سلام به همه دوستان....
من گوشي نوكيا 6060 دارم...كابل ديتاش رو گرفتم اما نرمافزاري واسه ارتباط با كامپيوتر واسش پيدا نكردم...
نه Cell Phone Manager ميشناسدش نه pc suite تو خود سايت نوكيا هم چيزي واسش پيدا نكردم....ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.
سلام به همه دوستان....
من گوشي نوكيا 6060 دارم...كابل ديتاش رو گرفتم اما نرمافزاري واسه ارتباط با كامپيوتر واسش پيدا نكردم...
نه Cell Phone Manager ميشناسدش نه pc suite تو خود سايت نوكيا هم چيزي واسش پيدا نكردم....ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.
بابا دمتون گرم....هيچكي جواب ما رو نميده!
دوست عزيز اين گوشي يك گوشي سادست نه بلوتوث داره نه اينفرادا پس چيزي نمي شه توش ريخت به خاطر همين جايي براش اين برنامه ها رو نزاشتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما نميتوني برنامه اي پيدا كني تا بتوني كنترلش كني
شهرزاد خانم ربطي به بلوتوث و اينفرارد نداره خب ميتونند با كابل بريزند دوست خوبم گوشيتون يك مقدار مدلش قديميه براي همين نميتوند براش برنامه ارتباط با پي سي پيدا كنيد من ميگردم ببينم چيزي پيدا ميشه يا نه ولي قول نميدم ممنون
نوشته شده توسط nintendo_ds
ببخشيد استاد گرامي من فكر كردم ربط داره ....منظورم اين بود كه ايجاد ارتباط سخته چون برنامه هاي بيشتر براي گوشي هايي هست كه يكي از اين امكانات رو داشته باشن مگه برن جاهايي كه خدمات موبايل دارن شايد بتونن كمك كنن
نه گوشي 6030 هم هست كه هيچ كدوم از امكاناتي كه شما گفتين رو نداره ولي با كابل ميشه همه چي توش ريخت
با سلام و احترام به تمامي دوستان ....نوشته شده توسط shahrzad20
اول از همه مرسي از راهنماييتون...
بابا قديما تو اينجا كسي يه چيز و كه نميدونست ...حداقل جواب نميداد...
1)نوكيا 6060 قديمي نيست و جديد حتي تو مدلهاي نكيا بعد از 7610 اومده ...ميتونيد بريد و تو سايت نوكيا چك كنيد...
2)مگه من خواستم روش برنامه بريزم ؟من برنامه رابطشو ميخوام !
اين گوشي حدود 4 مگ مموري داره و زنگش ميتونه mp3 باشه و تو گالريش ميشه عكس ريخت و قسمت كانكت با كابل تو منو داره...پس ميشه اين كارو كرد!
3)در ضمن گوشي هاي زيادي هستن كه سيستم عامل ندارن و روشون ميشه عكس و اهنگ با كابل ديتا ريخت...فكركنم معنيه كابل ديتا هم همين باشه...
شرمنده ولي چون فكركردم جوابها يكم به سوال من ربط نداشت واسه همين گفتم يكم بيشتر توضيح بدم..
ممنون از لطفتون.
خوبه نمرديم و معني گوشي جديد رو هم فهميديم اخه دوست من اين كجاش جديده؟ شايد مدل گوشي رو اشتباه ميگين و گرنه قيافه اين كه به گوشي جديد نميخوره:
![]()
نوشته شده توسط doyenfox
دوست عزيز حالا چرا دعوا داريد ما اينجور نيست لصلا ندونيم هر چي مي دونيم مي گيم دوستايي كه بيشتر بلدن اصلاح مي كنن ما هم اطلاعاتمون مي ره بالا .....فكر نكنم براي شما هم مشكلي ايجاد شده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)