سلام سلام
براي اينكه فرم 2 در فرم فعلي نشون داده بشه چه كار كنم؟
سلام سلام
براي اينكه فرم 2 در فرم فعلي نشون داده بشه چه كار كنم؟
اول از همه header فایلهای فرم 2 رو در header فایل فرم یک include کن. بعد هم
رو در فرم یک فراخوانی کن. اگر هم میخوای فرم 2 بصورت Modal نمایش داده بشه (یعنی فرم یک Disable باشه تا وقتی که فرم 2 رو ببندی) اینرو باید در Form Setting فرم 2 تعیید کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ابتدا یه دستگیره به فرم 2 درست میکنی به وسیله کد زیر
بعد اون رو فراخونی می کنی به وسیله کد زیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينجوري كه در يك صفحه جديد فرمم باز ميشه! ميخوام درون همون فرم قبليم باز بشه .
سلام.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطوری که ایشون عرض کردن همون کدا رو بزار منتها کد:
رو در قسمت جنرال یعنی بالای کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قرار بده.و کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو در قسمت فرم لود برنامه قرار بده مثل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه میخوای از نوع MDI باشه باید ابتدا خاصیت IsMdiContainer فرم اصلی برابر true باشه (پنجره Properties) اونوقت:
کد زیر رو تو دکمه یا قسمت مورد نظر مینویسی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by عــــلی; 21-05-2009 at 19:17.
ين راهي كه گفتيد اجرا كردم جالب بود مرسي
حالا به پايگاه داده Access وصل شدم اما بعد از اجرا و موقع ثبت اطلاعاتم به اين دستور قرمز رنگ گير ميده و قبل از اجرا دستورات سبز رنگ زير خط سبز دارن!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کد شما مشکلی نداره .
برای مطمئن شدن اونا امتحان هم کردم و اطلاعات به درستی ثب شد .
شما نباید هیچ کدوم از این فیلدها را توی جدول AutoNumber در نظر بگیرید . احتمالا شما ID را از نوع AutoNumber در نظر گرفتید که این مشکل پیش اومده .
پسوند پایگاه داده را به mdb تغییر بدید .
بعد از برسی نکاتی که گفتم . کدتون را به صورت زیر بنویسید و ببینید هنگام ثبت چه اخطاری داده می شه .
موفق باشید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ا
تا ايجا نوشتم البته بدون try تا اجرا بشه ولي ايندفه به cn.open گير داد و ثبت نكرد ID هم از نوع number هستش .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين پسوند پايگاه داده رو اگه عوض كنم مشكلي پيش نمياد!!!چرا اينجوريه!!!
راستي فيلد تاريخ در access هم دارم كه هنوز نه كدش رو اينجا اضافه كردم و نه فيلدش رو در فرمم چون شك دارم براي نمايش تاريخ مثلا به صورت 88/1/20 نوعش رو text بزارم يا نه!!
حالا اگه بخوام كدش رو وارد كنم واسه تاريخ
چون براي سال / ماه/ روز . سه تا combobox گذاشتم و ميخوام موقع ثبت تاريخ به اين صورت 88/9/4 ثبت بشه بايد به چه فرمي بنويسم اصلن؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
خب اگه توی cn.open گیر میده به این دلیل است که هنوز کانکشن شما برقرار نشده .
پسووند فایلهای اکسس mdb هستش . و شما باید پسووند اونا mdb قرار بدید .
در ضمن باید دیتابیس شما که library.mdb هست داخل پوشه bin\Debug باشد .
دستوری هیچ مشکلی نداره و کاملا درست هستش .
یه کم دقتتون را بیشتر کنید و نکات گفته شده رعایت کنید .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)