این عکس مربوط به امضای *Masih* هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش ساخت آسمان در شب که ستاره ها چشمک میزنن
این عکس مربوط به امضای *Masih* هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش ساخت آسمان در شب که ستاره ها چشمک میزنن
Last edited by komail; 13-02-2006 at 13:45.
سلام
ستاره ها يك دايره هستن كه با گراديان radius ساختته شدند كه از رنگ سفيد به رنگ سفيد با opacity صفر ميرن!
براي چشمك زدن هم بايد در برنامه image ready ،در opacity اونها دست ببري و كم و زياد كني!
به نظر خودم واضح توضيح دادم!بگو كجاش مبهمه تا بيشتر بگم!
من آموزش رو از اولش میخوام
اون همه ستاره
چشمک زدنشونو
اگه یه فای ورد یا پی دی اف باشه خیلی خوبه
چه طوره به خود مسيح پي ام بدي و بگي كه فايلش رو برات بفرسته!احتمالا خودش ساخته!
باز اگر كمكي از دست من برمياد در خدمتم!
Elfin-D كم لطفي ميكنيناااااااا
چقدر كم حوصله هستين
خواب يه آموزش كامل درست كنين تا همه ياد بگيرن
خيلي ببخشيد.
ولي فكر ميكنم اين انجمن 2 همكار و يك مدير داره!من كه نميتونم كل وقتم رو بزارم براي يه اموزش ساده!(اگر كم وقت ميبرد من چاكر شما هم بودم و برات كيزاشتم ولي اگر با اون دو خط نگرفتي مطلب رو بايد حداقل 30 خط با عكس برات بنويسم تا بگيري!به خدا منم كار دارم و بابت اومدنم به اينجا بايد پول اينترنت بدم!باقي گله ها هم گفتن نداره!! چو ن همه ميدونن!)
بازم ببخشيد.اگر ميخوايد ميتونم براتون بسازم!
شرمنده!!!
اگر جسارت نباشه بايد بگم عزيز شما ميتوني جواب ندي. كاربر ها رو از خودت با اينجور پاسخ ها ميرنجوري. شما شايد خودت دقت نمي كني ولي لحن كلامتون يك مقدار ناراحت كنندس. شما خودت ميدوني كه خيلي از دوستان ميتونند اين آموزش رو بذارند ولي متاسفانه مثل شما وقت ندارند. انشاا... كه دوستي پيدا بشه تا به اندازه كافي وقت داشته باشه و اين آموزش رو براي كميل جان بذاره. اين انجمن و امثال اين مكان ها براي هدف اولش دوستي و كمك به بالا بردن سطح علمي يكديگر هست. راستي به روز اول كه فتوشاپ رو شروع كردي و يا فلش و يا كلا پاي پي سي نشستي يك كم فكر كن بعد جواب من رو بنويس. البته اگر اين دست خط ناقابل ما جوابي داره. در آخر بدون كه صميمانه به دوستاني مثل شما كه دانش بالايي دارند افتخار مي كنيم...نوشته شده توسط Elfin-D
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)