تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: ku990 یا LG viewty - ke990

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ku990 یا LG viewty - ke990

سلام دوستان
    من کلی سایت رو گشتم در مورد viewty و حالا موندم بین این دو مدل کدوم رو بگیرم.
    تفاوت این دو هم اینا هستن

KE990:
    نسل گوشی = 2.5
    دوربین دوم = ندارد
    درپوش نگاهبان لنز دوربین اصلی = دارد
    نوع فلاش = زنون ( پر توان )

KU990:
    نسل گوشی = 3
    دوربین دوم = دارد
    درپوش نگاهبان لنز دوربین اصلی = ندارد
    نوع فلاش = استروب ( قوی تر از LED و ضعیف تر از زنون )

البته گفته میشه مدت نگهداری شارژ توی ku تقریبا دو برابر ke هست. که با خوندن مطالب سایت ظاهرا خیلی فرقی نمی کنن.
    من در کل نظرم روی ku990 هست که حالا می خوام بدونم از لحاظ نرم افزاری مشکلی نداره؟ چون ke جدیدتر از ku هست. از یه طرف ku توی بازار به نسبت ke خیلی کمتره و تقریبا داره قدیمی میشه. خلاصه موندم چیکار کنم.
    در مورد ضمانت این گوشی هم گلدیران تله کام من شنیدم بهتره، اما تمام علائدین رو گشتم و همشون پارس کامتل داشتن و یا متفرقه بود.
    کسی سایتی یا شماره ای از این گلدیران تله کام اگه داره بده لطفا.
    من کجا می تونم با ضمانت گلدیران بگیرم؟
    با تشکر

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با اینکه Viewty ها جفتشون خوبن ...

و با توجه به اینکه یکی از اشناهام داره .. باید بهت بگم که دایویکس خوریاشون بدرد نمیخوره ! یعنی اینکه دایویکس رو ساپورت میکنه حساب نکن .. هر بار که بخوای فیلم نگاه کنی حتما باید با نرم افزار مخصوصش تبدیل کنی .. خوب چکارهی میزاری تو کام نگاه میکنی .. این حرف من نیست .. حرف کسی هست که داره ...

حالا تو این ها نظر من lg سکرت ... که فکر کنم کشویی هستش ... و ظاهر فوق العاده ای هم داره ...

kf 750 و kf755 سکرت ...

ظاهرشون از نزدیک خیلی قشنگتر از عکسهاشه

به نظرم از viwty ها بهترن

حالا بزار بچه های ال جی بیان که حرفه ای تر هستند و اونا هم نظر بدن بعد شما انتخاب کن

3. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منم موافقم الجی ویوتی با دایویکس مشکل داره اصلا کلا با نرم افزار وتم و.... مشکل داره مثلا برای ریختن تم باید کلی مراسم انجام بدی

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام. از لحاظ نرم افزاری فرفی ندارن، فرقشون همونهایی بود که شما گفتید. در مورد گارانتی هم فکر کنم الان دیگه فقط کامتل بده این گوشی رو (و بقیه ی گوشی های الجی). البته اگه مدل KU990R رو پیدا کردید (که سخت پیدا میشه!) حتما اونو بگیرید چون مخلوطی از هر دو هست! یعنی همون ku ولی با درپوش و فلش زنون. اگرم که تاچ براتون مهم نیست، همین KF750 که آقای پالپ گفتن بهتره (عکس برداریش هم یه مقدار بهتره) ولی بدیش اینه که فلش LED داره و بدون درپوش لنز!

6. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    در مورد divx بله حرفتون درسته. من زیاد خودم اهل فیلم دیدن با گوشی نیستم برای همین زیاد فرقی نمی کنه برام.
    بیشتر از فیلم برداری و عکس برداری خیلی خوبی که داره خوشم اومده + تاچ اسکرین
    البته k750 هم که گفتی الن یه جستجو جویی کردم عکس برداری و فیلم برداری خیلی خوبی داشت و فقط تاچ نیست.

در مورد این دو گارانتی اطلاعی نداری شما؟

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مایکل جان یک برتری که خیلی مهمه سکرت 755 نسبت به viwty داره اینه که به صورت کشویی باز میشه و لمسی هم هست تا اونجایی که میدونم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TFT resistive touchscreen, 256K colors [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 240 x 320 pixels, 2.4 inches - Accelerometer sensor for auto-rotate
    - Touch-sensitive navigation panel with haptics
    - Limited touchscreen functionality
    - Scratch-resistant surface

ظاهرشم خیلی شیکه مخصوصا از جلو ... قیمتشم خیلی مناسبه ... حداقل تو مشهد طرفدارای زیادی پیدا کرده

9. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم موافقم الجی ویوتی با دایویکس مشکل داره اصلا کلا با نرم افزار وتم و.... مشکل داره مثلا برای ریختن تم باید کلی مراسم انجام بدی
    در مورد نرم افزار که اکثرا می گفتم همه برنامه های جاوا رو قبول می کنه و راحت نصب میشه. البته در مورد تم بله ظاهرا یه مقدار گیز داره.
    سلام. از لحاظ نرم افزاری فرفی ندارن، فرقشون همونهایی بود که شما گفتید. در مورد گارانتی هم فکر کنم الان دیگه فقط کامتل بده این گوشی رو (و بقیه ی گوشی های الجی). البته اگه مدل KU990R رو پیدا کردید (که سخت پیدا میشه!) حتما اونو بگیرید چون مخلوطی از هر دو هست! یعنی همون ku ولی با درپوش و فلش زنون. اگرم که تاچ براتون مهم نیست، همین KF750 که آقای پالپ گفتن بهتره (عکس برداریش هم یه مقدار بهتره) ولی بدیش اینه که فلش LED داره و بدون درپوش لنز!
    من به خاطر اینکه ku990، 3G داره و هم دوربین جلو داره (هر چند که به کار نمیاد اما به هر حال قابلیتی هست که گوشی داره دیگه) می خوام ku رو بگیرم، نظر شما چیه؟ آیا جدیدتر بودن به نظر شما اولویت داره یا اون قابلیت هایی که ku داره.
    یه سوال دیگه هم اینکه فلش زنون یا استروب خیلی تفاوت دارن؟ یعنی اونقدرا هست که تو کیفیت عکس تغییر زیادی ایجاد کنه؟
    در مدل ku909R هم گشتم ولی نبود اصلا، تمام بازار پر شده از Ke990 اگه گیر بیارم که 100 درصد اونو می گیرم.
    ممنون

11. 2 کاربر از emad_67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ogtay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عزی از من میشنوی این گوشیو نخر.
    بین گوشی هایی که تا حالا داشتم مزخرف ترین گوشی بود.سرعت پایین هنگ کردن نخوندن کلی از فرمتا محدودیت پلی لیست تاچ مسخره و ... .
    گوشیهای خیلی بهتری الان تو بازاره اگه نمیخوای اذیت بشی نگیر اینگوشیو من 2ماهه گوشیو فروختم با 300 تومن ضرر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بین گوشی هایی که تا حالا داشتم مزخرف ترین گوشی بود.سرعت پایین هنگ کردن نخوندن کلی از فرمتا محدودیت پلی لیست تاچ مسخره و ... .
    گوشیهای خیلی بهتری الان تو بازاره اگه نمیخوای اذیت بشی نگیر اینگوشیو من 2ماهه گوشیو فروختم با 300 تومن ضرر.
    شما مدل دیگه ای سراغ داری که تاچ باشه و حدودا 250 تومن این طورا بیشتر نشه؟ حالا نه فقط LG از برند های دیگه هم بود مشکلی نیست.
    من f480 سامسونگ رو هم خیلی بررسی کردم اما اون نسبت به viewty به نظرم خیلی ضعف داره.
    به هر حال دوستان اگه گوشی دیگه ای که تاچ باشه معرفی کنن ممنون میشم.

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

f480 واقعا یه گوشی شیک وبیدردسره
    w960 هم گوشی مناسبیه

البته مورد 2 صداش بهتره ولی اولی دوربین بهتری داره

حالا دوربین یا کیفیت صدا مساله این است؟

15. این کاربر از inno3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •