابت راحت باشه.
    سلام دوست عزیز...
    پس مشکل از کجا میتونه باشه به نظر شما ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

سلام دوست عزیز...
    پس مشکل از کجا میتونه باشه به نظر شما ؟
    این اتفاق به این علت میوفته که سرعت read درایو dvd شما بنا به دلایلی پائین اومده یعنی تصویر مدام فریز میشه تا اطلاعات به صورت تکه تکه از درایو به مدیاپلیر برسه.به همین دلیل وقتی روی هارد کپی میکنید تصویر بدون هیچ مشکلی پخش میشه,چون هارد دیسک سرعت خیلی بالایی داره و به هیچ وجه تاخیر زمانی در ارسال داده ها صورت نمیگیره.
    این اتفاق از نظر من میتونه بنا به دلایل زیر اتفاق بیوفته:
    پیکر بندی اشتباه سخت افزاری_مشکل در موتور درایو_ضعیف شدن لنز درایو و .......
    شما اگه درایو دیگه ای در سیستمت داری با اون امتحان کن.

10. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

سلام
    منم یک مشکل دارم
    چند ماه پیش یکی از دوستام حدود 30-40 دی وی دی فیلم رو princo زد
    اون موقع همه را تست کردم سالم بود و پخش میشد
    اما الان بعد از چند ماه که رفتم سراغشون
    وقتی میگذارم تو سیستم و بازشون میکنم
    قفل میکنه سیستمم
    و وقتی کپی شون میکنم رو سیستم فقط یکی یا دو تا از فیلم ها کپی مشه و بقیه ارور میده
    حتی تکی هم نمیتونم انتخاب کنم فیلم را چون هم بازش میکنم قفل میکنه
    اشکال از چیه؟
    چون از چند ماه پیش که تست کردم تا بحال تو کیف سی دی بوده

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من برای آرشیو DVD هام از DVD LG+R استفاده می کنم و رایتر هم lite-on و سرعت روی 8X ...

تا حالا مشکلی نبوده .... سعی کنید برای آرشیو دی وی دی خوب بزنید و سرعت هم اصلا بالای 8 نره !

اگر هم بخوام کپی کنم با ویندوز نمی کنم بهرته با یک DVD ripper مثل مجموعه ashmpoo یا cyberlink این کار را انجام بدید ... حتی clone DVD هم خوبه اما خود ویندوز خیر

13. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

من برای آرشیو DVD هام از DVD LG+R استفاده می کنم و رایتر هم lite-on و سرعت روی 8X ...

تا حالا مشکلی نبوده .... سعی کنید برای آرشیو دی وی دی خوب بزنید و سرعت هم اصلا بالای 8 نره !

اگر هم بخوام کپی کنم با ویندوز نمی کنم بهرته با یک DVD ripper مثل مجموعه ashmpoo یا cyberlink این کار را انجام بدید ... حتی clone DVD هم خوبه اما خود ویندوز خیر
    دوست عزیز
    عرض کردم فایلهای ویدیئویی ، نه فقط dvd video

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •