دوستان من شماره 444 رو گرفتم و میخواستم از طریق همین شماره سیم کارت اعتباری همراه اولم رو شارژ کنم ولی وقتی شماره رمز رو سه بار اشتباه وارد کردم گفت سیمکارت شما مسدود شد به نظرتون حالا باید چیکار کنم ؟
دوستان من شماره 444 رو گرفتم و میخواستم از طریق همین شماره سیم کارت اعتباری همراه اولم رو شارژ کنم ولی وقتی شماره رمز رو سه بار اشتباه وارد کردم گفت سیمکارت شما مسدود شد به نظرتون حالا باید چیکار کنم ؟
خوب معلومه دیگه کاری نمیتونی بکنی،باید بری امور مشترکین بهشون بگی
یه بار یکی از دوستام شارژ ایرانسل گرفت تا ایرانسلشو شارژ کنه ولی چند بار کدشو اشتباه زد . 24 ساعت مسدود شد بعد دوباره خودش وصل شد . شاید همراه اول هم مثله ایرانسل باشه .احتمالا هزینه ای نداره واست ولی اگه بری امور مشترکین ایشالله سریع وصل میشه .
برای منم این اتفاق افتاد ولی کارت خراب بود، من درست وارد میکردم رمز رو. ولی به هرحال سیمکارت مسدود شد.
شما باید به یکی از دفاتر خدمات پستی مراجعه کنی و شمارت رو بهشون بدی، بستگی به اون دفتر داره ولی حداکثر نیمروزه درستش میکنن واست.
با سلام
دوستان باید به یکی از دفاتر امور مشترکین همراه اول مراجعه کنند، با دادن شماره موبایل خود،دوباره مسدودیت برداشته میشود
مشکل خاصی نیست!
موفق باشید
مال من هم اینطوری شدشماره میره توی لیست سیاه مخابرات. باید بری امور مشترکین مخابرات منطقه ات.یادت باشه که سند سیم کارتت رو که رو با خودت ببری.بعد از 2-3 ساعت وصل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)