تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: فوری سوال راجب power translator 12

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض فوری سوال راجب power translator 12

دوستان سلام
    این power translator 12 رو اگه کسی داره لطف کنه بگه زیان فارسی به ایتالیایی و از ایتالیایی به فارسی داره و همین طور برای زبان آلمانی به فارسی و بالعکس

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان اگه مشه زودتر جواب بدین میخوام بدم امشب مسافر ببره خارج برای کسی
    البته اگه اون زبانی که گفتم بالا رو داشته باشه به فارسی و بالعکس

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام دوست من اینا رو بخون:

قابلیت های کلیدی نرم افزار Power Translator 12.0 Pro: - قابلیت ترجمه متون در 272 حالت متفاوت بین جفت زبان های: انگلیسی، فارسی، عربی، تركی، ایتالیایی، چینی، ژاپنی، كره ای، هلندی، فرانسوی، آلمانی، روسی، اسپانیایی، عبری، لهستانی و اكراینی به یكدیگر - سازگاری کامل با مرورگرهای اینترنتی Internet Explorer و Firefox و نسخه های مختلف مجموعه نرم افزار های Microsoft Office - امکان تبدیل متون دلخواه به گفتار جهت زبان های Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian - قابلیت ترجمه كامل یك صفحه وب یا متون مختلف از یك زبان به زبانی دیگر - دیكشنری های تخصصی مختلف و حتی قابل ویرایش - بهره مندی از تكنولوژی تشخیص گفتار جهت ترجمه صحبت ها از زبان های English, German, French, Spanish, Japanese, و Chinese - ترجمه بسیار سریع كه تنها با نگاه داشتن نمایشگر موس بر روی متن ترجمه ظاهر می شود - ترجمه دو طرفه برای هر یك از 16 زبان - ابزار LogoTrans جهت ترجمه متونی که در محیط نرم افزار تایپ نموده یا انتقال می دهید - ابزار ClipTrans جهت ترجمه متون انتخاب شده و کپی شده - ابزار MirrorTrans جهت ترجمه متون انتخاب شده در محیط های بیرون از نرم فزار - ابزار TransIt جهت ترجمه متون در حین چت کردن -پشتیبانی كامل از فرمت های TXT/text, Microsoft Word, HTML, RTF, Adobe Acrobat PDF and XML files - و ... زبان های مورد پشتیبانی این نرم افزار عبارتند از: Chinese, Dutch, English, French, German, Hebrew, Italian, Japanese, Korean, Persian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish, Ukrainian
    Last edited by Mohammad King; 24-05-2009 at 16:35.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ممنون از راهنماییت من اینا رو خودم میدونم
    ولی رفتم جایی که 1 سیدی فروشی معروف هست این سی دی رو تهیه کنم
    گفت اگه به خاطر زبان فارسیش میخوای یهعنی همون که بالا گفتم فارسی به ایتالیایی و از ایتالیایی به فارسی داره و همین طور برای زبان آلمانی به فارسی و بالعکس نداره
    من هم گفتم همه تو تبلیغش هست که فارسی ساپورت میکنه گفت فقط فارسی رو به انگلیسی و اسپانیایی داره
    من اینجا ایم سوال رو مطرح کردم که ببین دوستانی که برنامه رو نصی دارن رو سیستم بگن که بالخره فارسی به ایتالیایی و از ایتالیایی به فارسی داره و همین طور برای زبان آلمانی به فارسی و بالعکس داره یا نه
    حالا شما خودت اینو نصی داری چک کنید یا مطالب بالا رو یا توجه به تبلیفات این برنامه نوشتین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •