تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 50

نام تاپيک: سري بيت سامسونگ يا واكمن سوني

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض سري بيت سامسونگ يا واكمن سوني

باسلام
    بر موسيقي تو هندزفري سري بيت سامسونگ مثلM3510 نسبت به سري واكمن سوني مثل دبليو 960 در چه حدي هستش؟ كدوم توصيه مي كنيد؟ كدوم قابليت ارتقا بيشتري داره ؟

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من فکر می کنم سری واکمن سونی بهتر باشه برای موسیقی، مخصوصا W910. توی سامسونگ گوشی مثل i8510 صدای خفنی داره.
    Last edited by Michael Ropy; 27-05-2009 at 20:48.

3. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

باسلام
    بر موسيقي تو هندزفري سري بيت سامسونگ مثلM3510 نسبت به سري واكمن سوني مثل دبليو 960 در چه حدي هستش؟ كدوم توصيه مي كنيد؟ كدوم قابليت ارتقا بيشتري داره ؟
    سلام دوست عزيز. در حال حاضر فاصله بين برندها از نظر كيفيت پخش موزيك تقريبا از بين رفته و در بعضي موارد به سختي ميتوان برتري يكي نسبت به ديگري رو تشخيص داد. ازطرف ديگه تا حالا در وب به سايتي برخورد نكرده ايم كه اين دو مارك تجاري (بيت و واكمن) رو بطور تخصصي در كنار هم بررسي كرده باشه ولي مثلا تا حالا پيش اومده كه سايتي مثل جي اس ام ارنا هنگام بررسي يكي از گوشيهاي سامسونگ كه حتما لازم نيست از سري بيت باشد به اين موضوع اشاره كرده باشد كه فلان گوشي سامسونگ از لحاظ كيفيت پخش موزيك قابل مقايسه با سري واكمن سوني اريكسون است. همچنين يكي از سايتهاي معروف موبايل هنگام بررسي تخصصي گوشيM7600 Beat dj سامسونگ به اين موضوع اشاره كرده بود كه كيفيت پخش اون حتي از ايپاد اپل هم بالاتره.
    من خودم گوشيM3510 رو دارم . گوشي خوبي از لحاظ كيفيت پخش موزيكه با داشتن 12 اكوالايزر. همچنين هدفوناي اين گوشي از كيفيت خوبي برخوردارند بطوري كه روي گوشياي ديگه هم كه امتحانشون كنيد كيفيت پخش خوبي ارائه ميدن.
    يكي از ويژگيهاي اين گوشي قيمت مناسبشه كه كمتر گوشي توي اين رنج قيمت با اين ويژگي پيدا ميشه كما اينكه بخاطر همين موضوع اين گوشي تبديل به يكي از پرفروشترين گوشيهاي سامسونگ در بازار تهران شده. ويژگي ديگر اين گوشي داشتن دو خروجي هدفون است كه امكان استفاده همزمان دو هدفون را ميدهد.
    اميدوارم مطالبي كه گفتم براي دوستان مفيد باشد.
    Last edited by mahroo_z1; 28-05-2009 at 14:22.

5. 4 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

صدای اسپیکر m3200 از w910 بهتره

7. 5 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    http://forum.p30world.com/member.php?u=412895

پيش فرض

واکمن سونی از نظر کیفیت بهتره !!!

9. این کاربر از OMID=KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

صدای اسپیکر m3200 از w910 بهتره
    از W550 چطور؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

واکمن سونی از نظر کیفیت بهتره !!!
    سلام دوست عزيز. شما كه از سري بيت گوشي نداشتيد لطفا ناعادلانه قضاوت نكنيد.

12. این کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز. شما كه از سري بيت گوشي نداشتيد لطفا ناعادلانه قضاوت نكنيد.
    با تشكر از توضيحات جامع شما در پست قبلي ،كاملا با شما موافقم كه كساني شايسته قضاوتن كه هر دو گوشي رو همزمان كنار هم مقايسه كنند والا من خودم سرس دبليو رو به تنهائي دارم تو سايت سامسونگ تبليغات سري بيت رو ديدم و هم از فروش بالاش اطلاع پيدا كردم حدس زدم كه يه چيزه متفاوته .............
    (گوشي من دبليو 800 مالزي بود كه هندزفر كا 750 مينداختم روش واقعا معركه بود )

14. این کاربر از mous3030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز. در حال حاضر فاصله بين برندها از نظر كيفيت پخش موزيك تقريبا از بين رفته و در بعضي موارد به سختي ميتوان برتري يكي نسبت به ديگري رو تشخيص داد. ازطرف ديگه تا حالا در وب به سايتي برخورد نكرده ايم كه اين دو مارك تجاري (بيت و واكمن) رو بطور تخصصي در كنار هم بررسي كرده باشه ولي مثلا تا حالا پيش اومده كه سايتي مثل جي اس ام ارنا هنگام بررسي يكي از گوشيهاي سامسونگ كه حتما لازم نيست از سري بيت باشد به اين موضوع اشاره كرده باشد كه فلان گوشي سامسونگ از لحاظ كيفيت پخش موزيك قابل مقايسه با سري واكمن سوني اريكسون است. همچنين يكي از سايتهاي معروف موبايل هنگام بررسي تخصصي گوشيM7600 Beat dj سامسونگ به اين موضوع اشاره كرده بود كه كيفيت پخش اون حتي از ايپاد اپل هم بالاتره.
    من خودم گوشيM3510 رو دارم . گوشي خوبي از لحاظ كيفيت پخش موزيكه با داشتن 12 اكوالايزر. همچنين هدفوناي اين گوشي از كيفيت خوبي برخوردارند بطوري كه روي گوشياي ديگه هم كه امتحانشون كنيد كيفيت پخش خوبي ارائه ميدن.
    يكي از ويژگيهاي اين گوشي قيمت مناسبشه كه كمتر گوشي توي اين رنج قيمت با اين ويژگي پيدا ميشه كما اينكه بخاطر همين موضوع اين گوشي تبديل به يكي از پرفروشترين گوشيهاي سامسونگ در بازار تهران شده. ويژگي ديگر اين گوشي داشتن دو خروجي هدفون است كه امكان استفاده همزمان دو هدفون را ميدهد.
    اميدوارم مطالبي كه گفتم براي دوستان مفيد باشد.
    توسايتش گفته كه اكولايرز خودكاره و بستگي به نوع اهنگ خودكار تنظيم ميكنه كه بهترين كيفيت رو بده
    تا چه حد اين حرف صحت داره و آيا ميشه دستي وثابت تنطيم كرد ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

توسايتش گفته كه اكولايرز خودكاره و بستگي به نوع اهنگ خودكار تنظيم ميكنه كه بهترين كيفيت رو بده
    تا چه حد اين حرف صحت داره و آيا ميشه دستي وثابت تنطيم كرد ؟
    سلام دوست عزيز. والا من تجربه ايي كه با گوشاي خودم داشتمو ميگم(البته اميدوارم گوشام سالم باشن):
    ببينيد صدايي كه من در حالت خودكار ميشنوم با حالتهاي ديگه متفاوته البته من خيلي فرقي بين حالت خودكار و حالت عادي احساس نميكنم. معمولا در اكثر اهنگها ميشه اكوالايزرهاي مختلفو از هم تشخيص داد ولي در بعضي اهنگها دو سه تا اكوالايزرها خيلي با هم فرقي ندارند. از طرف ديگه نميدونم چطوري بايد تشخيص داد كه ايا در حالت خودكار بهترين كيفيت صدا پخش ميشه يا نه و من فكر ميكنم اين به سليقه كاربر بر ميگرده. من خودم اكثرا از حالت راك استفاده ميكنم. در اين حالت با اينكه صدا كمي بم ميشه ولي يك حالت خاصي از فراگير بودن صدا احساس ميكنم كه در حالتهاي ديگه احساس نميكنم مضاف به اينكه در اين حالت كيفيت و بلندي باس افزايش يافته و به نظر من از بقيه حالتها بهتره. در مورد سوال دومتون منظورتون از ثابت بودنو نفهميدم ولي در حالت پخش موزيك اين گوشي دكمه هاي ميانبر تنظيمات داره و مثلا شما ميتونيد با زدن دكمه شماره 4 وهمزمان با پخش شدن موزيك حالات مختلف اكوالايزرو بين اين 12 حالت عوض كنيد و بهترين حالت دلخواه خودتونو انتخاب كنيد. دوست عزيز اگر خواستيد راجع به محاسن و معايب اين گوشي كه تا حالا ديدم توضيح ميدم. در كل اين گوشي كه يكي از گوشيهاي من محسوب ميشه براي من مفيد بوده و براي من راضي كننده هست. براي ديگرانو نميدونم.
    Last edited by mahroo_z1; 29-05-2009 at 18:33.

17. 2 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •