سلام. یک کارت دیگه ساختم. حجم حدود 80 کیلو بایت در اینجا:
فکر می کنم این یکی در عین سادگی که به نظر من بهترین مشخصه یک کارت ویزیته؛ حسابی جلب توجه می کنه و کار متفاوتیه. نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. یک کارت دیگه ساختم. حجم حدود 80 کیلو بایت در اینجا:
فکر می کنم این یکی در عین سادگی که به نظر من بهترین مشخصه یک کارت ویزیته؛ حسابی جلب توجه می کنه و کار متفاوتیه. نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک کم تغییرش دادم. این یکی رو ببینید:
هیچ کس نظری نداره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست گرامی
این کاری که شما طراحی کردید از رنگهای شاد و زیبایی استفاده شده اما به درد کارت ویزیت یه ارایشگاه نمی خوره بیشتر به درد یه اموزشکده نقاشی می خوره ببین می تونی در جلوه هایی که استفاده می کنی یه عککس داشته باشی.از یه بازیگر که ار جولو عکس گرفته و حالت موهاش مشخصه خودت یه کم فکر کن خیلی چیزا هست که میشه استفاده کنی...
قول نمی دم بهت ولی چون با سبک کار اشنا نیستش اگه وقت شد یکی برات می زنم ولی قوی نمی دم...
موفق باشی.
از اظهار نظرت ممنون اما در یک سایت طراحی ( به زبان انگلیسی) می خوندم که کارت ویزیت باید صرفا خیلی ساده اطلاع رسانی کنه و نباید مثلا اگر برای آرایشگاه است عکس آدم و قیچی هم توش استفاده شه. من می خواستم در کارتم شادی؛ آرامش؛ گرما؛ هیجان و از همه مهم تر تفاوت و زیبایی رو به بیننده ام القا کنم. می خوام کارم این قدر متفاوت باشه که کسی کارتمو نندازه دور! به خاطر خوشگلیش. بازم از نظرت ممنون. بقیه رفقا هم نظر بدن. البته در مورد تکمیل شده اش. یعنی دومیه نه اولی.
از این قسمتش خیلی خوشم اومد: "می خوام کارم این قدر متفاوت باشه که کسی کارتمو نندازه دور!"
ولی فکر می کنم باید بیشتر روش کار کنید. منم اولین چیزی که بعد از دیدن این کارت به ذهنم می رسه نقاشی و... این صحبتاست... الان اگه شد همین جوری یکی طراحی می کنم ببینیم چه طور میشه.. هر چند تا حالا کارت طراحی نکردم.. البته اگه شد و خوب هم شد!
رامشاد عزيز..خوشحالم که اين کارت ويزيت بهانه اي شده براي پيشرفت شما
خيلي عاليه که ميخواي متفاوت باشي و اين تفاوت با رنگ کردن و پر کردن کارتت به دست نمياد
شما بايد در کنار سادگي توازن رو هم مد نظر داشته باشي
باز هم براي فونت انتخابيت عجله کردي....چرا با دست نمينويسي يا يک فونت خوب طراحي نميکني؟ شما که ميخواي متفاوت باشي بايد همه جوانب رو در نظر بگيري
_ پر رو به بالا...منظورت از اين عنصر چي بوده و چه حسي رو ميخواي به بيننده انتقال بدي؟!
_ لکه ي نارنجي وسط کادر .... با اين چطور؟ زيبايي با لک شدن جور در نمياد
_کشيدگي فونت و اسنفاده از افکت براي فونت... کمي روش کار کن...تو کار ما فونت و ليآوت خيلي حياطي و مهم هستش
منتظر ادامه کارت هستم و اميد دارم که يک کار عالي ازت ببينم...
پيشنهاد:
اون لکه ها رو بردار.... نوشته هاي کارتت رو از يک سمت شروع کن
اگر ميخواي سنگيني و وقار براي کارتت داشته باشي....نوشته هارو در پايين کادر بيار.
از يک رنگ..نهايتا دو رنگ (چون ميخواي ساده باشه) استفاده کن و از بکار بردن عناصر يوغور و بزرگ صرف نظر کن...
باز هم اگر چيزي به ذهنم رسيد حتما ميگم....ولي تاکيد ميکنم روي ليآوتت کار کن
منتظر کار عاليت هستم
خانوم سارا، منظورتون از layout چیه؟
- خوب من یکی طراحی کردم با 3 تا گزینه ی متفاوت.. خوب و بدش رو دیگه خودتون می دونین.. اولین کارتیه که طراحی کردم.. ضمن این که اگر تجربه ی حضور در یک سالن آرایش رو داشتم احتمالا کار بهتری می شد!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سارای عزیز خیلی ممنون از نوشته آموزنده تون. راستش من فقط فتوشاپ بلدم و نه طراحم نه گرافیست. بلد نیستم فونت رو با دست بنویسم. قلم نوری می خواد؟ حس خوبی نسبت به اون پر و رنگ در کنار هم دارم و برام رنگ آمیزی و آرایش رو تداعی می کنه. شما نمونه خوب کارت ویزیت در اینترنت سراغ داری من برم ببینم؟ من هنوز هیچ کار قشنگی ندیدم. کارت بازاری زیاد دیدم که با احترام به نظر حرفه ای تون باید عرض کنم کار خودم بیشتر به دلم می شینه.
ارادت
این یک کار جدید:
راهنمایی کنید چطور تکمیلش کنم. فونت و ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتر از قبلی است؟
خوب به نظر من که از قبلی ها بهتر شده.. فقط اون تیک یه کم بد ترکیبه. می تونی از یه تیک متناسب تر استفاداه کنی.. اون خطهای اوریب هم اگر به پرسپکتیو برن خوشکل تر میشه.. این رنگ ها هم برای یه آدم غیر حرفه ای مثل من که تا حالا ازشون استفاده نکردم (!!) بازم آدم رو یاد نقاشی می ندازه! (مهم نیست که من نفهمم؟ مهم اینه که کسی که باید بفهمه، بفهمه؟ خوب قبول!)
اینم یکی دیگه که من طراحی کردم!
نظر بدین در مورد این 4 تا! تنکس!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)