میخواستم بدونم ایا میشه خروجی های دستور cout رو
رنگی کرد . چون دستور textcolor فقط برای cprintf کاربرد داره
میخواستم بدونم ایا میشه خروجی های دستور cout رو
رنگی کرد . چون دستور textcolor فقط برای cprintf کاربرد داره
برای چی نشه, فقط باید برنامه ای رو که نوشتی رو پلتفرم DOS - Standard باشه
اگه از کامپیلر های Borland C++ 4.5 , 5.02 یا Turbo C++ 4.5 استفاده میکنی باید این مراحل رو طی کنی
اگه از کامپایلر TC v3.0 استفاده می کنی دیگه نیازی به این کار ها نیست, خودش می فهمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی بهتره از همون دستور cPrintf استفاده کنی چون هم قوی تر از دستور cout هستش , هم سریعتر
0.002 میکرو ثانیه![]()
بجای 31 و 32 عددهای دیگه بذاری رنگهای دیگه رو هم میتونی بسازی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .براي من کار نکرد . ميشه يه بار ديگه توضيح بدين ؟
برای من کار میکنه. البته تو لینوکس ولی تو ویندوز هم باید کارکنه. cout استاندارد هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام آزمایش کردم برای ویندوز کار نمی کنه نه بورلند و نه وی اس
تا جایی که می دونم اینجور کارا رو اگه بخوایم توی ویندوز و در ویژوال استادیو انجام بدیم باید حتما در محیط دات نت و فرمانهای مربوط به اون استفاده کنیم و با native c++ نمیشه
من قبلا یه همچین چیزی نوشته بودم
پس ديگه هيچ راهي نيست ؟ از تابع cprintf چجوري استفاده مي کنن ؟ تو Visual Studio ؟
بعضی کامپایلر ها توابع داخلی برای این منظور دارن، در این مورد مستندات کامپایلرتون رو ببینید
اگر وجورد نداشت برای ++C باید از API ها استفاده کرد البته اینی که میگم برای ویندوزه،
برای مثال این کد رو ببینید دو تا تابع قرار دادم یکی رنگ متن رو عوض میکنه (set_textcolor) و یکی رنگ پس زمینه (set_bkcolor)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hoax3r; 04-06-2009 at 19:57.
اقا برنامه خیلی جالبی نوشتید
این نوع کد نویسی مربوط به CLR می شه یا Win32 ؟ شما خودتون چه منبعی استفاده کردین؟
ممنون . اصلا فکر نمي کردم اين قدر پيچيده باشه رنگي چاپ کردن .
بي خيال شدم . همون سياه سفيد چاپ مي کنيم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)