شلام دوستان من یک وبلاگ ایجاد کردم بعد به دامین هم براش گرفتم اما فضا نداشتم اما حالا می خواهم که از فضای رایگان استفاده کنم اما نمی دانم که میشه اطلاعات وبلاگم را به وب سابتم منتقل کنم یا نه ؟؟؟؟
شلام دوستان من یک وبلاگ ایجاد کردم بعد به دامین هم براش گرفتم اما فضا نداشتم اما حالا می خواهم که از فضای رایگان استفاده کنم اما نمی دانم که میشه اطلاعات وبلاگم را به وب سابتم منتقل کنم یا نه ؟؟؟؟
Last edited by abde7; 21-05-2009 at 22:38.
بی خیال فضای رایگان شو دوست من. اگر میخوای اینکارو کنی تو وبلاگت فعالیت کنی بهتره.
کسی نمی خواهد جوابی بدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟/![]()
اگه بلاگفا وبلاگتون dns عوض کنید و برای عوض کردن خودتون میتونید وارد کنترل پانل دامین شوید
بعد به قسمت اتصال دامنه خود وبلاگ ادرس سایتتون رو بزنید و یک سری مشخصات اختیاری بعد وصل میشه![]()
سلام . منهم باز نظر بر این دارم که یک هاست پولی بگیرید . هاست رایگان اعتباری ندارد .
اگر تازه کار هستید و زیاد راه نیوفتاده اید همون هاست رایگان هم کفایت می کنه .
آن وقت تمام اطلاعات وبلاگ به وب سایت منتقل میشه ؟؟؟؟
تازه کار که هستم من هم میخواهم همین کار را بکنم .راستی یه سایتی که فضای رایگان بده راحت هم ثبت نام بشه سراغ دار ی ؟؟؟/
سلام . گفتم اطلاعات تون رو از وبلاگ نمی تونید به وب سایت منتقل کنید . امکان نداره .
برای یکی از بچه های همین اجمن است .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امکان نداره که نمیشه حتمآ یه راه حلی داره .من شنیدم که میشه یه کاری کرد توی وبلاگ که هر موقع کسی وارد وبلاگ بشه منتقل میشه به وب سایت مورد نظر میخواستم بدانم چه جوری میشه این کار را انجام داد.متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)