وستان مادربورد من مشکل داره و وقتی روشن میکنم هیچی بالا نمی آد و فقط بوق میزنه کسی میدونه مشکل از کجاشه کارت گرافیکش هم آنبرده و مشکل از کارت گرافیک رم هم نیست حتی از کارت گرافیگ دیگه هم استفاده کردم ولی درست نشد؟
وستان مادربورد من مشکل داره و وقتی روشن میکنم هیچی بالا نمی آد و فقط بوق میزنه کسی میدونه مشکل از کجاشه کارت گرافیکش هم آنبرده و مشکل از کارت گرافیک رم هم نیست حتی از کارت گرافیگ دیگه هم استفاده کردم ولی درست نشد؟
چه بوقی میزنه؟ تعدادش و به صورت "بلند" یا "کوتاه" بگو که چه جوریه.
بوق بلند و طولانی و حتی برای خاموش کردنش باید از برق بکشم
لطفا بگید BIOS کامپیوتر شما ساخت چه شرکتی هست؟ هر BIOS جدول مخصوص خودشو داره. بعد، کد بوقها به این صورته، مثلا BIOS شرکت Award اگر یک بوق کشیده (بلند) و دو کوتاه زد نشاندهنده ایراد در کارت گرافیک هست. یک بوق بلند و طولانی در جدول هیچ BIOS نبود.
سلام
یکی از حافظه ها رو جا بزن امتحان کن؛ توی همه شکاف ها؛ حل نشد شاید شکاف باید عوض شود.
آيا ممكنه CPU ؟
نه از cpu نیست. چون اگه cpu مورد داشته باشه به بوق نمی رسه.. رم رو در بیارین و روشن کنید (بدون رم) اگه مدل بوق عوض نشد که بوق مال رمه و یک رم دیگه رو روی سیستم تست کنید.
سلام
مادربردت چیه؟تو دفترچش نوشته که هر بوقی چه مفهومی داره ولی احتمالا شما رمها و پردازنده رو روی یه مین دیگه چک کنید و کارت گرافیک هم گزینه بعدی هست
با سلام
بنده مادربوردي دارم با نام ASUS M2A-VM كه نه تصوير داره ونه بوقي ميزنه با گرافيك آنبرد و با رم پاور و گرافيك مختلف تست كردم ولي به نتيجه نرسيدم و حتي باطري و جامپر بايوس رو هم ور رفتم نشد . از دوستان تقاضاي راهنمايي دارم.
وقتی سیستم رو روشن میکنی فن ها کار میکنند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)