تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: لپ تاپ با CPU های AMD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض لپ تاپ با CPU های AMD

لطفا تجربه و نظر خودتون رو در مورد لپ تاپهای با CPU AMD بفرمایید. مثلا AMD Turion 64 X2 TL-60 یا AMD Athlon .X2 نسبت به INTEL کاراییشون چقدر تفاوت داره. من چند تا مدل لپ تاپ دیدم مثل مدلهایی که در زیر براتون آوردم, به خصوص با توجه به اینکه در یک رنج قیمت کارتVGA و رم جدا برای VGA هم دارند؛ اگر نسبت کارایی CPU هاشون مثل CPU های دسکتاپ INTEL , AMD باشه به نظر میاد این لپ تاپها با قیمت مساوی کارایی بهتری داشته باشند:
    [LEFT]
    TOSHIBA - Satellite L305D-S5895
    CPU: AMD Turion 64 X2 TL-60(2.0GHz) / CACHE: 1MB / FSB: 1600MHz / RAM: 3GB DDR2 / HDD: 250+ GB SATA / LCD: 15.4" XBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI X1250 - 831MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER / 2.7 Kg / Windows Vista Home Premium SP1[/LEFT
    ]

Compaq Presario CQ50-105NR
    CPU: AMD Athlon X2 QL-60 Dual-Core (1.90GHz) / CACHE: 1MB / FSB: 1600MHz / RAM: 2GB DDR2 / HDD: 160+ GB SATA / LCD: 15.4" XBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA : NVIDIA GeForce 8200M / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER / 2.7 Kg / Windows Vista Home Premium

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کلا سعی کنید لپ تاپ با CPU Intel رو در اولویت داشته باشید
    چون اولا AMD ها مصرف بیشتری نسبت به اینتل دارند و دوما حرارت تولیدی بالاتری دارند که هر دوتا نکته مهمی تو خریدن لپ تاپ هست
    اگه دقت کرده باشید سونی لپ تاپ با CPU های AMD تولید نمیکنه و دلیلش هم مصرف بالای اونها هست و خودش نکته خیلی مهمی برای سونی هست و تا حالا هم داره روی این خصوصیت مانور میده ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من دل داشته ام با AMD خیلی خوب و بهتر از اینتل جواب داده

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من دل داشته ام با AMD خیلی خوب و بهتر از اینتل جواب داده
    دوست عزيز شايد بهتر جواب بده و Performance بهتري داشته باشه ولي 2 نكته بالايي كه گفتم براي لپ تاپ مهمه و كسي نمياد با CPU لپ تاپ ارقام عدد پي رو كشف كنه و ازش كار بكشه ... !!
    نكته اول مصرف كمتري داشته باشه
    نكته دوم حرارت كمتري توليد كنه

با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •