تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل با gma4500

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض مشکل با gma4500

با سلام
    می خواستم بدونم تا حالا کسی با گرافیک gma 4500 MHD لپ تاپ هیچ بازی رو اجرا کرده من خودم با توجه به چیزهایی که می دونم این گرافیک باید قدرتی معادل یک سوم 3470 داشته باشه ولی توی بازیها فوق العاده ضعیف کار میکنه به طوری که وقتی NFSHP2 روش نصب کردم توی 768*1024 درست نمیاره (کسانی که این بازی رو انجام دادند می دونند من چی میگم...)حالا کسانی که با این گرافیک بازی کردند اگه میشه یه آماری بدنند ببینم مشکل از گرافیکه یا طبیعیه؟
    Last edited by mehdy.z; 28-05-2009 at 21:18.

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در مورد گرافيك كه من خودم وقتي بازي رو اجرا مي‌كردم مخصوصا وقتي تو تنظيمات بازي كيفيت آخرش رو انتخاب مي‌كردم گرافيك كم ‌ مي آوورد....
    بخاطر همين از قسمت تنظيمات خوده بازي و گرافيكش رو مي‌آووردم پايين تا سرعت بازي بره بالا.

3. این کاربر از tajrobenik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

در مورد گرافيك كه من خودم وقتي بازي رو اجرا مي‌كردم مخصوصا وقتي تو تنظيمات بازي كيفيت آخرش رو انتخاب مي‌كردم گرافيك كم ‌ مي آوورد....
    بخاطر همين از قسمت تنظيمات خوده بازي و گرافيكش رو مي‌آووردم پايين تا سرعت بازي بره بالا.
    ممنون میشه بگید تا حالا چه بازیهایی رو تونستید باهاش اجرا کنید؟مال من که توی همین بازی قرن بوق مونده واقعا کف کردن یعنی اینقدر ضعیفه؟؟

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

10

ممنون میشه بگید تا حالا چه بازیهایی رو تونستید باهاش اجرا کنید؟مال من که توی همین بازی قرن بوق مونده واقعا کف کردن یعنی اینقدر ضعیفه؟؟
    مي‌بين كه همين بازي هم كه گفتي ماله چند ساله پيش هستش...
    من هم خيلي وقته كه بازي نمي‌كنم يعني بازي هايي كه احتياج به گرافيك بالا داشته باشه رو اصلا نصب نمي‌كنم...
    اما اون قديم ها هر بازي رو نصب مي‌كردم حتي بازي هايي گرافيك بالا داشت و بعدش مي‌رفتم تو تنظيمات گرافيك بازي و گرافيكش رو مي‌آووردم پايين و وقتي اين كار رو مي‌كردم مشكلي با بازي نبود....
    ...
    موفق باشيد.

6. این کاربر از tajrobenik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ببینید قبلا گفته شده که چیست همه چیز نیست .... به شرطی Intel 4500HD می تونه بازی اجرا کنه که حداقل 256 مگابایت حافظه dedicate داشته باشه و DX ساپورت 9 به بالا و با pixel shader 4.0 باشه

با اینکه گرافیک شما share هست و هیچ مموری از خودش نداره ! این بازی هم نمی تونه اجرا کنه چه برسه به کیفیت ... برای همین هست که اگر چیست بالا ولی سایر مشخصات ایین باه ارزشی نداره

این ها اغلب برای desktop processing هستند و کارهای ویندوز و نرم افزارهای گرافیکی که DX می خوان و با ویستا و سون و تم های اختصاصی سازگار هستند

8. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •