تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: اشتباه فاحش خودم!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض اشتباه فاحش خودم!!!

با سلام و خسته نباشيد به همه عزيزان
    مشكل عجيبي برام پيش اومده! تازه براي سيستمم از طريق user accounts پسورد گذاشتم و براي امتحان آن چند بار switch user كردم و لي بعد log off كردم و تازه مشكل بروز كرد!!؟
    اصلاً با رمز مربوطه وارد نميشه! رمز كلمه اي بسيار روان است كه فاصله اي در آن گنجانده شده است. با فاصله و زماني بي فاصله و گاهي با روشن كردن caps lock خلاصه در هر حالت ممكن امتحان كردم و چندين بار هم به اين دليل مجبور به reset شدم و نشد كه نشد! تنها راهي كه به نظرم رسيد اين بود كه از windows 98 كه آن هم در سيستم نصب شده كمك بگيرم ولي نميدانم در درايو حاوي windows XP كجا وارد شوم و آن رمزها را پاك كنم.
    ديگه نميدونم چيكار كنم! خواهش مي كنم كمكم كنيد و به راههايي غير از نصب مجدد اشاره كنيد چون به دلايلي نصب نبايد انجام بشه. تنها جايي كه به نظرم رسيد كمك خواستن از بچه هاي p30world بود.
    (يك كار بسيار مهم دارم كه بايد هر چه زودتر اين سيستم با تمام مطالبش دوباره باز بشه!)
    ازتون ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.
    با آرزوي بهروزي.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دوست من راحت ترین راه شما اینه که از طریق اکانت Administrator وارد بشی
    دو بار CTRL+ALT+DEL رو بزن و اون موقع اینو تایپ کن
    بدون پسورد وارد سیستمت شو و پسوردی رو که گزاشتی پاک کن
    با تشکر
    سینا

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط 30naa
    دوست من راحت ترین راه شما اینه که از طریق اکانت Administrator وارد بشی
    دو بار CTRL+ALT+DEL رو بزن و اون موقع اینو تایپ کن
    بدون پسورد وارد سیستمت شو و پسوردی رو که گزاشتی پاک کن
    با تشکر
    سینا
    از كجا معلوم كه براي Administrator رمز نگذاشته باشد . . . /؟!

پروفشنال hesam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohsenkheradmandg
    از كجا معلوم كه براي Administrator رمز نگذاشته باشد . . . /؟!
    شاید ولی معمولآ افراد عادی این رو نمی زارن یا اصلآ نمی دانند کجا بزارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

از همتون ممنونم ولي براي Administrator هم رمز گذاشتم! و براي امنيت اكانت مهمان را هم غير فعال كردم!!
    بنابراين اين راهها جواب نميده .من اصلاً نمي تونم وارد سيستم بشم، چه برسه به انجام بقيه مراحل!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

این راه 100% جواب میده
    به نقل از فروم فالس
    -يه ديسكت بوت تهيه كنيد
    2-كپي گرفتن از فايل SAM
    3-paste كردن فايل SAM
    خوب اين همش همه كاري بود كه بايد ميكرديد حالا بريم سراغ توضيحات:
    فايل SAMچيست؟اسم كامل اين فايل security account maneger هست و همونطور كه از معنيش پيداست وظيفه مديزيت امنيت را دارد و پسورد xp هم در اين فايل ذخيره ميشود حالا ما با يه كلك كوچيك سر windows رو گول ميماليم بدين ترتيب:
    روش كار:
    ابتدا از فايل sam يه ويندوز xp ديگه كه هم پسوردشو ميدونيد و هم يوزر اونو كپي بگيريد البته ميتونيد پسورد ويندوز خودتونو برداريد يعني وقتي ويندوز بالا مياد ازتون پسورد نخواد اينجوري كارتون راحت تر هم ميشه بعد از فايل sam ويندوز خودتون كپي بگيريد البنه ويندوز نميزاره از اين فايل كپي بگيريد بايد توسط يه ديسكت بوت از اين فايل كپي بگيريد و فايل sam رو روي ديسكت بوتي كه داريد كپي كنيد واين فايل رو ميتونيد از اين محل در ويندوز كپي بگيريد root win xp\system32\config\sam منظور از root همون درايو ويندوز xp هستش.
    خوب حالا ما يه ديسكت بوت به همراه يه فايل sam تهيه كرديم كه بهتر هميشه اينو داشته باشيم حالا دوباره تنها كاري كه بايد بكنيم اينه كه اين فايل sam رو به جاي اون فايل sam كه ما پسوردشو نميدونيم كپي كنيم كه اين كار رو هم بايد بوسيله ديسكت بوت انجام بديم دقيقا به همون آدرس قبلي.........
    حالا تصورشو بكنيد كه شما روي ويندوز خودتون پسورد نذاشتيد و از فايل sam ويندوزتون يه كپي در ديسكت بوت تهيه كرديد حالا شما توسط اين ديسكت نابودگر ميتونيد وارد هر سيستمي بشيد البته بدون اينكه از شما پسوردي خواسته بشه ........

من فایل sam را که مربوط به ویندوز خودم میشه تو لینک زیر برای شما اپلود کردم که البته ویندوز من پسورد نداره
    روش فوق برای زمانیه که شما یک ویندوز روی سیستمت نصبه ولی اگر ویندو 98 داری میتونی فایلsam را مستقیم در دایرکتوری مربوطه کپی پیست کن و بعد را حت وارد winxp بشی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

رضا جون واقعاً ازت ممنونم. ميرم انجامش ميدم، اگر به اشكالي برخوردم ،لطف كن و باز هم منو راهنمايي كن.
    با آرزوي سلامتي و بهروزي.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با عرض پوزش.
    يه اشتباهي رخ داد كه در ادامه اصلاح ميكنم.
    Last edited by curious; 16-02-2006 at 09:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

"روش فوق برای زمانیه که شما یک ویندوز روی سیستمت نصبه ولی اگر ویندو 98 داری میتونی فایلsam را مستقیم در دایرکتوری مربوطه کپی پیست کن و بعد را حت وارد winxp بشی "
    آقا رضا به كمكتون نياز دارم:
    از طريق windows98 وارد سيستم شدم و در همان آدرس ياد شده فايل SAm را پيدا نموده و ازش كپي گرفتم و در همان جا پيست كردم!!!
    Reset كردم و زماني كه ميخواستم از طريق دادن پسورد وارد بشم، در كمال تعجب وارد يك Account Limited شدم كه البته قبلاً خودم آنرا ايجاد كرده و پسورد داده بودم.با اين اتفاقات عجيب، هنوز Admin قابل دسترسي نيست و كماكان مشكل پا برجا.
    مطمئناً يه جاي كار رو اشتباهي انجام دادم و ديگه نميدونم...
    آرزومند آرزوهايتان.
    Last edited by curious; 16-02-2006 at 10:02.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •