تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: اورکلاک چطوریه؟

داره خودمونی میشه mohammad_smart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض اورکلاک چطوریه؟

سلام
    میخاستم بدونم میشه CPUا E8500 اور کلاک کرد؟ اگه میشه چطوریه؟خیلی دنبالشم
    مادر بردم asus p5qc ram ocz 1066

داره خودمونی میشه street king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

بله شما با توجه به مادر بردی که دارید می توانید به راحتی اور کنید البه باید به این نکته توجه کنید که پاورتون توانایی تحمل چه میزان فشار را دارد ویک سیستم خنک کننده مناسب برای خنک نگه داشتن سی پی یو در فر کانسهای بالا اگر هم امکانات بالای را ندارید باید اورتون را محدود کنید.برای اینکار شما می توانید وارد قسمت bios ماردبرد شده وتنظیمات مربوط به فرکانس(حداکثر تا دو برابر) و ولتاژ سی پی یو را انجام دهید همین طور می توانید dram خود را اور کنید.

مردیم از این جدایی خدا کند که بیای ...

داره خودمونی میشه mohammad_smart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

بله شما با توجه به مادر بردی که دارید می توانید به راحتی اور کنید البه باید به این نکته توجه کنید که پاورتون توانایی تحمل چه میزان فشار را دارد ویک سیستم خنک کننده مناسب برای خنک نگه داشتن سی پی یو در فر کانسهای بالا اگر هم امکانات بالای را ندارید باید اورتون را محدود کنید.برای اینکار شما می توانید وارد قسمت bios ماردبرد شده وتنظیمات مربوط به فرکانس(حداکثر تا دو برابر) و ولتاژ سی پی یو را انجام دهید همین طور می توانید dram خود را اور کنید.

مردیم از این جدایی خدا کند که بیای ...
    با تشکر از توجه شما
    من این سیستمو دوماهی هست که گرفتم پااور هم 580 وات سیلور استون ضمنا کارت گرافیک هم جیفرس 9600 جی تی .
    این کاری که شما میگی کردم یعنی به بایاس رفتم یه جای یود از 1333 داشت تا 1600 که منم همون 1600 انتخاب کردم ولی متوجه شدم دمای سی پی یو در حالت عادی به 60 رسیده و اگه وارد بازی بشم به 70 یا بالاتر هم میرسه.
    این خطرناک نیست؟
    داخال کیس 4 تا فن اضافی هست.
    اگه میتونی بیشتر راهنماییم کن سیستم به باد نره ممنون

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با تشکر از توجه شما
    من این سیستمو دوماهی هست که گرفتم پااور هم 580 وات سیلور استون ضمنا کارت گرافیک هم جیفرس 9600 جی تی .
    این کاری که شما میگی کردم یعنی به بایاس رفتم یه جای یود از 1333 داشت تا 1600 که منم همون 1600 انتخاب کردم ولی متوجه شدم دمای سی پی یو در حالت عادی به 60 رسیده و اگه وارد بازی بشم به 70 یا بالاتر هم میرسه.
    این خطرناک نیست؟
    داخال کیس 4 تا فن اضافی هست.
    اگه میتونی بیشتر راهنماییم کن سیستم به باد نره ممنون
    سلام. شما با قرار دادن فرکانس مسیر روی 400، پردازنده رو تا 3800 مگاهرتز اورکلاک کردین که این دما بیش تر از اونی هست که خنک کننده ی همرا بتونه خنکش کنه!! ولتاژ ها رو روی چند گذاشتین؟ البته به احتمال خیلی زیاد ، سیستم در این حالت نا پایدار هست ، بهتره با occt یک تست هم بگیری!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •